Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

"LA MULTI ANI" si din partea noastra pt. bebelusele Teodora,si la fel pt Alessio.Sa fi-ti sanatosi si sa va bucurati parintii pana la 100 de ani.Pupici

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

S-a eliminat si un piculet din dop daca nu tot,habar n-am ,oricum plec la spital.
Va pup,sa-mi tineti pumnii.
40+4

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele! Mi-e somn de mor dar ariciul mi-a dat trezirea ca era timpul pt papa, iar acum bineinteles ca nu mai vrea sa doarma...Se tot agita si tot scanceste si nu sta cumintica in patut, vrea in brate...Nici la baie nu pot sa merg, ca tre' sa fiu aproape de ea, sa-i mai dau suzeta ca o tot scapa, sa o mai alint, etc.

Roxana bafta azi, mult curaj si nastere usoara! Asteptam vesti bune cat de curand!!!

Andrey asteptam si de la tine vesti bune de la dr. !!!

Turturica inca mai mergi la serviciu??? Wow, ce rezistenta esti...Eu in sapt 38 eram la capatul puterilor si fizic si psihic, daca mai mergeam si la munca as fi murit...

Diarux e normal ca voi augustinele sa aveti mai multe emotii ca ati "asistat" pana acum la atatea nasteri pe forum, ati vazut si auzit atatea, plus ca nerabdarea voastra cred ca e mai mare sa va vedeti mai repede bebelusii... Insa incearca sa nu te stresezi prea tare, ai incredere in dr ca e serioasa si nu ti-ar face ceva premeditat fara stirea ta (adica inducere). Te astept cu vesti bune azi de la dr. Apropo cum ti s-a parut maternitatea, masa aceea odioasa pe care te urca acolo jos, pe hol? Sau ecograful antic, pe langa care cel de la cabinet e parfum?

Marimar wow, chiar ca a fost rapida nasterea! Exact ca in filme, cand li se rupe apa, si incep deja durerile mari, dau fuga la spital si nasc; chiar credeam ca as ceva se intampla numai in filme... Si e chiar maricel bebe, sa-ti traiasca si sa fie sanatos!!!

Ladymina tinem pumnii sa fie totul bine, nastere usoara si bb sanatos!!!

LA MULTI ANI pt bb Alessio si pt Theodora si Thea, sa fie sanatosi si sa se bucure parintii lor de ei!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Ne-am hotarat si noi sa mergem la mare un weekend, cred ca peste 2 saptamani ca sa apuc sa implinesc cele 6 saptamani regulamentare de la nastere, dar ma tot gandesc daca am voie sa fac baie, ca plaja stiu ca se poate dupa 40 de zile. Oricum merg la dr de azi intr-o saptamana, dar poate stiti voi sa-mi spuneti pana atunci.
Si trebuie sa ma interesez sa fac rezervari ca nu vreau sa ma risc sa plec la mare si sa ma trezesc pe acolo ca nu gasesc cazare, ca la cat de multa lume se duce in weekend nu poti risca.

Anna de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni asa maatinala ca mine?
Tin sa spun ca si Ioana a facut niste bubite mici rosii pe obrajori si cred ca e vorba tot despre acneea bebelusului, despre care vorbeati si voi zilele trecute. Si sunt buburuze si pe tample, sub perisor. Eu am dat-o cu putin bepanthen, cu toate ca am citit pe net ca e mai bine sa nu dai cu nimic ca trece de la sine. Dar m-am gandit ca poate se vindeca mai repede. Si mai am eu o lotiune pt piele cu tendinta atopica de la Mustela, daca vad ca nu merge bepantenul, trec la cealalta.

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

TURTURICA tin pumnii pentru o nastere usoara.

SUN, MINA, ANNA va multumesc de urari.

SUN iti multumesc de asemenea. Stii...ce straniu cum sa planga asa mereu in acelasi loc? Ma trec fiorii. Oare e pentru ca acolo e galagie? Sau e asfaltul naspa si o zdruncina?

MARIMAR bine te-ai intors si refacere rapida.

Noi cu brio am trecut si a 3-a seara fara criza de colici!!

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DANA felicitari!!

SUN si eu sunt sigura ca din cauza suferintei atat fizice cat si psihica de dupa....eu am pierdut laptele. Si oboseala....Cate zile si nopti planse ca nu aveam lapte...parca nu ma simteam demna sa fiu mama.....te pup si curaj.

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Mai frate, de vreo jumate de ora dau telefoane in continuu la pensiuni sa fac si eu o amarata de rezervare pt o camera, nimic mai mult, si nu gasesc nimic liber pt luna asta . Deja imi pierd rabdarea!!!Chiar toata Romania merge la mare luna asta?????????????Nu vreau si eu decat 2 nopti de cazare!!!!!!!!!!

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

LA MULTI ANI, TEODORA ! ( printesa de SUN )

Sun sa va traiasca printesa si sa va bucure !un mare buchet pt. o persoana speciala si f . draga mie .

Fetelor , imi cer scuze daca am dat buzna peste voi , dar exista aici o persoana speciala si deosebita pt. mine SUN...si atunci stiind ca aici citeste am apelat la odiseea voastra ....va cistesc zilnic ...

Sa va traiasca bebelusii..toti sunt niste scumpi, voua laptic si nastere usoara viitoarelor mamici!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani Theodorelor de Sun si Motanik!!!

Anna, dar ce se intampla daca faci plaja inainte de 40 de zile? Ai mei parinti tot incearca sa ma convinga sa ma duc la Constanta, dar cu aglomeratia asta pe drumul spre litoral, asta imi mai lipseste deocamdata...

Vad ca Aida are o bubita pe umarul stang, arata ca un fel de cos mai mare. E posibil sa fie de la vaccin?

Aaaa, cu sucurile de fructe si morcov, sa va zic de a mea mama . Se minuneaza ca nu vreau sa ii dau Aidei pe pe acum asa ceva, ca ea i-a dat sora-mii de pe la vre-o 2 sapt cateva picaturi, asa putin, suc de fructe , si apoi treptat-treptat si n-a avut nici o problema. Bine, ea a fost avangardista la toate capitolele, a invatat-o sa faca la olita de pe la 6 luni . Pe mine in schimb m-a crescut bunica-mea.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput