Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 16
Carmenela spune:
Rux, no bun...daca nu e cu deshte...e ok....
Si cu barbacmiu.....DOOOAAAAAMNEEEEE, nu mi-am dat seama!!!!!! ce ma fac? acu' tre sa fiu de doua ori mai draguta, sa ii treaca....
ma duc sa pup berbantu....sa se simta bine.....
Sor-mio...ia macar un bricegush cu tine.... Pac, i-l arati doctoresei daca vine spre tine.....
Pupici...
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
37+ am intrat in 38+...cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
diarux spune:
e clar! de la sarcina ...Esti dusa sor'mio si tu...la greu!
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Gini75 spune:
Teodora, pui mic, La multi ani de ziua numelui.
Sunisor, sa-ti traiasca fetita, sa va bucurati de ea!
violeta29 spune:
Ia te uita ce de lume bantuie pe-aici! Si io care credeam ca numa io n-am somn !Si daca n-am somn ce credeti ca fac io la ora asta:ciorbita radauteana si piftele cu sos, si balesc ca proasta pe langa cratite
Ati ghicit, mi-a trecut depresia,nu stiu ce-am avut azi, sper sa nu mai patesc chestii din astea si dupa ce vine bebe pe lume, ca ma impusc. Ce e mai ciudat e ca eu nu sunt deloc panicoasa din fire, ba chiar din contra, sunt o optimista prin excelenta!
Ma duc sa ma mai invart pe langa ciorbita si sa citesc ce-ati mai scris.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
37+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 3 SAPTAMANI

SunSmile spune:
Nu m-ati suparat mey. Sunt eu mai sensibila la unele subiecte si vroiam sa va arat ca se poate si altfel. Adica nu functioneaza la toata lumea metodele clasice, din pacate.
Turtu, ca tot suntem la capitolul asta: poate sa-ti ia ceai de la fares (ceai pt stimularea lactatiei), ceai de la hipp, de la humana; mai poate sa-ti ia galactogil (granule care se dizolva in apa) sau galafor (pastile) sau nutrinatal (asta am auzit-o aici, nu stiu ce si cum). Daca nu se descurca, ti le cumpar eu si ma intalnesc cu dansa si i le dau.
Piticoasele de august, incet iubitelor! Cu mult calm si multa incredere in voi si in DD, va fi bine!
Roxana succes maine!
Ana l-am rugat pe Dragos sa se uite la poze, ca io eram cu urlatoarea. Da' nu mi-a zis decat "are camera ca a noastra" si inca alte cateva bla bla-uri tehnice.:)) Ma uit eu maine cu atentie si iti spun care cred ca e mai reusita. Modelul e superb, oricum!
Fundicul asa ar fi ideal, sa fie spalat. Numai ca noi nu facem asta tot timpul. Folosim servetelele cel mai des.
Fii-mea si-a luat-o in cap. Am zis ca n-o mai laud pe forum, ca apoi isi da in petic. De cateva zile, fix in acelasi loc din parc, o apuca scandalu. Si ma intrebuintez ceva pana o impac. Oricum, locul ala cred c-o frige nene..deja stiu ca indiferent cat de adanc doarme, cand am ajuns acolo, face ochii mari si in 3 min incepe...
Si trebuie s-o parasc ca ea toate puseele mi le face inainte. Adica ma pregateste vreo 3 zile, apoi isi da in stamba puternic si gata. Acum il avem pe cel de 8 si trebuie sa recunosc ca e cel mai greu de pana acu'. Da' am fata mare...realmente se vede ca e majoritar puseu cerebral.
Mada au venit canapelele?
Si pt ca deja e 7, ii spun La multe lunite lui Alessio! Sa fii sanatos, pui frumos!
Si ii spun La multi ani si Theodorei de Motanik (Andra), pt ca astazi e Sf. Teodora!
Ce furtuna e afara! Ma retrag si eu la somnic, langa puii mei!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
violeta29 spune:
ANAXENA, am vazut pozele Mariei, intr-adevar e o decizie grea, toate sunt frumoase, in mod deosebit mi-au placut 5492 si 5595.
BABYr7 multa bafta , uite niste agitate de incurajare

SUN, LA multi ani fericiti printesei astazi de ziua numelui drag, sa va traiasca sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
BUBULEANA, bine ai revenit!
ANDREY2008, bafta maine la doctor, intentionezi cumva si tu sa sari randul de iti iei si bagajul cu tine?![]()
GALLYB, deci te-ai "desumflat" pina la urma? Ca si eu am o mare problema cu incaltamintea de la nr 39 acum nu-mi mai vine nici macar 41, interesant e ca la mine nu e umflata decat laba piciorului si dr zice ca m-am unflat si putin la fata!
TURTURICA interesanta data 8.08.08, ce nostim suna si ce usor o sa fie de retinut, CNP-ul
DIARUX,tu ai o problema ca nu prea misca bebe iar eu am o problema ca misca prea mult, in ritmul asta cred ca o sa nasc din mers
Iar cu bagajul, ce sa zic, eu l-am refacut azi de vreo trei ori si pina la urma am pus doar stricul necesar. Daca o mai fi nevoie de ceva sa se mai deranjeze si sotul, sa simta si el ca i-a nascut nevasta, nu?
LADYMINA, mai dar ce bebelina cu personalitate aveti, se lasa asa asteptata!
CARMENELA, esti totala, ce sa mai , m-am stricat de ras imaginand-o de profa cu toporu in mana la usa cabinetului!Cred ca de tine aveam noi azi nevoie pe-aici sa ne mai scoti din depresie!
cea mai fericita
37+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 3 SAPTAMANI

marimar spune:
Buna mamici,
multumim de galerie si urari!!!
Sa va povestesc pe scurt, surpriza a fost mare ca e baietel, eram setata pe fetita desi undeva ceva parca imi spunea altceva....
surpriza a fost si nasterea pt ca nu credeam ca eu voi naste in asa hal de rapid.
Am nascut simbata, 02/08/08, la ora 2 noaptea, in 2 ore de la primele contractii.
Bebe se numeste Mircea Victor , a avut la nastere 4040 kg si 56 cm, scor apgar 10 ! Nascut la 41 de sapt si 2 zile.
dar asa nastere n-am crezut vreodata ca o sa am: la cronometru, adica
la 2 noaptea ieseam din casa si la 2.18 minute se nastea bebe Mircea Victor , era sa nasc pe scari...nu-mi venea sa cred ce dureri ingrozitoare asa, dintr-o data si senzatia de presiune si de impins asa de repede...
abia am apucat sa ma urc in pat si sa
imping de 3 ori , am nascut in hainele de strada, cind ma gindesc,
nici nu-mi vine sa cred, nici atunci nu puteam sa cred ca eu deja
nasc....fara epidurala, fara apa....Doctorita cind s-a nascut i-a zis
" bebe turbo "
A fost repede, prea repede, nici nu realizam ce mi se intimpla, eu ma
asteptam sa dureze vreo 4 ore macar..sa am timp sa intru in apa, sa
nasc acolo...cind colo cind sa ies din casa durerile au inceput sa fie
cumplite, cu presiune jos si eu naiva care nu-mi dadeam seama ca e groasa treaba....
Daca mai intiriziam il nasteam acasa !
Dar nastere rapida, pot sa spun totusi ca nu inseamna nastere usoara, e pur si simplu violenta !
Norocul meu ca n-a fost asa mare ca Matei care a avut 4,650 kg. Bebe
a avut numai 4040 kg si 56 cm. Dar in rest seamana leit cu Matei !
Numai marti mi-au dat drumul, pt ca a fost asa rapid totul n-au apucat
sa-mi puna perfuzie cu antibiotic asa ca bebe e pe antibiotic,
preventiv ( din cauza ca eu am strept B) si pt ca a scazut in
greutate si nu mai crestea,azi in fine a crescut.
E scump si doarme mult, are o gropita pe un obrajior cind zimbeste in somn, Romana si Matei il adora, stau numai linga el si fac cu rindul de paza sa-l tina in brate.
Voi ramine totusi cu nostalgia de a avea 2 fetite...pt ca baietii au fost neprogramati amindoi, fetita in schimb a fost minutios programata sa iasa fetita, cu calculul ovulatiei...etc
Ei, de acum incepe greul pt ca ma apuca panica, cum o sa ma descurc si cum o sa ma impart la 3 !!!!!
PS: Diarux , am citit poezioara, e atit de dragalasa !!! Mersi mult ! Esti o scumpa !
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
violeta29 spune:
Wow, Marimar, ce nastere rapida ai avut, eram convinsa ca de data asta ai reusit sa nasti in apa, dar uite ca m-am inselat! Sa-ti traiasca voinicul, si nu te panica, daca te-ai descurcat pina acum cu doi cu siguranta te vei descurca si cu al treilea!
cea mai fericita
37+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 3 SAPTAMANI

violeta29 spune:
Yamiiii, gata si ciorbita mea, ma duc sa balotez o mega farfurie
apoi ma bag si eu la somnic.Pup fetele 
cea mai fericita
37+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 3 SAPTAMANI

ladymina77 spune:
Buna dimineata,
In sfarsit apar si la noi primele semne,mai exact contractii undeva la 5-6 minute insa nu extrem de dureroase asa cum ma asteptam eu si in cazul asta ma intreb daca sunt si eficiente?
Oare ce sa fac?deja sunt de aproximativ o ora si jumatate,sa mai astept sau sa ma indrept catre spital?.Am facut baita,mai pun in bagaj cate ceva si mai vedem acolo catre ora 7,8.
Doamne ajuta-ne sa fie bine.
40+4
mina