Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 15
turturica spune:
Tot eu, ca mai aveam ceva chestii de adaugat.
baby, tinem pumnii pe miine la cezariana sa se termine totul cu bine 
anaxena, eu n-am reusit sa vad invitatie de botez, oare de ce?
andrey, io zic ca-i cam devreme sa mergi cu bagajul dupa tine, eu am aproape 39 de saptamini, miine merg la control, dar nu-mi iau bagajul cu mine, ca daca chiar e ceva serios imi trimit sotul sa mi-l aduca. Dar nu cred ca-i cazul.
sursula, asa stiu si eu cum ti-a zis dma ca bebe trebe spalat la fundulet, servetelele se folosesc doar cind nu se poate spala.
Gata, hai c-am terminat cu logoreea pe ziua de azi
noapte buna
38+
dma2007 spune:
turtu bagam
pentru vineri!
M.A.
37s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 9 zile 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
ladymina77 spune:
Salutam si noi populatia,
Felicitari din inima pt mama Dana,sa fie printesa sanatoasa si cuminte si tu sa te refaci rapid!
Trebuia sa ne strigi si pe noi azi cand ai fugit la spital Dana:((
Oricum maine nu dar vineri sa tot fie 08.08.08 dis de dimineata mergem la spital,asta in cazul in care nu ma aude smechera mea cand ma tot rog de ea sa vina singurica ,sa ma ajute sa nu fie nevoie de ajutor spitalicesc.Parca ma apuca frica,apoi ma incurajez,numai sa treaca odata si sa fie bine.
Anka,iti multumesc ca te gandesti la noi,si referitor la Cami n-am putut sa raman indiferenta ca ma mustra constiinta mai rau ca pe un infractor daca n-o ajutam.Pupici fetelor.
Narci,sa speram ca se hotaraste gaza mea sa vada lumina cat mai repede.
Fug sa vad pozele si apoi sa incerc sa dorm ,caz fericit sa pot.
40+3
mina
Tecky spune:
Anaxena m-am uitat atenta la pozele Mariei si mi-a placut cel mai mult poza nr: DSC_5565
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
diarux spune:
eu nu pot sa vad pozele Mariei. de ce????
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
claudinna spune:
anaxena, de unde ai luat pernuta www.flickr.com/photos/12649238@N02/2729463832/in/photostream/" target="_blank"> asta
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
36+
Florin Razvan
turturica spune:
dma, mersi de majorete, sper s-o convinga pe bebelina sa iasa la lumina. Eu de abia astept marea intilnire, inca nu constientizez ca trebe sa si nasc si sa trec prin oaresce dureri ![]()
Tu de ce faci cezariana?
ladymina, tinem pumnii sa se hotarasca bebelina ta sa apara cit mai curind pe lume, imi inchipui ca asteptarea asta te termina.
ruxandra, vazut ca ti-au trecut piticii cu miscarile lui bebe, bietul copil, a trebuit sa-ti dea niste picioruse oricit de inghesuit ar fi
Dar pina la urma n-am inteles cum ai ramas cu doctorita, faceti inducere, faceti cezariana sau asteptati sa vina bebe cind e pregatit?
38+
andrey2008 spune:
TURTU si eu ma gandeam la asta dar eu merg la timi la medic si pana sa trimit sotul dupa ele dureaza asa ca m-am gandit si o sa-l iau cu mine,sta el in masina.
RUXI sa stii ca si eu ma "omor" dupa calcat dar azi tare cu drag am calcat hainutele lu bebe.Si ca sa fie meniul complect eu tre sa-i calc la sot in fiecare zi camasa si pantaloni la dunga

,asa-i jobu.
Gata am plecat sa dorm ca mi sa facut somn.
Ioana
36+
Carmenela spune:
hielou,
turturica...eu am inteles ca ruxi se duce maine pentru o inducere naturala... Sor-mia...io zic sa iei si un topor cu tine.....daca baga aia deshtele prea tare...ii tai mana.... Sau ma chemi pe mine....ca sunt mai rea ca toti....
Deci, in zi end, nimeni nu stie ce sa faca cu un buric usturicios..... il intreb pe dotore maine...ca si io ma duc la controle... Maine ne facem si anticorpii pentru grupa...si ultimile analize....si o ultima eco.. Dr a zis ca daca iese bebe mai mare le eco asta...imi zice cand imi face buzunarul ala shic....

Sor-mia...n-am nimic cu bietu barbacmiu, dar tre' sa sufere si el un pic, nu? Din printzip....
Rux, astept cu nerabdare urmatorul tau pitic.... Piticii tai sunt mai tari ca piticii mei, desi nu as fi crezut... Asadar....declar competitia piticilor inchisa din pct meu de vedere... Ai mei sunt niste nemancati, amarati si sarantoci, Pfui!
Va pup
Hai ca va las, mamici si gravidici.
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
37+ am intrat in 38+...cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
diarux spune:
auzi, sor'mio, CARMENELO, ezista o vb in batrani:"rade ciob de oala sparta!" ce ai cu piticii mei? las' ca nici cu ai tai nu mi-e rusine! facem o turma ! iti dai seama ce combinatie fatala???
Ce inducere naturala, soro? ca doar nu imi baga deshtele iar!!! ma duc sa vad daca e totul in regula si gata.
Iar cu barbactu...eu zic sa te comporti civilizat,...ca nu se stie...acusica intri in 38 cu acte in regula si ai dezlegare la...stii tu ce! deci...daca vrei sa ai si cu cine...eu zic sa-ti retragi cuvintele....
TURTU deocamdata asteptam sapt. 38 si vedem ce se impune atunci. deocamdata nu am negociat nik.
ANDREY stiam eu ca uitasem pe cineva. Voiam sa m aiau de viata ta ca vrei sa nasti inaintea mea...

Cred ca e boala cu calcatul hainutelor! 
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase