Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 14
Carmenela spune:
No, sara buna..tot io...
intrebare intrebacioasa: vaz ca ma ustura buricul...Nu am hernie ombilicala.....probabil ca acum incepe...Pot sa dau cu ceva? Ma gandeam sa dau cu bephantene pt bebei...daca lor nu le face rau...mie cu atat mai putin...Ma ustura si cand pun o bluza pe mine...
Help? pliiz?
va pup.
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
37+ am intrat in 38+...cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
anaxena spune:
roxana-baby_r7 nashte maine la ora 8 prin cezariana,deoarece are probleme cu placenta iar colul e lung si tare, imi da mesaj cand isi revine

roxana 

Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
andrey2008 spune:
Am reusit si eu sa calc azi hainutele lui bebe,si am reusit sa termin si bagaju de spital.
Sa-mi tineti pumni stransi maine ca merg la dr la control,sper sa vin cu vesti bune.
Apropo,ce ziceti sa iau sau nu bagaju cu mine,ca eu sunt tare afona la capitolu asta,mai ales ca in ultima sapt am avut ceva usturimi in partea stanga deasupra buricului.Ar trebui sa iau si chitul ptr celule stem?
Ioana
36+
gallyb spune:
Buna seara la mamici si bebici. Am pus si noi cateva poze. Eu nu prea reusesc sa fac nimic toata ziua, asta mica imi rapeste tot timpul, dar e o scumpica foc si nu ma supar. avem deja cateva zile de cand imi zambeste cand ii vorbesc.
Daca tot vorbeati de kg. Eu azi m-am cantarit, de la 80 de kg (20 kg acumulate in sarcina), in 4 sapt. am ajuns la 65. Va imaginati cata apa am avut eu pe mine, arat si eu ca un om normal acum, m-am desumflat toata. In primele zile cand ma uitam la picioare ziceam ca sunt rahititce, eu eram obisnuita de vreo 6 sapt. cu picioare de elefant.
si 
Xenia (9.07.2008)
dma2007 spune:
sursula noua la curs ne-a zis dr sa-l spalam pe bebe de cate ori putem si sa folosim servetele numai cand nu avem acces la baie
andrey2008 eu am carat bagajul cu mine de la 36 sapt
roxana bafta multa maine!
si la multi ani pt ieri cu intarziere!
gally super dulce xenia!
M.A.
37s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 9 zile 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
turturica spune:
Ola fetelor, nu uitati de mine, ca si eu mi-s in clica de august. Nedepresata, sint zen in continuare ca inca am sperante ca bebelina vine vineri. Nu c-as avea vreun semn de nastere, dar nah, tre' sa ma tina si pe mine ceva ocupata. Fiecare cu obsesiile ei, diarux si violeta cu membranele, io cu 8.8.8 ![]()
M-am hotarit ca mai merg doar saptamina asta la birou, daca nu nasc totusi vineri, de luni o sa ii zic doctorului sa-mi dea medical total. Sa stau macar citeva zile complet acasa.
Vazut poze noi de pepenasi, sint niste dulci toti.
Bun venit pe lume noilor pepenasi, ana sofia si clara, sa creasca mari, sanatoase, iar mamicilor le urez refacere rapida si mult laptic.
Am citit si eu discutiile pe care le aveti legat de laptic, diversificare, ceai, etc, mi se par folositoare.
Oricum, sper ca instinctul de mamica si tona de carti pe care mi-am cumparat-o sa ma ajute sa iau niste decizii bune.
Vazut ca vorbiti de ceaiuri de alaptat si vroiam sa va intreb: ce ceaiuri pentru lactatie folositi? Ca vine soacra-mea peste 2 saptamini incoace si-as vrea s-o pun sa-mi aduca ceva ceaiuri din Ro. Ca pe aici nu stiu ce gasesc.
38+
diarux spune:
buna fetili,
sunt intr-o stare de spirit mai bina, bebe s-a mai intins azi de cateva ori bune! imi vine sa-l pap tot, dragul de el! sper sa fie bine. maine merg sa mai verificam odata daca e totul ok, dar poate nu e cazul sa ma internez pentru supraveghere, ca ma ingrozeste ideea sa stau in spital in plus. Sa vedem ce crede si dr.
Vreu tare mult sa va multumesc ca m-ati sfatuit si m-ati suportat! din nou ma bucur ca am reusit sa va gasesc pe forumul asta!!! va pup pe toate!!!

ADELAIS esti o scumpa si o "life saviour!". multumesc tare mult de info! m-au linistit tare mult. nu stiu unde le-ai gasit , ca eu am cautat si nu am dat peste ele. dar mai ales ca ai avut si tu experienta acestor injectii...saru'mana si 
CARMENELA pup iu tu, sor'mia! ca nu stiu ce m-as fi facut fara tine!ms ca ai transmis mesajele mele.
Da io nu pricep ce ai cu bietu'om? ce ti-a facut barbactu de l-ai nenorocit asa? dupa ce ca treb sa suporte toanele de gravi...cantecele prin casa,...(apropo, sa te inregistrezi sa stiu si eu ce sa ii cand lu' fii'miu! nu stiam de ce ma tot indemni tu sa ii cand ca sa se trezeasca.)
Cu buricu' sa stii ca si eu am oarece senzatii tari. si eu sunt foarte sensibila in zona aia, de cand ma stiu. am aflat ca de fapt au fost probleme la nastere si ca mi l-au taiat prea scurt. da nu cred sa fie vreo problema serioasa. Poate fetele stiu mai multe.
CAPRI eu as vrea sa nu mai am pitici,da' nu ma lasa ei pe mine! si cand am vazut ca bebe nu misca dimineata deloc, da-ti seama ca am luat-o razna!uf!
VIOeu mai scot din bagaj.am constatat ca e prea mult. si daca e ceva, imi mai aduce tati cand vine la mine. nu are sens sa car atatea dupa mine. sunt maestra la pus in bagaje la greu. dar am vazut un tatic la maternitate care venea cu bagaj la mami parca mergea la hotel. 3 genti avea fratele meu! ce o fi pus atata in ele....
DMA acum sunt mai bine, ca daca a miscat bebe, m-am linistit si io. 
SUN chiar am vrut sa te "semesesc" si eu la un moment dat, dar m-au napadit piticii mei si nu am mai vazut pe nimeni in jur si nu am mai stiut de nimic. bine ca esti bine!
OANA si eu am calcat cu drag hainutele! desi nu e un sport pe care sa il practic prea des. ba chiar numai la nevoie...
IRDA ai fost simpatica cu piticii!
Ma bucur sa te vad mai des pe aici.
ANACO eu cred ca grupa de august e mai stresata decat toata odiseea la un loc! nu te mai stresa cu nasterea. si mie imi e groaza de ace si a trebuie sa ma tot intep sarcina asta. da am suportat cu stoicism pentru bebe. La nastere cred ca ne mobilizam toate de aia incerc sa nu ma gandesc deloc pana in momentul acela. desi mi se pare atat de aproape acum, mai ales de cand cu atatea probleme...
BUBUma bucur ca ti-a placut poezica. sorry de taieturi si suferinte! trec ele si astea !
NARCISA ms. de incurajari. 
acum ma duc sa vad ce fac cu poezica DANEI ca azi nu preas am fost in stare sa creez ceva.
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
uite ca si TURTU , care e augustina ca noi, are si ea piticii ei, deci am dreptate! 

Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Tecky spune:
Boti,Irda,Narcisa,Sun aveti dreptate,nu am de gand sa-i dau atat de devreme suc de mar sau morcovi fetitei mele.Si mie mi s-a parut ciudat cand mi-a zis sa-i dau.
Ankalaura poate am sa-i dau suc Ralucai tot de la 8 saptamani dar de la 6 mi se pare prea devreme.
Anaxena mersi de raspuns.Chiar acum Raluca papa din biberonul cocosat si se pare ca ii place.
Gallyb foarte frumoase pozele cu Xenia.
V-am pupat!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA