Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

La multi ani Theodorelor de Sun si Motanik! Sa fie sanatoase si frumoase!!!

Mamicilor multumim pentru aprecierile pozelor.
am vazut si eu noile poze cu bebei, sunt toti foarte frumosi.

Violeta29, da pana la urma m-am desumflat, am inceput dupa o sapt. jumate de la cezariana.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Didi eu am facut ceza, si dupa operatie am intrebat-o pe dr daca pot face plaja vara asta, si mi-a spus ca pot, dupa 6 saptamani.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

La multe lunutze bb Alessio! Sa ne traiasca cu numele Theodorele de Sun si Motanik!

Anna incearca si in Eforii sau Jupiter, Cap Aurora, e mai putina lume si e chiar fain, cel putin intre Jupiter si Cap aurora e o padurice asa faina, numai buna de plimbat carucioare. Tu ai vrea la Mamaia sau la Constanta?

Didi e reactia la vaccinul BCG facut in maternitate, asa trebuie sa se intample, pina pe la 3 luni, poate chiar sa supureze, am intrebat-o eu pe doctorita de familie ca si la noi a facut reactie. Era bai daca nu facea ca trebuia repetat.

Noi tocmai ce trecem prin perioada cu balauri in burtica, cea de dimineata, of, mi se rupe sufletul cand o vad ca urla 5 minute neconsolat pentru o basinuta Am inceput si cura de calciu, aveai dreptate Tecky nu are niciun gust..

bai, azi noapte eram asa cheauna ca la 3 cand s-a trezit cupilu sa manince i-am dat tzatza golita seara si nu stiam de ce nu se satura, of, mama zevzeaca

Mina, cred ca deja ai plecat la spital, bag o agitata pentru fata, sper sa nasti usor si sa te refaci repede, ai si companie... Pup-o pe Camy din partea noastra

Danutza, ce fain ca ati scapat de colicei, si eu abia astept sa scapam ca tare sufar cand plinge sarbatoritul.

Adina, wow, ce nastere-fulger! A stat Mircea cat a stat, dar si cand s-a hotarat sa vina...

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Boti nu vreau la Mamaia ca e cea mai aglomerata, am incercat Costinesti pana acum, mai ales ca sunt multe pensiuni noi, ca in alte parti sunt hotelurile alea vechi comuniste, care miros a mucegai.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Boti, deci asta era pe umar, m-am linistit, merci de info

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Eu astept sa se trezeasca printesa sa o imbrac si sa mergem la plimbare.A adormit pe masuta de infasat...
Se poate oare sa avem puseul de la 6 saptamani putin mai devreme?Aseara a avut program de urlat si cautat tzitzi (aka bibe).Nu a dormit pana nu i-am dat iara papa.

Bebeii vostri cat dorm ziua?A mea abia doarme cateva ore in total...

Sun,Motanik sa va traiasca printesele

Dana la multe lunite si anisori pentru bebe Alessio

Didi,da e de la vaccin.Si la Timea abia acuma incepe sa aiba reactie.

Boti ce rau poate sa fie sa aiba colicei asa de urati.Timea a scapat cu abia cateva reprize la 2-3 saptamani.Ea e o besinoasa inraita.Le da ca si oamenii mari...fara vrajeala

Va pupicesc si ne vedem dupa plimbare

Kimmy mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Nu stiu daca stiti ca n-am citit din urma insa mi-a trimis Camy mesaj sa-mi spuna ca Mina are contractii la 5 min si e la spital, colega de etaj cu Camy.
Deci agitate la treaba pt Mina

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata, am reusit sa ne trezim si noi, in sfarsit!
LADYMINA, nastere usoara ,uite niste agitate de la mine:

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita37+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BON DIMINEEEEE

Bebe misca in grafic, s-a gandit ca m-a speriat destul!
Forumul asta merge ca ...o cizma...asa ca tare greu cu poezicile.
eram datoare cu cea pentru DANA81

Ruxandra 36+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 4 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetlor!
Noi tocmai am ajuns acasa. Suntem bine amandoi. Am aranjat putin zona pt noul nenit care momentan doarme dus. Ma duc sa ma intind si eu langa el.
Va pup cu mult drag

Cami39s+ cu si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput