Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

...asa ca...:

Tare greu e cu DANUTZA
ca nu se-ncarca listutza!

Moldoveanca e dragutza,
din Galati.Si-acum fugutza
sa trecem la poezica
pentru-o fata fara frica!

Somnoroasa a tot fost,
bebelina s-a intors,
ba chiar se mai si urcase
(cred ca si ea se speriase).

A ramas si fara net
ca sa fie tot complet!
Dar ne-a anuntat pe loc
sa nu ne speriem deloc.
Cu durerile de spate
ea zicea ca nu mai poate.

CLARA a venit mai greu.
Detalii nu prea stiu eu,
dar speram ca o sa vina
si o sa face lunmina.

Pana la o veste noua
Le pupam pe amandoua.

Ruxandra 36+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 4 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Asa e, si la mine merge greu forumul.
Diarux cand mergi la maternitate?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

ANNABABY trebuia sa merg dimineata , dar daca bebe a miscat, nu am mai mers azi. a ramas pe luni dimineata cand eram programata iar la control.Ne intalnim in sfarsit?????

AMR 4 SAPTAMANI

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diaruxeu am programare joi la cabinet, adica de azi intr-o saptamana, pt controlul de 6 saptamani (de fapt 5 la mine)

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

VIO bine ca bebelina ta mishca. asa te linistesti. a inceput si ficioru'miu sa dea din toate si sa imi faca burta de alien. asa ca...sunt mult mai bine acum.

MARIMAR ma bucur ca ti-a placut si bine ai revenit acasa cu detalii. te invidiez (in mod pozitiv, of course) pentru nasterea usoara! tare as vrea si eu sa mearga bine si repede!

Sor'mia, CARMENELA e la control azi. Cred ca i-a venit pofta si ei de vreo 2 deshte in col! Bine ca sta departe, ca eu sunt sigura ca ar fi vrut sa imi ucida dr!!!
aaaa si mi-a zis csa va anunt ca o gravidutza de la noi din lista , IRISS27 e programata sa nasca in noaptea asta la ora 00.00. ca sa prinda 08.08.08.

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

ANNABABY deci nu ne vedem....Ei...da poate cine stie...prindem vreo plimbare in parc.
Pana la urma ai avut noroc cu rezervarea pentru mare?

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mina

la multi ani TEODORA!!!(de Sun si Motanik)

multzumesc fetelor ca shi-au dat cu parerea vis-a-vis de poze,dar cel care face mascheta mi-a zis sec ca pune una care considera el..abia ashtept sa vad ce a ieshit si sa va datzi si voi cu parerea

apropo de 08.08.08-este o data de cifra 8-care inseamna noroc la bani,dar 09.08.08 este cea mai buna data de nascut-cifra 9...asha ca in locul vostru mi-ash dori sa nasc pe 9,nu pe 8

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

vai de mine,tot uit sa felicit si su sarbatoritii de azi ! LA MULTI ANI !!!
Si mai ales pentru cea mai luptatoare dintre bebei, TEODORA , minune de SUN!

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

ANAXENA bine ca ai intrat. Imi dai si mie inca odata linku ala cu poze de MARIA, ca nu am reusit sa intru.ori is eu cu capu'.

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

http://s4.transfer.ro/storage/Archive-1f21b.zip

nu eshti cu capul,am observat ca la unele fete nu me merge..cine shtie de ce

da-i open nu save

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput