Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

feteloooor!am racit.pe canicula asta eu am racit daca ati mai pomenit asa ceva.
ma simt tare rau si acu mi-e frica sa nu ia si daria ca abia a scapt de raceala.si se mai apropie si vaccinu de 6 luni.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cati ai dreptate .. cate bordee, atatea "obicee"

tu vorbesti despre schema americana de diversificare, nu?

eu stiu ca pana la un an, bb trebuie sa ramana cu 2 mese de lapte, una dimi si una seara. eu una nu-i mai dau lapte inainte de fructe si legume caci altfel face nazuri si nu papa. ii dau, daca vrea completare tzitzi dupa. si inca o regula .. trebuie sa lasi cam 3,5 - 4 h intre mese ca sa pape bb bine.

uite programul meu

6-7 lapte
10-11 piure fructe cu cereale (aprox 180 g)
13.30 - 14.30 piure legume (aprox 110 g) plus lapte completare
17.30 - piure fructe cu iaurt si branzica vaci
18 - lapte
22 - lapte

nu stiu cat lapte papa caci eu inca o alaptez. la mesele de la 6 si 22 papa mult, cred ca undeva la 200 ml.

mie mi se pare cam putin cat ii dai tu, eu iti sugerez sa-i dai mai mult si sa lasi lapticul dupa, asta daca il mai vrea. parerea mea ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui gabrittza

feteloooor!am racit.pe canicula asta eu am racit daca ati mai pomenit asa ceva.
ma simt tare rau si acu mi-e frica sa nu ia si daria ca abia a scapt de raceala.si se mai apropie si vaccinu de 6 luni.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

CUM?? de la AC? uff, nasol. vezi ce iei, poate e bb in burtik ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Am intrat sa urez in special:

mandra Eleni (a LaureiD)si strengarul Roberto (al Monicai )

Si tuturor clopozteilor nascuti in zi de 5.

N-am apucat sa citesc decat in 'diagonala' - am fost la spital azi, sa duc pipi -dar am retinut:

Helene, un pe cucui pt Eva si o pentru tine - se-ntampla; v-am mai spus ca eu am cazut in cap, pe ciment la fix 6 luni si nu sunt dusa.. sau sunt ?!

Mari, poate reusesti sa convingi fetele de Tineretului sa ne vedem in Carol - pana acolo vin.

Bafta Vali (honey) la interviu.

Gata, nu mai pot sa stau.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LALA 20 si RAMONA va multumesc ca v-ati uitat la pozele cu Albert.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 4+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui danonique

LALA 20 si RAMONA va multumesc ca v-ati uitat la pozele cu Albert.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 4+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

si eu si eu m-am uitat. e un buflei frumos foc!! ce-mi place de el cum sta acolo in patut in fundulet. spune-mi, pls, al tau nu trage de protectiile de la patut??? a mea asa facea si le-am impletit printre gratii .. si cand se arunca pe burta da cu capul in gratii ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

MONICAA si CATY.Nici eu nu imi doream un alt bebe atat de repede dar asta e rezultatul unei vacante in doi.

poze albert

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ginnette

Helene, un pe cucui pt Eva si o pentru tine - se-ntampla; v-am mai spus ca eu am cazut in cap, pe ciment la fix 6 luni si nu sunt dusa.. sau sunt ?!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

hi hi hi .. nu esti dusa deloc!! esti tare draguta si cu picioarele pe pamant!!!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

ELLENUTA si Albert trage de protectiile de la patut dar le-am lasat acolo ca sa nu se loveasca.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Intru si eu din an in Pasti!

La Multe, multe lunitze clopoteilor nostri dragi! ELENI, EVELINE, ROBERT ! sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata!

Ereena, si eu, intarziata..am trimis pe mail pozele..daca nu s-a inchis sesiunea...pleaseee...Thanks a lot! Super frumos albumul..

Ellena, of...pup Bitzi pe cucui si pe mami suparici...
Si mie mi-e o frica ca o sa vina o vreme cand o sa sta cine stie de pe unde..Deja i-am ridicat bra de la pat ca vad ca face muschi agatandu-se de ea si impingandu-se in picioare..il si vad sarind peste...asa ca..mai bine o tin ridicata si gata...ca nu stiu io ce progrese face el in lipsa mea... :-)

Danonique, multi pupici si felicitari pt. sarcina! Sa fie usoara si fara probleme!

Honey, mi s-a strans inima cand am citit de AJ-utul mic ca l-ai dus la cresa...Imi inchipui cum ar fi si pentru mine...Deocamdata eu nu am drept de munca (asteptam green card-ul ala sa vina odata, in toamna) si sa vedem..poate luam si noi in considerare ideea cu cresa...desi...eu nu l-am lasat pe Matei cu nimeni cat am fost in Romania (doar cu sora-mea cand am fost nasi la un botez)...nu stiu daca o sa pot sa-l las aici cu niste straini...ma mai gandesc... :-)
Succes la interviu..Sa ne dai vesti!

Fetele, am si eu o rugaminte poate cam aiurea... in special pentru fetele care dau formula exclusiv bebeilor si papa de la borcanel (dar nu neaparat)..stiu ca s-au tot spus pe aici fel si fel de scheme cu diverisficarea asta...
Spuneti-mi si mie..cam cate grame trebuie sa manance pe zi de papa solid si cati ml de lapte formula...poate si un orara de masa..ceva...
Matei mananca cam asa: 600-700 ml formula si aprox. 100gr (in total) legume si carnita si cereale pe zi... Si daca ii dau carnita cu legume (de la borcanel - am gasit organice) pot sa-i dau zilnic? sau trebuie sa mai fac pauza..ca ma gandesc ca, cantitatea este mica si oricum el nu mananca mult...vad ca aici se vehiculeaza cantitati mai mari de mancarica solida...
Schema noastra este aproximativ asa:
7-9 lapte: ~200ml
10-11: fructe (cam 50 gr)
12-13: lapte ~130 ml+ 30 gr. legume cu carnita
16-17: lapte ~130 ml + 30 gr. legume cu carnita sau doar legume
19-20: lapte ~100 ml
22:30: lapte ~200ml + 20 gr cereale

..aaa si ii mai dau cam 30 ml apa (cand mai iesim pe afara)..sau suc de mar sau para..dar ocazional...

este ok? Voi ce ziceti? Nu stiu daca fac bine...vad ca el pare multumit..nici nu este el cine stie ce mancacios...

Eu ii dau intotdeauna inainte laptele si apoi masa solida si de aceea cred ca nu mananca cantitate mai mare de solide...am citit pe aici ca laptele este important sa fie alimentul principal pana la 1 an! Aici n-am vazut sa se inlocuiasca o masa de lapte cu mancare solida..Regula este ca mancarea solida sa fie completare la lapte si nu invers...
Cate bordeie....

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

asa mi-a zis si mie doctorita sa fac...laptele sa ramana masa principala...si vrand nevrand de multe ori din il pun la masa cand se trezeste(are 3 reprize de somn ziua dimineata si seara cate o ora si la amiaza 3 ore..)si cand se trezeste n-are rabdare face urat si ii dau titzi...apoi masa solida cat vrea..
azi de ex, dupa ce s-a trezit a papat titzi apoi dupa jum de ora-o ora a mancat si 100 de cereale

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput