Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Fetelor, eu i-am facut programul Saarei dupa cum o sa-l aiba la cresa, pentru ca ea o sa mearga in februarie.

8-9 cereale, cam 100g+ lapte

12. legume+ carnita sau ou + lapte, max 130g

15.- fructe sau iaurt ( suntem inca la inceput), acum papa si lapte

17- 18. legume si lapte de sete

20. cereale( o sa incep peste o luna si jumatate)

inainte de culcare lapte.

In concluzie..mie mi se pare ca mananca ok ca si cantitate. NU pare sa-i fie foame. Dar cand va aud ca ai vostri papa si cate 300g la o masa, mi se pare ca Saara manca putin totusi. Din cate am inteles eu , ar trebui sa pape cat vor. Nu exista o cantitate anume la care trebuie sa ajunga.

Noi avem 3 mese diversificate, cam in 3 saptamani o sa avem 4, iar prin octombrie toate+ lapte, bineinteles

Lapte la san nu prea mai mananca. Chiar si la mesele de lapte trebuie sa ma aplec eu deasupra ei ca sa manance.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

zapacita cum sunt tocmai eu am uitat sa=i urez lui roberticu LA MULTI ANI!!!TE IUBESTE MAMA LA NEBUNIE, ESTI VIATA MEA!!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Buna seara, zuzelor, intru cu o veste cam naspa si va rog sa ma scuzati si sa ma ajutati in acelasi timp.

Azi am cunoscut o vecina de a mea ( tocmai m-am mutat acu 3-4 luni)
care are o fetita in varsta de 1 an si jumatate foarte bolnava si anume cu hidrocefalie interna congenitala cu drenaj ventricilo- pirioneal, cu alte cuvinte i se aduna lichid si ii creste capusoru.

Va rog din tot sufetul sa imi spuneti tot ce stiti asociatii, fundatii, etc unde as putea sa ma adresez pentru a putea ajuta aceasta fetita. Fetita pe nume Ioana Alexandra traieste doar cu mama, tatal vine doar asa in vizita, si au o situatie precara.
va rog tare mult!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cynthia_

Buna seara, zuzelor, intru cu o veste cam naspa si va rog sa ma scuzati si sa ma ajutati in acelasi timp.

[red][size=3]Azi am cunoscut o vecina de a mea ( tocmai m-am mutat acu 3-4 luni)
care are o fetita in varsta de 1 an si jumatate foarte bolnava si anume cu hidrocefalie interna congenitala cu drenaj ventricilo- pirioneal, cu alte cuvinte i se aduna lichid si ii creste capusoru.

Va rog din tot sufetul sa imi spuneti tot ce stiti asociatii, fundatii, etc unde as putea sa ma adresez pentru a putea ajuta aceasta fetita. Fetita pe nume Ioana Alexandra traieste doar cu mama, tatal vine doar asa in vizita, si au o situatie precara.

Se pare ca tratamentul este chirurgical, ca sa ajute sa nu se mai acumuleze lichid in craniu. Deci trebuie sa o vada un chirurg, daca nu s-a intamplat asta deja.

Tu vrei sa cauti pentru ele ajutor material, daca inteleg eu bine? Uite, sotul meu mi-a spus despre aceasta fundatie:
http://www.hidrocefalie-med-info.org/index.asp

Si mai este posibila si deschiderea unui subiect special aici pe DC, dar trebuie sa fii bine documentata, sa ai cont in care sa strangi bani etc.

Doamne ajuta, si tine-ne la curent!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

stancutza vreau sa le ajut sa le fac legatura cu vreo asociatie ceva nu stiu....

multumesc oricum de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Fetele, eu cred ca sunt cam zuza, pentru ca nu i-am dat niciodata Sofiei suc de fructe. Nici nu stiu cand sa-l mai bag si pe ala, iar pentru hidratare intre mese prefer sa-i dau ceai. La noi primul fruct a fost marul copt, deci piure, si pana azi tot asa mannanca piure de fructe la masa de la 10/11, cu doua masuri de cereale. Cand o sa-i bag branzica - curand de tot, trebuie doar sa gasesc tifon! - o sa combin fructele cu branzica, iar cerealele o sa ajunga in...lapte, probabil. Mai vad eu. Cert e ca ea a revenit la obiceiul de a papa si lapte (100 ml) dupa masa de fructe, respectiv legume. Dar e bine, pentru ca asa a adaugat si ea 70 grame in ultimele zile, dupa ce stagnase aproape 2 saptamani.

Azi am reusit sa-i dau apa chioara! (ma rog, plata). Cu lingurita! Deschidea gura sa-i mai dau, foarte interesata. Ce bineeeee!!!!

Am vazut pozicile frumoase ale lui Albert, care se pare ca va semana bine cu Vanessa, ale lui Andrei care exploreaza casa, si ale Dariei, o printesica intre flori.

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Anca.b,Elle eu am citit undeva,nu mai retin unde(foarte posibil in ultimul numar al revistei mami)ca ultimele studii au demonstrat ca cerealele nu ar ingrasa,ca era o conceptie gresita.Si parca a mai zis cineva si aici,oare LalaD?!Daca aberez va rog sa ma scuzati!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Cyntia imi pare rau pt vecinata,am vazut si eu cateva cazuri pe la tv si stiu ca e o boala cumplita...nu stiu cu ce pot ajuta,dar dca e ceva ce pot face sa-mi spui

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna seara zuzici!
Intru sa scriu si eu macar un mesaj.
Uram si noi La Multe Lunite si Ani clopoteilorEleni, Eveline si Robert!!! Sa fiti sanatosi, mancaciosi si cumintei!
Ellenuta un mare pupic Evei pe vanataie!
Si Daria a patit-o acum vreo 2 saptamani - a adormit in patul nostru, i-am pus perne de o parte si de alta si m-am dus sa spal gresia. Nu a durat 5 minute si am auzit cazatura si plansetul - ma trec fiori de groaza si acum cand imi amintesc. Dupa cateva minute i-a aparut o mare vanataie pe frunte. Am dat-o cu lioton (la sfatul dr) si dupa vreo 2 ore a ramas doar o roseata. Ca sa stau linistita am mers si la spital sa o si vada un dr si ne-a spus doar sa o urmarim 72 de ore ca este lucida, ca isi foloseste ambele manute si picioruse, ca nu vomita, ca nu face scaune proaste...Multumim lui Dumnezeu ca nu au fost probleme.
Gabritza sa inteleg ca ne pregatesti o surpriza? Pai nu ne mai tine in suspans! Hai cu testul!!

Si acum sa o laud si pe Dari' meu scump: astazi de 3 ori am pus-o pe olita si de toate 3 ori a facut pishulica!!!
Aaaa, am vazut ca mai vorbeati si de torticolis. Si noua ne-a zis dr ca are torticolis pe partea stanga. Probabil o sa ajungem la un kinetoterapeut. I-am facut eu masaj, dar parca tot se observa putin...
Si mai avem o problema - are un mic inceput de rahitism. Cica se observa putin la picioruse. Dr ei pediatra mi-a spus sa-i dau Vigantoletten, dar dr de familie a zis ca acesta e cancerigen si sa continui cu Vigantolul, mai ales ca ei nu i se pare ca ar avea ceva...Voi ati auzit ceva de Vigantoletten-ul asta? Va rog sa-mi dati un sfat ca nu prea stiu pe cine sa ascult

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Fetele, eu cred ca sunt cam zuza, pentru ca nu i-am dat niciodata Sofiei suc de fructe. Nici nu stiu cand sa-l mai bag si pe ala, iar pentru hidratare intre mese prefer sa-i dau ceai. La noi primul fruct a fost marul copt, deci piure, si pana azi tot asa mannanca piure de fructe la masa de la 10/11, cu doua masuri de cereale. Cand o sa-i bag branzica - curand de tot, trebuie doar sa gasesc tifon! - o sa combin fructele cu branzica, iar cerealele o sa ajunga in...lapte, probabil. Mai vad eu. Cert e ca ea a revenit la obiceiul de a papa si lapte (100 ml) dupa masa de fructe, respectiv legume. Dar e bine, pentru ca asa a adaugat si ea 70 grame in ultimele zile, dupa ce stagnase aproape 2 saptamani.

Azi am reusit sa-i dau apa chioara! (ma rog, plata). Cu lingurita! Deschidea gura sa-i mai dau, foarte interesata. Ce bineeeee!!!!

Am vazut pozicile frumoase ale lui Albert, care se pare ca va semana bine cu Vanessa, ale lui Andrei care exploreaza casa, si ale Dariei, o printesica intre flori.

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Nici eu nu-i dau suc, ii fac fructele piureu, dar un piureu lung, amestecat cu tot sucul. Practic doar coaja nu i-o dau. Dar noi stam prost cu hidratarea ca nu doreste dumnealui nici ceai, nici apa, ma lupt cu el in fiecare zi, nici nu vrea sa le vada si rezultatul e ca suge ca disperatul de sete, iar eu am productie de lapte parca as fi in prima luna dupa nastere .

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput