Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Honey bafta multa la interviu.
Elle, , unul pt. tine sa treaca supararea si unul pt. Eva sa-i ttreaca vanataia.

A dormit copila de la 11.30 la 15. E ceva in aer azi.....

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

quote:
citat din mesajul lui cristacoman

Honey bafta multa la interviu.
Elle, , unul pt. tine sa treaca supararea si unul pt. Eva sa-i ttreaca vanataia.

A dormit copila de la 11.30 la 15. E ceva in aer azi.....

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

chiar ca a fost ceva in aer.daria acu s-a trezit a papat pireut dar cu o lingura de branzica de vaci altfel nici nu a vrut sa il vada.si acu a varsat un pic.a mancat cam cu pofta ce e drept.cred ca ia placut si ii era si foame.acu iesim in curte sa ne dam in leagan ca ne-a cumparat nasica.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

in mesajul anterior am avut ceva cu "acu"!!!!cred ca am zis de vreo 4 ori!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Trimit si eu acum pozele pt. album. Ereena, super albumul, tot respectul pt. ceea ce faci.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ufff, n-am avut timp nici sa suflu azi! pe linga trebile zilnice (culcat, hranit, spalat, distrat, plimbat copil - care, apropo, a inceput sa stea fff bine in 4 labutze), am mai aranjat pozele in albume (vreo 500 de bucati) si mi-am facut si un filmuletz la maselutza cu probleme. acuma ma pregatesc sa plec din nou la stomatolog, vine si chirurgul sa se uite la "monstrul" din gura mea, vine ploaia....ce zi!!!!

aaaa: azi i-am pus in iaurt(200 gr) cereale (3 linguri mari) - a mincat ca disperatu', i-au placut tare mult. prin urmare, desi sintem mai marisori, vom papa cereale de doua ori pe saptamina. cred ca nu e exagerat, nu?
in rest, papam fructe, legume, carnitza...saptamina viitoare vreau sa incerc cu ou si ficatei.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

honey break a leg!!!! sa vii cu vesti bune de la interviu!

iri avand in vedere dermatita lui rares si eu as spune sa mai stai un pik pe suc. scurge-l prin tifon si daca tot mai ramane pulpa, da-l prin strecuratoare. eu i-am dat evei cateva zile de suc si apoi cu tot cu pulpa. fructele i le-am introdus treptat sa vad daca are alergie la ceva. rareselu frumos ca mami lui

cristina

gabby ai iesit acu' la leganus??

anca nu stiu ce sa spun de cereale. baiatelul sora-mii are 9 luni si 12 kg .. drept urmare nu ii da deloc cereale si nici fructe care contin mult zahar .. acum e alegerea ta, dar daca vezi ca o ia cu greutatea la galop, nu-i mai da, parerea mea.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

hai ca mai am timp de un ultim mesaj:

LA MULTI ANI! Pentru sarbatoritii de azi:
Eleni
Eveline
Robert

Ven, ma gindesc ca nu e foarte gresit sa-I dai un pic de mincare de la voi. Bebe e deja marisor, ati inceput de ceva vreme diversificarea….si decit sa nu manince…

Ramona, au si ei zile si zile…al meu a facut mofturi la masa ieri…in schimb a baut ceai mai mult decit de obicei…oooo si razvanel a cazut? sa treaca cucuiul…asa-s baietii, nazdravani!

Ema, bravo pentru micul curajos! Si insista cu pireul de legume…

Honey, cum a fost la interviu? Ce baiat popular ai, sa-ti traiasca! Azi-miine ti-l “rapesc” fetele

Irina, nu cred ca e o problema ca iti ajunge un pic de pulpa in suculet. Stefan a refuzat, de exemplu, sucul de fructe sau legume. A vrut direct pireu.

Roli, bravo pentru micul papacios si pentru “marele” ciclist.

Ne vedem dimineata, la cafea, ca acum ma duc sa ma pregatesc de "tortura".

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Elle, i-am dat pt ca in ultimele 3 saptamini abia daca a pus 200 de grame pe el. pina acum punea minim un kg pe luna. ma gindesc ca s-a oprit din cresterea accelerata...si se si consuma mult. doarme reprize scurte iar cit e treaz e fie in bouncer, fie la plimbare in parc (sta numai in fund in carucior), fie in 4 labe, bitiind intr-una.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
citat din mesajul lui anca.b

Elle, i-am dat pt ca in ultimele 3 saptamini abia daca a pus 200 de grame pe el. pina acum punea minim un kg pe luna. ma gindesc ca s-a oprit din cresterea accelerata...si se si consuma mult. doarme reprize scurte iar cit e treaz e fie in bouncer, fie la plimbare in parc (sta numai in fund in carucior), fie in 4 labe, bitiind intr-una.

Povestea Nasterii

pai mie mi se pare mult 1 kg pe luna. acum nu mai trebuie sa ia asa mult, ci in jur de 300 g / luna. iar 200 g in 3 saptamani mi se pare ok, mai ales ca acum consuma mai multa energie. daca vezi ca ia mai mult in greutate, scoate-i cerealele, zic eu ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Intru si eu din an in Pasti!

La Multe, multe lunitze clopoteilor nostri dragi! ELENI, EVELINE, ROBERT ! sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata!

Ereena, si eu, intarziata..am trimis pe mail pozele..daca nu s-a inchis sesiunea...pleaseee...Thanks a lot! Super frumos albumul..

Ellena, of...pup Bitzi pe cucui si pe mami suparici...
Si mie mi-e o frica ca o sa vina o vreme cand o sa sta cine stie de pe unde..Deja i-am ridicat bra de la pat ca vad ca face muschi agatandu-se de ea si impingandu-se in picioare..il si vad sarind peste...asa ca..mai bine o tin ridicata si gata...ca nu stiu io ce progrese face el in lipsa mea... :-)

Danonique, multi pupici si felicitari pt. sarcina! Sa fie usoara si fara probleme!

Honey, mi s-a strans inima cand am citit de AJ-utul mic ca l-ai dus la cresa...Imi inchipui cum ar fi si pentru mine...Deocamdata eu nu am drept de munca (asteptam green card-ul ala sa vina odata, in toamna) si sa vedem..poate luam si noi in considerare ideea cu cresa...desi...eu nu l-am lasat pe Matei cu nimeni cat am fost in Romania (doar cu sora-mea cand am fost nasi la un botez)...nu stiu daca o sa pot sa-l las aici cu niste straini...ma mai gandesc... :-)
Succes la interviu..Sa ne dai vesti!

Fetele, am si eu o rugaminte poate cam aiurea... in special pentru fetele care dau formula exclusiv bebeilor si papa de la borcanel (dar nu neaparat)..stiu ca s-au tot spus pe aici fel si fel de scheme cu diverisficarea asta...
Spuneti-mi si mie..cam cate grame trebuie sa manance pe zi de papa solid si cati ml de lapte formula...poate si un orara de masa..ceva...
Matei mananca cam asa: 600-700 ml formula si aprox. 100gr (in total) legume si carnita si cereale pe zi... Si daca ii dau carnita cu legume (de la borcanel - am gasit organice) pot sa-i dau zilnic? sau trebuie sa mai fac pauza..ca ma gandesc ca, cantitatea este mica si oricum el nu mananca mult...vad ca aici se vehiculeaza cantitati mai mari de mancarica solida...
Schema noastra este aproximativ asa:
7-9 lapte: ~200ml
10-11: fructe (cam 50 gr)
12-13: lapte ~130 ml+ 30 gr. legume cu carnita
16-17: lapte ~130 ml + 30 gr. legume cu carnita sau doar legume
19-20: lapte ~100 ml
22:30: lapte ~200ml + 20 gr cereale

..aaa si ii mai dau cam 30 ml apa (cand mai iesim pe afara)..sau suc de mar sau para..dar ocazional...

este ok? Voi ce ziceti? Nu stiu daca fac bine...vad ca el pare multumit..nici nu este el cine stie ce mancacios...

Eu ii dau intotdeauna inainte laptele si apoi masa solida si de aceea cred ca nu mananca cantitate mai mare de solide...am citit pe aici ca laptele este important sa fie alimentul principal pana la 1 an! Aici n-am vazut sa se inlocuiasca o masa de lapte cu mancare solida..Regula este ca mancarea solida sa fie completare la lapte si nu invers...
Cate bordeie....

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput