Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ereena nu au fost bune pozicile? Noi de ce nu suntem in album?

Eleni si Robert! Sa fiti sanatosi puiutzi!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Si inca ceva repede repede

Ceska ma bucur mult sa ati avut o crestinare frumoasa. Concediu placut in continuare!!

Laura..parca tu ai mentionat ca nu e o idee buna sa faci pasaport individual la cei mici. De ce? Ca la noi probabil se va deplasa Clara si numai cu tati asa ca nu as vrea sa o trec pe pasaportul meu.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

am vorbit cu dr azi si mi-a zis ca dudu poate papa mar, piersica, portocale, caise, struguri (fara coaja si samburi), pepene rosu, para. Deocamdata lasam doar legume fara ou sau branzica...carnitza intra la 7 luni.

La mare este minunat! Azi l-am bagat si pe Dudu cu piciorusele...se uita curios la ce i se intampla si ridica asa cate un piciorus ca un cocostarc. Dupaamiaza il vede un fizioterapeut...isi tine capusorul mai mult pe partea stanga si dr a zis sa nu aiba torticolis congenital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

eram precisaa, LauraD! De asta nu-i cumpar tort pana la un an Eventual mai iau niste madelene (sau cum s-o scrie) si-i pun o lumanarica in una din ele
Gabi si Thea tare-mi face figuri la mancat la amiaza (de vreo 2 zile, poate de la caldura, nush), in sensul ca mananca plangand! Plange cand vede lingurita si eu ii bag in gura Ma gandesc ca nu-i prea place morcovul, ca se stramba la piureul in care pun si morcov. Faza e ca nu prea stiu cat pot sa pun din legumele celelalte. Pot sa pasez un patrunjel intreg, pastarnac si dovlecel cat are voie?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Laura mie dr mi-a zis sa-i fac piure dintr-o sg leguma: morcov, apoi albitura, apoi dovlecel, apoi brocoli, apoi cartof si numai o zi amestecat. Evident ca Dudu a fost nemultumit de idee ...a papat in sila dovlecelul, de albitura nu mai zic...si asta doar 50gr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana

eram precisaa, LauraD! De asta nu-i cumpar tort pana la un an Eventual mai iau niste madelene (sau cum s-o scrie) si-i pun o lumanarica in una din ele
Gabi si Thea tare-mi face figuri la mancat la amiaza (de vreo 2 zile, poate de la caldura, nush), in sensul ca mananca plangand! Plange cand vede lingurita si eu ii bag in gura Ma gandesc ca nu-i prea place morcovul, ca se stramba la piureul in care pun si morcov. Faza e ca nu prea stiu cat pot sa pun din legumele celelalte. Pot sa pasez un patrunjel intreg, pastarnac si dovlecel cat are voie?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

laura dariuta nici macar nu plange,nu deschide gura si pace.de fortat nu o pot forta.ei ii palce morcovul si in general pireutu facut de mine dar....
cat despre cantitati...eu le pun ochiometric nu am pus inca patrunjel.ii pasez morcov,cartof dovlecel putin pastarnac.
fierb dar nu pasez ardei gras,ceapa,telina si atat momentan.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere

Mergi la inceput

ieri i-am facut piure din legumele din ciorbitza de legume de la restaurantul unde mai mancam...avea varza la greu, pastai, dovlecel, putin morcov si patrunjel, rosii, patrunjel verde...am mai luat cartofi natur si am scos doar varza...a papat 135gr fara strambaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Hello!!
Nu prea aveti chef de scris!Am crezut ca o sa am ce citi vreo 2 capitole.
Da am vazut pozicile cu Albert le petite lapin (nu cred ca am scris bine, da se intelege, nu?) si Andreiutz care fuge dupa bile.Oare cand o sa mearga si al meu de-a busilea, ca el s-a cam oprit la stat in funduletz, a! se mai ridica daca se prinde de ceva, in genunchi .

Robert, Eleni, si Eveline sa fiti frumosi si sanatosi sa va bucurati parintii!!!!

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
citat din mesajul lui monicaa

Buna fetelor

Angi eu sper sa revina copii astia la sentimente la bune ca nu stiu ce ma fac.

Apropo mobilitate…cum sa o ajut sa invete sa se intoarca de pe burta inapoi pe spate?? Ca nu ii iese figura si se joaca ce se joaca pe burta si apoi se pune pe urlat de mama mama. Am tot incercat sa ii arat dar nu se lipeste nimic de ea. Sau mai bine o las in pace ? Off..abia astept sa mearga si ea in 4 labute si sa fie mai mobila.

La Multi Ani clopotzeilor de astazi si de zilele trecute cand nu am mai apucat sa scriu ceva!!

Va pup si incerc sa ma apuc de calcat, numai sa ma lase copilu’. Daca nu o las pe cand vine tati.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Las-o in pace ca se invata singura. SI la faza asta parca l-ai descris pe al meu :))) Nu stia ce sa faca cu manutele si nu mai putea sa se intoarca dar s-a invatat singur. Si acum isi mai prinde cteodata o manuta sub el si incepe sa urle. Rad cu iubitul meu si ii spun ca de ridicat se ridica in picioare dar de intors de pe burta pe spate i-a luat o vesnicie.

Eu legume ii dau numai amestecat mi se face sila cand ma gandesc cum ar fi sa mananc eu piure din patrunjel, cahhhhh Si ma iau dupa marime, de obicei ii pun de toate la fiert dar o leguma este dominanta, de ex tura trecuta era mai mult dovlecel, tura cealalta mai multa fasole verde si azi predomina cartoful (si pasey toate, inclusiv patrunjelul, telina, etc) SI multumesc lui Dumneyeu ca ii place.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

la multe lunite si la multi ani

Eleni
Robert

sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput