Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 3
gabrittza spune:
lala_d am vazut pozicile si am ras cu lacrimi.sa zic ca abia astept sa faca si daria asa?e energic andreiutu tau.pupa mama pe el de limbaret.iar fazele cu bilele......mortale frate!
urmeaza sa primeasca si daria asa ceva...hmmmmm sa vezi distractie!
acum sta in fund si se joaca si doar o mai ridic ca se duce ca bolovanu cand in dreapta cand in stanga cand pe spate.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
gabrittza spune:
nu va mai tin mult pe jar cu testul de sarcina.da e prea cald sa ies cu fata sa mergem pana la farmacie.poate imi ia tati azi cand vine de la munca.
offf nici nu stiu ce imi doresc.sa fie pozitiv sau negativ.....?
ATAT DE MARE SUNT
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui gabrittza
nu va mai tin mult pe jar cu testul de sarcina.da e prea cald sa ies cu fata sa mergem pana la farmacie.poate imi ia tati azi cand vine de la munca.
offf nici nu stiu ce imi doresc.sa fie pozitiv sau negativ.....?
ATAT DE MARE SUNT
Sa fie asa cum este mai bine pentru tine si familia ta
O sa fie incantata Daria de bilute, Andrei le-a "mostenit" de la Bogdan, am si o piscina mare pentru ele ( in barcuta nu am pus decat cateva, sunt cam 100) dar inca nu imi vine sa o unflu, ca imi ocupa un sfert de living
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
ELENI
EVELINE
ROBERT
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, SCUMPI MICI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI MANCACIOSI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI DRAGI!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
gabrittza spune:
frate copilu asta ma dispera.nu vrea sa manance!!!!!!!!!!
ATAT DE MARE SUNT
gabrittza spune:
lala_d uitasem sa zic....noi avem piscinuta cu spiderman.
ATAT DE MARE SUNT
gabrittza spune:
azi as fi scos piscinuta afara sa se balaceasca in ea
da de cand a fost racita parca mi-e frica.nici nu stiu ce sa fac.ca ei ii place sa stea in apa,afara e super cald.....ufff
ATAT DE MARE SUNT
LaLa_20 spune:
Dana ce mare si ce frumos e puiul tau,ce frumos sta el in funduc!!!
LaLa ai dor copii frumosi foc,wow si ce energie are puiul mis(care defapt e deja baiat mare)
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
Ellenuta spune:
uff fetelor .. multumesc pentru sustinere. de acum incolo voi fi cu ochii in 4 si nu o s-o mai las in pat cu mine!!! asa am niste nervi pe sot .. ca el a adus-o in pat .. zuzele dragi
micsunea multumesc pentru explicatii. nu e inalt patul dar oricum .. a dat intai cu capul in dulap (de acolo vanataia) si apoi a aterizat jos .. ea e ok, maraiala e cea de fiecare zi de la dinti, nimic mai mult ..
laurici buna ideea cu notatul .. o sa-i fac si poza. sa stii ca si eu am prins-o pe eva o data de picior .. era in picaj .. uff, nazbatiosi sunt clopoteii nostri.
dana ma bucur ca mami tau s-a impacat cu ideea si ca te menajeaza, sunt aigura ca totul ba fi bine!!
lala ce dulce e andreiul!! si curios foc! si a mea merge in 4 labute si ii place tare. acum se agata de zabrele de la patut si sta in genunchi.
edit: miri ma trag eu singura de urechi, sa stii. si imi dau si cate un shlap .. am prins frica acum, nu o mai scap din ochi .. fata
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
monicaa spune:
Buna fetelor
N-am apucat sa citesc mare lucru..un pic de unde ramasesem un pic de unde s-a ajuns..ma simt ca sub asediu..puhhh!!! Dar din ce am citit incerc sa raspund un pic..
Ven..galustile cu prune mi-au iesit cu marginea subtire si tare pufoasa. Reteta am luat-o de pe culinar.ro ..uite aici link-ul http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8491/Galusti-cu-prune/.
Am vazut ca ati pus unele din voi iaurt in legume (cred ca de la Eva mica a venit retzeta) si am incercat si eu. Nu ca nu manca legumele dar le manca asa de greu ca ajunsesem care pe care, cine cedeaza prima. Pe cand la cereale si la mar (i-am dat ieri prima data) e numai cu gura deschisa si ar tot manca. Asa ca i-am pus si eu astazi la pranz cand am vazut ca iar ne lalaim vre-o 3 lingurite mici si a ras tot in 5 minute. Daca tine si maine figura ar fi super!!!
De 4 zile primeste Clara si carnitza si se pare ca ii place. La legume am mai incercat conopida si a fost ok. Am testat si 2 borcanele : dovlecel cu cartof – nu i-a placut desi facut de mine il papa si morcov+cartof+vita si pe asta l-a mancat dar tot asa un pic acrit cu suc de portocale. O sa tot testez la 3 zile cate un meniu de la Hipp sa vad ce papa ca sa stiu ce sa iau in tara.
Apropo de mar/fructe in general si kakutza ca unele fete se plageau ceva probleme. Asta am gasit eu ieri in revista de bebe : “Unele fructe ca marul, coacazele si piersicile contin mult Pektin(in engleza pectin..nu stiu cum se traduce in romana) si asta stimuleaza tranzitul intestinal. E normal ca kaka sa devina mai mult, mai pastos si sa vina mai des.” La noi s-a adeverit..ieri si astazi a facut mai mult kaka decat de obicei (era pampersul plin ochi) si mai des (si inainte si dupa masa).
Elenuta Eva mica si sa va treaca repede sperietura si vanataia.
Dana sarcina usoara iti doresc !!! O je..ma tot gandesc la tine si de fiecare data ma emotionez si parca imi vine sa mai fac si eu unul. Dar ma trezeste Clara repede la realitate asa ca mai astept un picutz.
Angi eu sper sa revina copii astia la sentimente la bune ca nu stiu ce ma fac.
Apropo mobilitate…cum sa o ajut sa invete sa se intoarca de pe burta inapoi pe spate?? Ca nu ii iese figura si se joaca ce se joaca pe burta si apoi se pune pe urlat de mama mama. Am tot incercat sa ii arat dar nu se lipeste nimic de ea. Sau mai bine o las in pace ? Off..abia astept sa mearga si ea in 4 labute si sa fie mai mobila.
La Multi Ani clopotzeilor de astazi si de zilele trecute cand nu am mai apucat sa scriu ceva!!
Laura inteleg perfect cum te simti..si eu am fost super emotionata cand a facut motanul 6 luni!! la Eleni mica si frumoasa.
Va pup si incerc sa ma apuc de calcat, numai sa ma lase copilu’. Daca nu o las pe cand vine tati.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi