Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 5
honey79 spune:
Neata zuzulici.
Ne-am trezit si noi pe la 6 si un pic, ne-am jucat un pic, apoi am papat, am asteptat sa facem kkuta, dar n-am facut si....am plecat la cresa.
Asa dulce e, Doamne!!!! Cum am intrat pe usa cresei, cum a inceput iubitul meu drag sa imparta zambete in stanga si-n dreapta. De la educatoare, pana la fetite de 5-6 anisori.
Cand am plecat insa, fiind in bratele educatoarei, se uita la mine asa de dulce... ca-mi venea sa-l iau inapoi acasa.
Ieri a fost bine, dat fiind ca a fost prima lui zi departe de mami pentru cateva ore.
E preferatul educatoarelor.Cel putin asa mi-au zis. Nu stiu daca zic asta la fiecare mamica...hehe. Dar... imi ziceau ca il plac mult de tot.. caci e vesel si zambeste intr-una...plus..e..handsome.
In schimba, they screwed up his meals.
I-au dat pe la 11 si ceva formula, apoi la 12:50 iar formula.La 2 i-au dat legume si la 3 au incercat sa ii dea fructe...pe care le-a refuzat si i-au dat iar formula.
Mi se pare enorm.... mai ales ca eu il invatasem cam la 3-4 ore sa pape.
Oricum, le-am lasat azi vorba sa ii dea fructe + cereale la 10 si... veggies la 2pm.
Mi se da la sfarsitul zilei, un "raport" cu tot ce a facut bebe in ziua respectiva: dormit, mancat, pipilit... la ce ore si cat.
Merg sa citesc din urma un pic, apoi ma bag la o baita si ma pregatesc pentru un alt interviu.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ven spune:
Din seria "Copiii adora mancarea de oameni mari, nu chestiile insipide de bebelusi":
Deoarece are copilul diaree, am hotarat azi sa-i pasez doar morcov mult si putin dovlecel din toate legumele fierte. Zis si facut, amestecat si carnita de pui, dar era prea putina compozitia, si blenderul n-a pasat-o ca lumea, fin, ci cu bucatele cam mari si grunjoasa. Asa ca.....imi sare in ochi supa noastra de cartofi cu leustean, care era langa mine Am luat din supa zeama, cateva buc. de cartof si morcovi. Rezultat? Azi a fost prima data de vreo 3 sapt. cand a mancat copilul legumele fara figuri DELOC. Ce-i drept, am gustat si aveau cu totul alt gust decat legumele lui fierte, pasate, cu ulei de porumb si fara sare deloc.......No comment!
Pe bune ca-mi vine sa-i dau supa de la noi, ca gatim foarte dietetic, fara prajeli in supa, fara rantasuri, fara ingrosat cu faina. Zarzavaturile fierte, pus apoi ce trebe pus (fasole verde, cartofi, perisoare, carnita de pui etc.). Iar smantana isi pune fiecare in farfurie cat vrea. Ce ziceti? Ar fi tare gresit??
Ca m-am saturat sa-l vad cum se stramba vesnic la legume.....
In alta ordine de idei mergem imediat la dr. (astept sa se trezeasca) sa vedem ce-i cu cacaraia, de ce nu ni s-a inchis deloc deloc fontanela pana acum si de ce transpira in cap foarte tare, in special cand bea lapte.....
ramonab spune:
Vad ca va tot plangeti ca nu va papa bebeii.A meu papa, da pana azi, azi nu a mai vrut tare mult.Adica amancat si fructele si legumele da in cantitati mai putine decat pana acum.Nu pot sa pun pe seama caldurii ca azi e destul de bine: e noros, sufla vantul, e racoare, fata de ieri cand a fost foarte inabusitor.
Eu zic ca au si ei zilele lor cand pur si simplu nu le trebuie asa mult.
Mda, sa stiti ca si bobo meu a cazut azi de pe canapea, nu se putea altfel.Da eu am fost de vina ca l-am lasat stand in funduletz si m-am dus o secunda in bucatarie dupa ceva si el s-a intins in fata dupa telecomanda si numa ce am auzit poc.S-a speriat saracu, ca a plans foarte tare, da in 2 minute i-a trecut si si-a continuat explorarea mai departe.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
emabucuresti spune:
buna fetelor,
azi a venit dr si i-a facut lui Milan vaccinul, a plans putin de tot, s-a facut baiat mare, ce mai. Nici nu cred ca l-a durut caci dr ii pune un plasture cu anestezic local vreo 25 min inainte sa-l intepe, dar la vaccinurile trecute tot asa i-a fcut si a fost mai plangacios.
Of, citesc de bebei care au luat cate o mica tranta, uf,pupicei dulci cucuietilor! eu am intins o patura si un cearsaf in living si numai acolo il tin cand il las sa se joace sau cand sta singur.
Nici noi nu mancam cu placere piureul de legume dar insist zilnic si cand ne intoarcem din concediu ii dau si carnita sau ou- sper atunci sa aiba mai mult succes.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
Honey ce baiat mare si sociabil ai ! Pupici lui AJ si sa-i mearga bine la nursery! Si tie good luck cu jobul dorit!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
honey79 spune:
Ellenuta... pupici multi lui Bitzulina scumpa. Draga de ea... cred ca s-a speriat.
Natalia, felicitari pentru Stefanita.Ai fata mare de-acum.
Ven sper ca Mathias sa se faca bine.Asteptam vesti,daca mergi la doctor.
Moni, felicitari si voua, pentru mersul de-a busilea al dodolotzului Robert.
AJ cred ca sare peste.De cate ori il pun pe burtica, sa exerseze.... in secunda doi se intoarce pe spate.
Miri scump.... pupici dulcici.Nasol ca, in ziua ta libera, in loc sa te odihnesti, trebuie sa stai si sa smotruiesti, din cauza musaflicilor.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
Hehe... Laura Ioana... m-ai facut sa rad.Tocmai am citit cum te-ai aruncat pe pat , sa prinzi copilul de picioruse.Deja imi imaginam toata actiunea.
Angi...ce regim tii? Nu cred ca jumate de ou iti da regimul peste cap.
Acum ca AJ e la cresa, cred ca o sa ma uit de-un fitness center.Ca apoi, sa imi dea impulsul necesar sa ma apuc si eu de WW.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
Ce frumos e Andrei.... LalaD !!! Cum o ia el la goana... si ce bila rea...auzi tu..sa fuga de el. Hmmm... eu tocmai ce mi-am luat mocheta..ieri. Am gasit un lila... asa frumos.,.. cam ca liliacul acela deschis la culoare.
Sper sa nu regret. Acum am gresie pe jos.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
Lala_D spune:
Ven eu cred ca usor, usor ii poti da din mancarea voastra mai ales ca si voi sunteti diversificati de multisor. Decat sa nu iti manance ...mai bine asa.Bafta la dr!
Honey mocheta mea e scamoasa , atrage toata mizeria...o urasc.
Din ciclu mama tuta rau : dupa ce a mancat copilul iaurtul bine merci a deschis Bogdan o punga de pufuleti si i-am dat si lui Andrei unul ...mare greseala ... si-a facut sila si a varsat aproape tot iaurtul asta ca sa ma invete minte
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Eu pana acum nu pot sa ma plang de mancare , Andrei papa bine toate legumele . Masa de pranz e gata in 5 minute
De jumatate de luna de cand are 3 mese diversificate ( aproximativ) a pus pe el 200 de grame, am ajuns si noi la fabuloasa greutate de 7.850 de gr
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze