Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 6
irinouka spune:
salutare!
fetele, cata vreme le-ati dat copiilor suc inainte sa incepeti sa adaugati pulpa? azi sunt la a doua zi de mar plus morcov, i-am dat cam 40 ml combinati. morcov putin-putin, ca ieri i-a aparut o minune nasoala pe piele si incerc sa ma asigur daca de la el a fost.
in alta ordine de idei, poate-s complet cretina, dar nu reusesc sa obtin suc fara sa pice si bucatele mici de pulpa. rad si marul, si morcovul pe o razatoare din plastic. nu-nteleg daca fac ceva gresit si, daca da, ce anume. ma puteti lamuri daca e posibil sa obtin suc clar-clar, fara pic de pulpa?
multumesc!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Laura Ioana spune:
Honey sa stapanesti sanatoasa mocheta lila Cred ca-i f frumoasa, abia astept sa ne pui poze cu rezultatul final al "remodelarii" casei.
Si noi am luat duminica un covor pentru sufragerie ca si noi aveam doar parchet si gresie in toata casa (asta-i de fapt singurul covor, deocamdata). E mai bine sa fie acoperite suprafetele tari ca astia mici cad numai in cap
Lala am vazut pozele si imi place la nebunie nazdravanul tau (de fapt, amandoi nazdravanii)! Ce par lung are Andrei, rar asa podoaba la o varsta asa mica Si Thea avea aseara 7,860 kg.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
virgo spune:
quote:
citat din mesajul lui grati.ela
am vorbit cu dr azi si mi-a zis ca dudu poate papa mar, piersica, portocale, caise, struguri (fara coaja si samburi), pepene rosu, para. Deocamdata lasam doar legume fara ou sau branzica...carnitza intra la 7 luni.
La mare este minunat! Azi l-am bagat si pe Dudu cu piciorusele...se uita curios la ce i se intampla si ridica asa cate un piciorus ca un cocostarc. Dupaamiaza il vede un fizioterapeut...isi tine capusorul mai mult pe partea stanga si dr a zis sa nu aiba torticolis congenital.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ei kka pishu torticolis , si Caz sta mai mult pe dreapta , iaka fleosc ! Au un stil medicii astia , mi se face rau !
Mami de Matei Cazimir
honey79 spune:
Fetelor... vin la voi cu o intrebare.... off topic: cu ce sa-mi tratez musafirii???
Weekendul dupa Sfanta Maria deci pe 16 August, vine preotul cu preoteasa si cu inca o familie (mama, tata si copilu).Nu stiu daca vor sta Vineri si Sambata, sau doar Sambata. Ramane sa stabilim la telefon aspectul acesta.
Anyway... cu ce sa ii tratez?Nu prea am idei. De impresionat cu mancare romaneasca, nu prea am cum caci...si ei sunt romani..hehe.
Sfaturi,ceva???
PS: Cand am fost acum 2 saptamani la Biserica si am vorbit cu preoteasa, invitandu-i pt...weekendul trecut, ea a zis ca... icnepe postul Sf.Marii si ca... sa las pentru dupa post. Deci...se asteapta la..ceva...de dulce.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
Ma duc sa ma pregatesc, ca apoi sa plec la interviu. Tineti-mi pumnii, va rog.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui irinouka
salutare!
fetele, cata vreme le-ati dat copiilor suc inainte sa incepeti sa adaugati pulpa? azi sunt la a doua zi de mar plus morcov, i-am dat cam 40 ml combinati. morcov putin-putin, ca ieri i-a aparut o minune nasoala pe piele si incerc sa ma asigur daca de la el a fost.
in alta ordine de idei, poate-s complet cretina, dar nu reusesc sa obtin suc fara sa pice si bucatele mici de pulpa. rad si marul, si morcovul pe o razatoare din plastic. nu-nteleg daca fac ceva gresit si, daca da, ce anume. ma puteti lamuri daca e posibil sa obtin suc clar-clar, fara pic de pulpa?
multumesc!
irina de bebe rares (23.01.2008)
Irina sucul il strecori dupa ori prin strecuratoare ori prin tifon.
Eu i-am dat pulpa din a doua zi .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Honey bafta multa la interviu
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
roli25 spune:
Ufff caldura mare mon cher!. M-a ametit rau si am scris la capitolul trecut.
Reiau;
Ereena ai facut foarte frumos albumul .
CameliaH la ce piscina mergi? Vreau si eu sa-i duc pe baietii mei da nu stiu nici una curata si cu preturi rezonabile.
Honey bravo lui bebe AJ. Sa-i mearga bine!
Noi suntem bine, dar ne chinuim tare cu caldura pt. e f cald in casa, stam la ultimul etaj si AC nu face fata.
In alta ordine de idei Andrei papa f bine, cu mentiunea ca fructele le inghite cu mare viteza si placere si ar manca muuult mai mult de portia pe care o primeste si care si asa e f mare.
De ieri am bagat si carnita de vitel la piureul de legume si zilele astea adaugam si iaurt. De sapt. viitoare si branzica de vaci.
Are 8.100 kg la 6 luni si 3 sapt.
Si tb sa va spun si ceva despre Marc caci sunt tare mandra...a invatat sa mearga pe tricicleta ura!!!, nu mai tb sa car eu tricicleta si sa-l imping.
Acum plec la gradi sa-l iau si sa vedem cum ne-om face pimbarea de seara pe canicula asta nesuferita.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
irinouka spune:
quote:
citat din mesajul lui Lala_D
[quote]citat din mesajul lui irinouka
salutare!
multumesc!
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Irina sucul il strecori dupa ori prin strecuratoare ori prin tifon.
Eu i-am dat pulpa din a doua zi .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
multumesc!
bine-ar fi sa il tin 2 saptamani pe suc inainte sa introduc pulpa? am inteles bine?