Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 22
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti buna fetelor, Ginette tin pumnii sa nu mai iasa problema! Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
emabucuresti spune:
Danonik sananate multa Vanessei sa se faca bine repede!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
nemary spune:
| citat din mesajul lui Ereena in alta ordine de idei....mi-am tras un costum de baie mama mama. dublat ,cu intaritura la sutien, la oferta 50 % reducere.de la magazinul Skinny a zis cineva ca sunt grasa? ![]() Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 6 LUNI POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul "clopotei la 6 luni" trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb. |
sa-l vedem, sa-l vedem

Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ellenuta spune:
roxanica da .. am vazut ca are si dextroza .. o sa intreb si eu sa vad ce si cum!
angi
felicitari lui pupicu! ce baiat mare are mama!
roli
vacanta placuta!
eu ii dau 3 pic de vigantol, asa mi-a spus doc .. caci are fontanela maricica.
despre vorbit .. nici eva nu se omoara .. spune bu bu bu, da da da, brrr .. si cam atat .. sa intru la idei????
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
emabucuresti spune:
Am citit pe fuga si nu am retinut exact, o fata ne-a semnalat povestea unei fetite cu probleme si pt care orice mic ajutor ar fi binevenit.despre cine era vorba si cum put sa-i trimit ceva? caci incerc sa ajut si eu
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
miki_baby spune:
Bineinteles ca iar am plans cand am vazut albumul!
Ereena, inca o data iti multumim din suflet!
Roxana, eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji! Nepotelul meu care e mai mare cu un an decat Saara a mers la 1 am si 4 luni nesustinut., el a mers de-a busile tarziu de tot...pe la 10-11 luni. Si se pot enumera o multime de cazuri!
Copilul este unic! Nu e musai sa faca anumite lucruri la o varsta anume. Unii merg mai tarziu, dar vorbesc mai devreme, altii invers, sau le fac pe amandoua in acelasi timp. RELAXXXXX and ENJOY YOUR CHILD JUST THE WAY SHE IS!!! Daca aceste momente frumoase ne sunt umbrite de un stress inutil, mai tarziu vom regreta ca nu ne-am bucurat de ele!
Pupici
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Ereena spune:
aoleu fetelor, lasati-o mai usor cu atatea multumiri. placerea mea a fost sa fac colajele astea, nu mi-am rapit din timp absolut deloc, asa ca ma bucur enorm ca va place dar fara atatea multumiri
hai va pup , ma duc sa mananc ceva sa nu imi pierd formele
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
ginnette spune:
| citat din mesajul lui miki_baby Roxana, eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji! Nepotelul meu care e mai mare cu un an decat Saara a mers la 1 am si 4 luni nesustinut., el a mers de-a busile tarziu de tot...pe la 10-11 luni. Si se pot enumera o multime de cazuri! Copilul este unic! Nu e musai sa faca anumite lucruri la o varsta anume. Unii merg mai tarziu, dar vorbesc mai devreme, altii invers, sau le fac pe amandoua in acelasi timp. RELAXXXXX and ENJOY YOUR CHILD JUST THE WAY SHE IS!!! Daca aceste momente frumoase ne sunt umbrite de un stress inutil, mai tarziu vom regreta ca nu ne-am bucurat de ele! Pupici Miki de Saara Maria 7.01.2008Miki www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga |
Off, cata dreptate ai;
Saara si pe mamai a ei.Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
anca.b spune:
Felicitari Pupi si Antonia, clopoteii plimbareti. da' ce precoce sintei! noi abia ce am invatat sa stam bine in fundic si sa ne tirim pina la jucaria preferata!
Lala, nici stefan nu vorbeste. zice doar oooo, ooooo, cind se mira de ceva si tipa cind e fericit.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii