Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ereena saru'mana

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Scuzati greselile de gramatica si ortografie, scriu cu stanga.

Apropo , va rog raportati pe aici cam ce "vorbesc" piticii vostrii ca eu chiar am ganduri negre vis a vis de acest subiect.

Andrei are in repertoriu pe langa tipat predominant doar sunete, nu silabe, un bu-bu alintat si vocale.

Altii ?

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Si eu imi faceam probleme din acelasi motiv! Si Saara tipa si scoate sunete...raaar cate o silaba doua si asta ca ma chinui eu sa aud. Dar ma gandesc ca o fi un copil care va vorbi pe la 3 ani cum a fost cazul sorei mele si a verisorului ei:)).

AAA..si ma alatur si eu fetelor care tin cont de sfaturile tale!! Pupici

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

si dedicatie speciala pt lala . private slide show. datele contului sunt aceleasi ca pt mailul comun http://www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul "clopotei la 6 luni" trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Virgo, asa-i cum spune LalaD: 2 pic/zi timp de 2 ani neintrerupt.

LalaD, la capitolul "vorbit" , buburuza mea, ma "vaita" la modul "mamamamamama", sau "obaobaobaobaaaa" sau "oooooooo" - asta cand ma uit mai serioasa la ea, sau "tatatatiptip" sau "brrr" - chestia aia cu buzele, ca nu pot sa exemplific.

Cam asta e "vocabularul".

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ziua buna,

Am gatat plimbarea, piata, am si impartasit baiatul mic ca cel mare e la gradi si m-am adunat pe acasa ca m-asteapta treaba.

Ellenuta vai vai ce-ai mai patimit. Ai grija de tine sa nu pierzi lapticul Evei. fetele

Gatta imi pare tare rau sa aud ca micuta Sara e din nou rau. Nu stiu, dar zic si eu, nu cumva a luat e-coli din maternitate si a ramas cu sensibilitate? Sa dea Domnul sa nu fie nimic rau la analize.

Kalosalina , da bebeii tb sa pape 400-500 ml de lapte, dar asta e cantitatea minima de care au nevoie, mai mult nu le strica nicidecum.

Danonique pup micuta Vanessa, sa nu fie nimic rau, da-i sauri de rehidratare cate 1 lingurita la 5 minute, de cateva ori, sa-i opreasca varsaturile si regim (paine prajita, branzica de vaci, supa de morcovi, ceai). A avut si Marc si am tras-o o saptamana.

Virgo nu'nteleg cum zic olandezii sa nu-i dai D cand ei nu prea stau bine la capitolul zile insorite. Eu una stiu ca se da Vigantol 2 ani.

Ma intorc la ale mele. Facem bagaje multe si mari, poimaine dis de dimi dimi plecam vreo 10 zile, cateva la Cluj si restul in Parang, cu catel, cu purcel, cu baiat si baietel...asa zice tati cand ne incarcam in masina de nu ne mai vedem de bagaje.

Pupam clopoteii si mamicile.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,
Elle fir-ar el de os, auzi sa ajungi la spital de la un os de peste, of, sanatate multa!

Gatta sanantate multa Sarei, of imi pare tare rau ca este chinuita micuta de infectie si de medicamente. Va tin pumnii sa dati de cam problemei si s-o rezolvati curand!

Ginette tin pumnii sa nu mai iasa problema!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Virgo, asa-i cum spune LalaD: 2 pic/zi timp de 2 ani neintrerupt.

LalaD, la capitolul "vorbit" , buburuza mea, ma "vaita" la modul "mamamamamama", sau "obaobaobaobaaaa" sau "oooooooo" - asta cand ma uit mai serioasa la ea, sau "tatatatiptip" sau "brrr" - chestia aia cu buzele, ca nu pot sa exemplific.

Cam asta e "vocabularul".

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

.. pana la varsta de 2 ani - ca m-am exprimat aiurea.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui virgo

Mai , olandezii mi-au spus ca nu trebuie D-ul , cu-atat mai mult cu cat copilul a fost adus la clima cu soare mult si sta afara zilnic . De bronzat l-am si bronzat . Bun , am sa reiau vitaminutsa , 5/zi cat zic ei .

Mami de Matei Cazimir

Stai o secunda .
5 picaturi pe zi , toata luna

Eu vorbeam de cele 2 picaturi pe zi, toata luna pana la 2 ani . Asta este doza standard recomandata in Romania. Personal nu i-as da 5 picaturi, zau.
Te-am zapacit de tot ? Imi cer mii de scuze.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Poate ei iau vitamina D2, ca si noi si atunci se recomanda 5 picaturi pe zi.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

asta doar asa sa imi afisez si eu noua semnatura :-)

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

miki_baby aha ...atunci am priceput

Ereena

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput