Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Voi va laudati cu mers in piciorushe iar al meu nu sta nici macar in fund !

Fetelor , nu stiu daca am facut bine , dar de cand ii dau lui Caz formula exclusiv nu i-am mai dat Vitamina D , e ok ?

Fontanela pare destul de inchisa , dar piciorushele tot cracanel sunt .

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgo

Fetelor , nu stiu daca am facut bine , dar de cand ii dau lui Caz formula exclusiv nu i-am mai dat Vitamina D , e ok ?

Mami de Matei Cazimir

Da' de ce nu-i mai dai? asa ti-a zis dr? eu nu i-am intrerupt niciodata vigantolul (vit D) si este pe formula de la 2 saptamani.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:

Mami de Matei Cazimir

Virgo, stai linistita !!! Fiecare copil are propriul sau ritm de dezvoltare !!!
Uite, am o prietena care de abia dupa 6 luni ale bebelusului ei a inceput sa-l puna sa stea in funduletz... Iti dai seama ca abia pe la 9 luni statea in funduletz singurel nesustinut.... Si a mers un picut mai tarziu - pe la 1 an si 2 luni - dar este un copil absolut normal si sanatos !!!!!

Cat despre vigantol.. eu cred ca trebuie sa-i dai zi de zi!!! Nu are importanta ca ai inceput sa-l alimentezi cu formula!
Eu imi reprosez ca sunt zile cand uit sa-i dau cele 2 picaturi prescise de medic. Imi este mai usor de cand mi-a zis doctorita sa-i dau direct in gurita ca tare sila mi-era sa-i dau cu lingurita... Ca pana mergeam eu la bucatarie sa-i iau lingurita, sa-i pun putina apa in linguritza si apoi cele 2 picaturi... maaare greutate pe capul meu!!!

Cristina, felicitari si un maaare pupic antoniei cea iute !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gagici, de ieri seara Pupicu merge sustinut de manute. Primii pasi i-a facut aseara pe plaja!!!! Vorba lui Jelimoni, sunt asa de mandra zici ca a intrat la Harvard. Nu am apucat sa citesc din urma, sper ca sunteti bine si voi si puiutii, am intrat doar sa ne laudam :)))))))

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

Mami de Matei Cazimir

Nu, nu-i ok. Continua sa-i dai pana la 2 ani . Vitamina D nu se asimileaza din mancare , doar din expunerea marita la soare.

Si nu mai compara Cazimirul dragalas cu altii ca nu-i cazul, zau
Eu am doi si s-au dezvoltat complet diferit. Daca era sa il compar zilnic pe Andrei cu Bogdan ma urcam pe lampa sau ma imbolnavem de nervi. Primul meu nascut a fost teribil de precoce in tot atat motric cat si la capitolul vorbit ( 8 luni mergea nesustinut, 7 luni spunea 10-11 cuvinte din silabe gen ta-ta, pa-pa, ma-ma etc ) ....Andrei este muuuult sub acest standard .
Mai am momente cand ii compar si atunci ma trezesc la realitate singura ca nu-i corect fata de Andrei .
Pup mamica si Cazimirul.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Felicitari Pupi !

Felicitari si Antoniei !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

Mami de Matei Cazimir

Nu, nu-i ok. Continua sa-i dai pana la 2 ani . Vitamina D nu se asimileaza din mancare , doar din expunerea marita la soare.

Si nu mai compara Cazimirul dragalas cu altii ca nu-i cazul, zau
Eu am doi si s-au dezvoltat complet diferit. Daca era sa il compar zilnic pe Andrei cu Bogdan ma urcam pe lampa sau ma imbolnavem de nervi. Primul meu nascut a fost teribil de precoce in tot atat motric cat si la capitolul vorbit ( 8 luni mergea nesustinut, 7 luni spunea 10-11 cuvinte din silabe gen ta-ta, pa-pa, ma-ma etc ) ....Andrei este muuuult sub acest standard .
Mai am momente cand ii compar si atunci ma trezesc la realitate singura ca nu-i corect fata de Andrei .
Pup mamica si Cazimirul.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

LalaD, asa este, fiecare copil are ritmul sau, dar cand vezi ca altii, mult mai mici fac chestii care pt al tau ar trebui sa nu mai fie o noutate (si aici ma refer exclusiv la cazul meu) incepi sa-ti pui tot felul de intrebari.

Eu, una o inteleg pe Virgo ca si eu am aceleasi ganduri.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Pai ganduri imi fac si eu ca nu vorbeste copilul, e natural
Mai mult sunt hotarata sa ii fac un consult ORL in septembrie sa ma confing ca nu e nevoie de operatie pentru fren lingual.

Dar

asta nu inseamna ca imi pot face ganduri de pomana si copilul doar sa fie in alt ritm de dezvoltare decat fratele sau.

Momentan din ce am citit pe aici toti clopoteii nostri sunt ok , in parametrii normali, uni mai precoci in diferite ipostaze motrice.
fetele

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Scuzati greselile de gramatica si ortografie, scriu cu stanga.

Apropo , va rog raportati pe aici cam ce "vorbesc" piticii vostrii ca eu chiar am ganduri negre vis a vis de acest subiect.

Andrei are in repertoriu pe langa tipat predominant doar sunete, nu silabe, un bu-bu alintat si vocale.

Altii ?

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Gagici, de ieri seara Pupicu merge sustinut de manute. Primii pasi i-a facut aseara pe plaja!!!! Vorba lui Jelimoni, sunt asa de mandra zici ca a intrat la Harvard. Nu am apucat sa citesc din urma, sper ca sunteti bine si voi si puiutii, am intrat doar sa ne laudam :)))))))

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

FELICITARI PUPI !!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput