Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 18
nemary spune:
Alina kalos si noua ne-a spus pediatra sa incepem cu vigantoleten, pe motiv ca Daria are inca fontanela mare si se pare ca cele 3 picaturi de vigantol nu-si fac efectul.
Ven, eu zic ca mai bine ii pui niste bors in supica lui. cat de dietetic ai gati tu, tot pui sare in mancare.
Elle, tu spuneai ca i-ai facut lui Bitzi un ceai care i-a placut dar nu mai stiu care era combinatia. Daria nu veea sa bea nici apa nici ceai, se stramba si nu vrea sa inghita.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miki_baby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta anca nici evei nu-i place apa .. o scuipa zici ca-i dau kk. si se stramba la ea. ceaiul ii place, bea cam 200 ml pe zi. Elena de Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE BEBE EVA MARIA POVESTEA NASTERII CLOPOTEI SI ZUZE |
Elle
fata bolnavioara! Chiar bou doctoru' ala ! Tu ce ceai ii dai Evei? Ca vine verisorul meu la mine si sa-i zic mamei sa-mi cumpere si mie:D
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
cristacoman spune:
Buna fetele.
Uite
ici multi pt. toate fetele cu probleme, Elle, Gatta, sa treaca repede.
Noi am fost ieri la pediatra si am facut vaccinul de 6 luni, care a fost amanat o saptamana pe motiv de rosu in gat, dar pt. ca nu a facut febra si nici nu au aparut bube sau alte chestii s-a ajuns la concluzia ca asa este ea in gat si ca nu are nimic. Bun, copilul nu a plans ca avea treaba cu parul meu si abia daca a bagat de seama ca a intepat-o.
Apoi am discutat despre diversificare si mi-a zis sa-i bag carnitza de pui cate o bucatica in fiecare zi, timp de 2 saptamani, apoi 1/4 de galbenus tare o data la 3 zile timp de 2 saptamani, apoi sa maresc cantitatea de galbenus la 1/2, timp de inca 2 saptamani, in asa fel incat pe la 7 luni jumatate sa ajungem treptat la un galbenus intreg de 2 ori pe saptamana.
I-am bagat o feliuta de sfecla rosie si o bucatica de rosie la supa, pe care le-am si pasat cu cartoful, dovlecelul si morcovul, o bucatica de ceapa- dar nu am pasat-o, si nu s-a mai constipat de la supa si ii place tare mult. Am gustat si eu si e tare buna.
Mi-a spus pediatra ca e tare buna sfecla si ca are muuulte vitamine.
EMA, daca Milan tot mai este constipat, incearca cu sfecla.
Asa, de duminica, fata mea merge sustinuta de manute....ne-a capiat, numai in picioare vrea...drept urmare, dupa o zi petrecuta numai dupa fundul ei, ca nici la toaleta nu am putut merge....am pus-o in premergator (eu care ziceam ca nu o voi pune deloc)..prima data 3 minute. De cand am pus-o a stat direct in picioare, apoi a doua zi a inceput sa mearga....ca s-a prins ce si cum trebuie sa faca.
Ei bine, e asa fericita cand o pun in premergator...si butoneaza de zor jucaria ca sa-i cante.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cynthia_ spune:
Laura de tratat nu se trateaza dar se poate ameliora prin operatii...
Am scris la povestiri si la mai multe fundatii poate o sa aibe noroc.
| citat din mesajul lui Laura Ioana 'Neata ![]() Dana multi pupici Vanesei sa-si revina si sa nu mai trebuiasca sa mergeti la doctor ![]() Cynthia vai saracuta fata! Se poate vindeca boala asta? Poate intreb prostii, dar chiar nu stiu. Fug s-a trezit gaza ![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
Ellenuta spune:
mari, miki eu pun un plic baby drink, un plic ceai tei si 140 ml de apa. inainte puneam 100 ml apa dar iesea cam concentrat, acum ii pun mai multa ca oricum rade ceaiul.
am mai descoperit ceaiul de la hipp, unul de fructe si unul "ceai ptr copii" .. numai ca atunci cand ii fac din astea pun 130 ml si o lingurita de granule caci are zahar ... si pe asta il bea cu placere.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
cristina felicitari!! merge deja bebelina, ce super!! vai de spatele vostru acum!! ce copil precoce ai tu acolo
!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
cristacoman spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta cristina felicitari!! merge deja bebelina, ce super!! vai de spatele vostru acum!! ce copil precoce ai tu acolo !Elena de Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE BEBE EVA MARIA POVESTEA NASTERII CLOPOTEI SI ZUZE |
Elle, chiar asa, acum cred ca incep sa vad avantaje ca incep munca peste o luna. adica sunt plecata la birou exact in momentele "cheie", adik cand scuipa piureul de fructe si nu o va mai face in capul meu, ea mananca bine, dar se plictiseste la un moment dat si atunci incepe si scuipa.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Elle, 

Acum schimb la semnatura, ca intre timp am facut 6 lunitze si mergem afara ca este mai rfacoare ca ieri.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ginnette spune:
| citat din mesajul lui cristacoman Asa, de duminica, fata mea merge sustinuta de manute....ne-a capiat, numai in picioare vrea...drept urmare, dupa o zi petrecuta numai dupa fundul ei, ca nici la toaleta nu am putut merge....am pus-o in premergator (eu care ziceam ca nu o voi pune deloc)..prima data 3 minute. De cand am pus-o a stat direct in picioare, apoi a doua zi a inceput sa mearga....ca s-a prins ce si cum trebuie sa faca. Ei bine, e asa fericita cand o pun in premergator...si butoneaza de zor jucaria ca sa-i cante. Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze. Vedetele mele Luna a 5a-Ghidusha La Mare Luna a 4a Luna a 3a |
Fara cuvinte! Uite un
pentru Antonia cea "fashneatza" - e fenomenala dak la 6 luni deja merge.Buburuza mea lenesa, nici macar nu sta in picioare
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta mari, miki eu pun un plic baby drink, un plic ceai tei si 140 ml de apa. inainte puneam 100 ml apa dar iesea cam concentrat, acum ii pun mai multa ca oricum rade ceaiul. am mai descoperit ceaiul de la hipp, unul de fructe si unul "ceai ptr copii" .. numai ca atunci cand ii fac din astea pun 130 ml si o lingurita de granule caci are zahar ... si pe asta il bea cu placere. Elena de Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE BEBE EVA MARIA POVESTEA NASTERII CLOPOTEI SI ZUZE |
Helene si eu ii dau ceai de la hipp "ceai pt copii - 6 plante"; da' are si zahar si dextroza; o fi in regula atatea forme de zahar?!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza