Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roli uff .. imi pare rau ca andrei e alergic. bine ca ai descoperit si poti sa urmaresti semnale si sa fii mai atenta. piticii mumosi

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

ma duc sa ma culc ... sunt singura si trista si suparataaaaaaaaa!!

nu e nimeni pe aici .. nici macar lala .. tradatoareo!

noapte buna!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Oooff, mai Ellenuta, mai..chiar ca zi cu ghinion! Imi pare rau de ce ti s-a intamplat....chiar periculos as zice...Sper ca te simti mai bine acum!
Ha, ha..a manact 150 ml laptic dupa legume..O sa maresc portia de legume zilnic, sa vedem ce-o fi!
Tu inca nu-i dai carnita lui Bitzi? Asa am inteles din programul vostru...
Eu vreau sa-i introduc de saptamana viitoare si ousor..sa vedem ce zice...

Monica (doc), tare rau imi pare...Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Sarcul de el..28 ani! Bietii parintii lui! Si eu am prieteni cu pasiuni din astea...maaari...dar i-a ferit DD de accidente nasoale..sper nici sa n-aiba parte...

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elenuta cum ai avut asa un mare ghinion? Saracuta de tine, cred ca ce durere ai tras!!! Nasol cu antibioticul, mai poti sa o alaptezi pe Bitzilina? Sanatate maxima

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

cati curat ghinion .. s-a crucit aia cand m-a vazut cu amigdala sparta ..

am uitat sa precizez .. da, ii dau carnita in fiecare zi, un cubulet mic. in curand o sa-i dau si galbenus. cand ii dai galbenus, nu ii dai carnita.

laurici durere nu a fost asa mare cat senzatia aia idioata, nu putea sa inghit, ma jena .. numai pocinoage fac .. sunt o varzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si da, pot s-o alaptez. e permis in alaptare amoxacilina, am mai luat ptr masea!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare !

Va mai amintiti de noi ?
N-am mai scris demult pt ca mi-am dus PC-ul la tara si eu sunt in Bucuresti.Acum am facut rost de un laptop pt cateva zile si profit de ocazie sa vad ce mai faceti.
Dupa cum v-a scris si Nemary , noi suntem iar cu belele.Sara s-a reinfectat cu e-coli si suntem in tratament cu antibiotic (Zinnat) . Se pare insa ca nu prea raspunde la tratament pt ca dupa 7 zile de administrare , tot mai face febra. Ieri mi-a facut 38.2 iar azi 37.7. I-am mai facut o urocultura si astept rezultatul. Daca dupa 10 zile , bacteria mai este prezenta , nu ne ramane decat sa ne internam din nou si sa faca un antibiotic intravenos.
Eu sunt cu nervii la pamant , sunt descurajata si am inceput sa fiu din ce in ce mai pesimista. M-am chinuit 7 zile sa-i dau antibioticul pentru ca nu il accepta deloc ...il scuipa , il vomita sau pur si simplu il tine in gura pana curge pe langa...si dupa toate eforturile si stressul , vad ca Sara , in loc sa fie mai bine , e mai rau
Astazi a mancat extrem de putin...350 ml de lapte , 140 de supa groasa de legume , 1/2 iaurt si 1/3 banana. Cred ca o doare si burtica de la antibiotic...ii dau Biotics dar nu o protejeaza suficient. Face un kk ciudat , cu niste firisoare negre , cum ar fi semintele de chimen dar mai subtiri...
Sper sa scapam odata de balaurul asta si Saratelul meu sa fie sanatoasa si voioasa.E cumplit s-o vad ca sufera ...
Nu stiu de ce suntem noi pedepsite cu problema asta...de unde se infecteaza...Ne-am facut toti analize si nu avem nimic , cu igiena am mare grija...sunt chiar exagerata , zic unii...Sterilizez tot ce are contact cu gurita sau cu hrana ei ...nu pot sa-mi dau seama unde gresesc.
Pediatra m-a trimis sa-i fac o ecografie , ca s-ar putea sa fie vorba de o malformatie a aparatului urinar care sa fie cauza sensibilitatii asteia. M-am programat pe 12.08 la eco la Diagnozis sa vad ce-mi zi si aia.
Imi cer scuze daca va plictisesc cu problemele mele , dar chiar sunt intr-o stare de kko si aveam nevoia sa ma descarc ...
Mi-e dor de voi , n-am citit nimic din urma dar cred ca in noaptea asta voi sta treaza sa vad ce mai fac clopoteii...
Va pup !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Monica ce tragedie! Condoleante pentru prietenul tau Eu nici nu vreau sa aud de motociclete, mi-e groaza cand vad numai nenorociri pe la stiri! Sotzul are o bibilica la cap si, o data la cateva luni, bate iar campii ca el isi ia motor Poate zice ca io-s paiatza!
Elenuta bine ca a fost doar disconfortul. Nu te doare nici amigdala cu pocinogu'?
Azi a primit Thea, de la cineva din Belgia, o pereche de cercelusi cu buburuze Sunt asa de frumoooosi! Maine ii pun (iar ii schimb, biata fata tare a plans la ultima schimbare de cercei, adica la 6 luni).

Pup iu ol si ma duc la culcarica

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

AM zis ca ma culc, dar am vazut mesajul lui Gatta Of ce necaz pe tine si ce chin pe mititica Sara! CUm poti sa crezi ca poti plictisi pe cineva cu mesajul tau? Suntem alaturi de tine, de voi De la ce Dumnezeu se face treaba asta? Chiar ca mult ati mai tras! Mare-i Dumnezeu si o s-o scoateti la capat! Doamne ajuta sa fie singura si ultima problema pe care o are Sara

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

AM zis ca ma culc, dar am vazut mesajul lui Gatta Of ce necaz pe tine si ce chin pe mititica Sara! CUm poti sa crezi ca poti plictisi pe cineva cu mesajul tau? Suntem alaturi de tine, de voi De la ce Dumnezeu se face treaba asta? Chiar ca mult ati mai tras! Mare-i Dumnezeu si o s-o scoateti la capat! Doamne ajuta sa fie singura si ultima problema pe care o are Sara

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Laura , sa te-auda Dumnezeu !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun [red]POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Am revenit.

Am fost la interviu.Managerul- o tipa draguta, din New Mexico.
Am stat de vorba putin, m-a intrebat daca as fi multumita cu salariul ce-l ofera ei (6,50 $/ora) avand in vedere ca eu aveam in Germania 10.35$/ora.
Mi-a zis ca pentru moment nu are decat part-time jobs. Si ca, daca ma angajeaza, sunt available all the time? Practic, daca pot lucra la orice ora.
Am zis da. Sa ma vad cu jonul si apoi.... o sa-i explic ca il am pe AJ si ca, macar weekendurile sa le stau acasa.
I-am zis deocamdata ca.... as prefera sa lucrez diminetile.

M-a intrebat apoi daca vreau sa lucrez intr-un raion unde, nu se plateste pe ora ci... comision la vanzare. M-a cam facut fazan. Dar i-am zis ca.... ma adaptez.
Ca dupa cateva momente, in timp ce vorbeam si-mi explica, a aparut supervisor-ul de la acel raion si i-a explicat despre moi.A intrebat-o daca are timp astazi sa pt un interviu, sau revin in alta zi.
I-a mai spus ca, m-ar trimite la raionul respectiv,din cauza de salariu. Am inteles ca acolo se fac banuti frumosi. Tipa supervisor s-a exprimat ca ...ar fi angajati care ar face banuti mai multi ca ea.
So...Joi ma duc la alt interviu. Si-apoi, om trai si-om vedea.

In alta ordine de idei, m-am dus pe la 5pm sa-mi iau baiatul acasa. Si el...dormea ca un ingeras, in patut.. nebagand de seama ceilalti bebei si zgomotele lor.
Mi-a parut rau ca a trebuit sa-l trezesc.
Dar acum, doarme in bouncerul lui.Recupereaza.

Mi-au zis ca astazi a fost si mai zambaret si razacios ca ieri.Baiatul meu drag si scump.
Acasa ne-am dragalit putin... mi-a cantat pe limba lui... si acum face nani.

Maine ma duc sa-mi caut jaluzele si neshte perdele...in ton cu mocheta.

Cati si AJ a stat numai si numai cu mine.Nici eu nu l-am lasat cu nimeni. Cand sora-mea a venit aici, de l-a botezat, stateam ca un vultur langa ea (mi-a zis mai tarziu ca, ii era si teama sa-l tina in brate, ca..daca nu l-ar fi tinut cum trebuia... in conceptia mea... as fi fost gata sa sar pe ea).Eu nu mi-am dat seama,normal.
Dar si Dan, sotul...mi-a zis ca-s cam posesiva.
So...chiar si asa, a trebuit sa fac pasul acesta.Pentru ca e nevoie sa-mi gasesc un job. Nu prea ne mai ajungem cu banutii, desi sotul castiga bine. Dar, avem rata la casa, care ne rupe.

Pupilici la toata lumea, fara exceptie.
Ma duc sa pap si ma bag la tv.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput