Rahova sau apropiere (46)
Raspunsuri - Pagina 18
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet vio a avut o matura ![]() sa stapaneasca sanatos lucrushoarele mihnea pe amandoimonica Prajituri si papa bun Papa de post |

tare faza cu matura...parca o si vad cum facea vraji cu manutzele

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
sirimie spune:
Ne-am intors si noi din peregrinari. De luni il duc la gradinita (Alexandra Kids) program lung. Incepem programul fara bona, numai noi, sa vedem cum ne descurcam.
Succes luni tuturor copiilor care incep scoala si gradinita 
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
violeta69 spune:
Simona,bine ati venit!
pe unde v-ati "pereglinat"?![]()
sa stai linistita ca o sa-i fie bine lui Vladut la gardi ![]()
si multumim pt urari...la fel si voua,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
preda_vicky spune:
Vio, raiati bleumarin am luat si eu
. Va sa zica, Mihnea a retinut adresa magazinului
. Sa le poarte sanatos.
Monica,
pe tine, pe mica vrajitoare si micul artist
.
Eu abia am terminat ce-am avut de lucru (ca n-am reusit sa le termin vineri
), acum urmeaza sa pregatesc coperti, caiete etc, dupa aceea intru (adica tb intai sa-mi fac loc
) in bucatarie, ca socrela a fost la piata si a luat (dar ce n-a luat? dupa cum arata bucataria si balconul nu cred ca a mai ramas ceva in piata
) rosii pt bulion, zarzavat de ciorba, ardei kapia de copt si ardei gras pt iarna, fasole lata pt congelator... asa ca nu o sa ma plictisesc azi. Noroc ca e mai racoare. Maine vreau sa merg cu Adi sa o vedem pe strabunica lui, in Alexandria...
Simona, o sa-i fie bine lui Vladut, sunt sigura.
Va
si va doresc wk placut in continuare.
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
simona, bine ati revenit 
vicky, spor la trebushca 
vio
voi ce faceti tot cu after anul asta?
pe noi acum ne zapaceste alex sa se duca si celelalte zile marti si joi cand nu merge(dar este obosit...inca nu stiu daca-l las sau nu)...e vorba si de oboseala dar si de bani 
pe toate sa aveti un we fain
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Alinutzaa spune:
Buna seara....mai bine buna dimineata daca ma uit bine la ceas.
Vicky spor la treaba
Simona bine ati revenit
Monica
vrajitoarea mica si scumpa. Cred ca era draguta foc cum facea ea vraji cu mainile
Vio vad ca l-ai innoit pe Mihnea nu gluma. Sa le poarte sanatos.
Eu dupa cum vedeti umblu de nebuna pe net. Sunt singura cu piciul acasa. Sotul meu e la munte
, cu serviciul. A plecat de vineri dimineata si vine maine. Sunt cam necajita ca tocmai am gasit o info pe net conform careia ROR-ul este obligatoriu. Uffff, si eu care ma hotarasem sa nu il fac. Mi-e frica rau de el, dar ...Doamne ajuta.
Gata, ma duc si eu la
ca maine dimineata ma ia copilul de proaspata.
Va pup
pe toate. Sa aveti o duminica placuta
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
aissa spune:
Ne mai primiti si pe noi? Nu am intrat de un secol, o perioada v-am citit cat am putut, dar nu prea reusesc sa mai scriu pe nicaieri. Tocmai ce am revenit ieri de la mare, am prins ultima zvacnire a verii, si sunt tare bucuroasa ca am reusit sa o bag pe Ale in apa, am facut crse de barci cu Maria, a vrut sa inoate si fara colac, doar tinuta de mine, a zburdat in valuri fara teama... A fost super. De maine vom lua si noi iar gradi de coada, sper sa fie ok, deocamdata, daca acum 2 saptamani plangea seara ca vrea la colegii ei, azi mi-a zis ca maine la gradi o sa faca kk pe hartie si in mancare 
Am pus si cateva poze intr-un album
violeta69 spune:
cris,bine ai revenit!
ma bucur ca ai reusit s-o bagi pe Ale in apa...de-acum nu o s-o mai poti scoate ![]()
Mihnea a stat numai si numai in apa..si e negru ca taciunele....mai ales ca el are si pigmentul de se face negru ![]()
daca am stat 6 ore la plaja,el astea 6 fara vreo 10 min cat dura sa-si ia de pe plaja ochelarii sau colacul a stat numai in apa 
am citit ce-ai scris la sunb despre marea noastra....bine zici...mai bine cred ca e la bulgari,dar daca ati gasit mai ieftin inchizi ochii si te sacrifici![]()
bafta maine la gradi si la scoala,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
monica-elizabet spune:
buna fetelor
pe toate sa aveti o Duminica placuta
iar de maine urez tuturor copilashilor un an scolar bun plin de realizari, sa fie sanatosi si cei mici neplangaciosi ![]()
cris, ma bucur ca ai aparut, cred ca ai uitat sa faci public albumul ca nu reusesc sa-l vad
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post