Rahova sau apropiere (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu stiu sa folosesc photobucketul pt albume (doar sa pun poze direct in mesaje, pe alte forumuri). Am vazut insa albumul de la mare al luiDory pus in photobucket si am incercat si eu. Nu mi-a iesit, trebuie sa mai invat.
Am facut asadar alt album, sper ca asta e vizibil. Multumesc Monica, de avertizare. Daca esti draguta poti sa incerci inca o data aici?
Sper ca acum se vad pozele, sa vedeti ce copii zapaciti avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Cris bine ati revenit. Am vazut pozele

Pentru ca maine este 15 septembrie, vreau sa urez tuturor piticilor mai mari sau mai mici care incep scoala sau gradinita sa aiba un an scolar usor, plin de realizari si note bune. Sa fie sanatosi si cuminti si sa nu le dea prea mult de furca parintilor.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

F frumoase pozele cris, acum le-am vazut ce-a crescut Ale si e o frumushica la fel si mariuta
ma bucur ca v-am revazut si tu arati f bine

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Violeta, nu am facut inca tortul, abia vineri il fac, sambata e ziua Mariei. Sa stapaneasca Mihnea sanatos hainutele.
Alina, eu i-am facut Mariei ROR-ul si nu-mi pare rau, nu a avut nicio reactie negativa la el. Nu stiu daca te linisteste cu ceva, dar sper.
Monica, tare dulce trebuie sa fi fost Ruxi cum facea ea vraji!
Urez tuturor copiilor care incep scoala sau gradinita mult succes si un inceput cat mai bun!
Merg sa vizionez pozele Aissei.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, ofer si ceai fierbinte.
Am fost dimineata la festivitatea de deschidere a noului an scolar, am tremurat la greu in careu, noroc ca s-a hotarat d-na invatatoare si i-a dus in clasa mai repede, nu a asteptat sa se termine, ca tremura toata lumea, si copii, si parintii si cadrele didactice. Urata vreme.
si eu toti copilasii, care pe la gradi, care pe la scoli, sa aiba numai rezultate bune, si mai ales sa fie sanatosi!
Va , ca trebuie sa mai si muncesc.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
M-am uitat ieri la pozele Aissei. Ale e o frumusete de fetita, are niste trasaturi asa finute! Ma bucur ca a depasit teama de apa.
Restul fetelor, ce faceti, pe unde sunteti?
Andre_ea, cum te mai simti? Cum e bebelina?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Buna fetelor,
cum este, cum a fost la scoala?/gradi?
copilashii sunt veseli ca au inceput activitatea?
noi suntem bine(doar alex tuseste putin de azi noapte nu pot sa-mi explic de ce...si de ce iar?? dar ma rgo...trecem peste)
noi avem musafiri(de-aia am fost lipsa la apel caam avut de facut pregatiri, azi iesim in orash cu ei) am primit pachet de-acasa de la mama cred ca o valiza de lucruri pentru astia mici si pentru mine si tati, reviste multe...de toate ce sa mai...ai mei sunt o minune ...ne fac surprize mereu...desi avem de toate aici ea cumpara mereu si strange, strange pana cand gaseste o ocazie sa ne trimita...nu va zic ce fericit erau astia mici ...si vroiau sa o sune pe mama la 3 dimineata sa-i multumeasca abia i-am convins sa o alse pe azi la pranz cand vin de la gradi/scoala
va pe toate si aveti grija cu frigul asta sa nu raciti

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara,

Lexi sper sa avem si noi parte de o vaccinare usoara, fara nici un fel de repercursiuni. Doamne ajuta!
Monica sanatate lui Alex. Offf, biata de tine. Cand e Alex nu e Ruxi, cand e Ruxi nu e Alex, si tot asa.

Va pup pe toate.
Ma duc sa lenevesc in pat ca m-a rupt piciul si azi. Se chinuie saracutul cu maselelea astea. La una am vazut ca a facut un hematom. Sper sa nu mai dureze si sa ii perforeze gingia, macar una din cele 4. Nici macar lapte nu mai mananca asa cum trebuie.

Noapte buna tuturor

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

da Alinutza...asa este la noi cand e unul cand e altul...asta e...ce sa-i facem...multumim lui Dumnezeu sa nu-s atele mai grave

noapte buna

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
Monica, sa purtati sanatosi tot ce v-a trimis mamica ta. si sanatate lui Alex. Doamne-ajuta, Dani inca nu a racit pana acum, de maine incep sa-i dau Broncho-vaxom, initial vroiam sa il dau de la 1 oct., dar e prea frig si multa umezeala. Ne-a luat cam din scurt vremea asta rece, prea brusc am ajuns de la 30 la 15 grade. Eu am trecut la ghete.
Tudor de Alina, sa scape de durerile de dinti.
Si, in final, va pe toate!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput