Rahova sau apropiere (46)
Raspunsuri - Pagina 20
anangel_lexi spune:
Monica, sa stapaneasca copiii sanatosi tot ce le-a trimis bunica! Cred ca ii e tare dor de ei. Tocmai am aflat ca si bunica mea a pregatit un pachetel pentru Maria de ziua ei.![]()
Multa sanatate tuturor puilor. Noi incercam s-o imunizam pe Maria pe cale naturala, Cristi ii stoarce zilnic 2 portocale si ii da sucul sa-l bea. I-as da eu si lamaie dar mi-e cam teama.
Alinutzza, succes mult la vaccin, va tinem pumnii!
Si sa iasa maselele usor, stiu exact prin ce treci, Mariei tocmai ii ies ultimele 2 masele.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Alinutzaa spune:
Salutare
Va invit la o cafea
sau la o ciocolata calda, ce preferati.
De bine ce ieri a fost soare si caldut afara azi iarasi e frig. Sper macar sa nu ploua ca sa il pot scoate pe pici afara. Asta al meu e disperat. Toata ziua se plimba prin casa cu pantofiorii in mana si se agata de clanta de la usa ca o maimuta.
va
pe toate
Noi am demarat procedurile pentru obtinerea autorizatiei de constructie balcon. Ieri au fost si au deviat teava de gaze care statea in calea viitorului balcon. Ce de bataie de cap si cu balconul asta!!!! Dar trebuie, nu avem ce sa facem.
sa aveti o zi frumoasa
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
va multumim, le poarta cu maaare placere
imi venea sa si rad de ruxi zicea ca nu iese cu sandalele afara ca se murdaresc
parc nu mai purtase nimik in piciorushe ![]()
Alinutza, bafta sa construiti balconul cat mai rapid
vicky, bravo...ma bucur ca sunteti bine...Doamne ajuta sa nu mai raceasca Dani 
vio
nu mai zici nimik? ce face Mihnea, cum e la scoala?
lexi
si noi bem suc de protocale stors proaspat...zilnic...da nu se lipeste de noi imunizarea ![]()

va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
anangel_lexi spune:
CAPITOL NOU
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?