Rahova sau apropiere (46)
Raspunsuri - Pagina 17
Alinutzaa spune:
Ola!
Si eu pe aici. N-am chef de nimic. Fac mancare pentru pici, daca si azi face fitze...ii mananc nasul. Se chinuie mititelul cu patru masele care tot se lupta sa iasa si nu mai ies o data. Aseara si-a mancat laptele doar dupa ce l-am uns bine cu Dentinox.
Am vazut o super albinuta! Si care cred ca mai era si super delicioasa pe deasupra. Foarte frumos tortulet Monica!
Am citit de doi baietei care s-au innoit! Sa purtati sanatosi lucrusoarele! Si eu trebuie sa il innoiesc pe Tudor ca acusica vine toamna si bineinteles ca hainutele din primavara nu ii mai vin. Dar vreau sa ma duc la Baby Expo ca vreau sa cumpar mai multe si poate gasesc acolo si hainute dragute. Iar o sa fac ravagii prin buzunarele familiei. Da' na...un baiat are mama!
Monica, am vazut ca Ruxi e bine. Bravo, ma bucur tare mult. Si sa stii ca mi-ai dat tema de gandire si de cercetare cu stimularea imunitatii. Noi nu am avut probleme pana acum, Tudor nu a racit niciodata, doar muci pe nas de doua ori, si atat. Hmmmmm
Nu mai stiu ce am citit. Azi sunt cam varza.
Va pup 
Sa aveti o zi frumoasa
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
azi nu mi-a mers netul klumea...se tot deconecta nu apucam sa scriu mesaje ca iar se deconecta...asa ca am renuntat si la pranz am dormit cu ruxi de-am rupt patul amandoua ![]()
multumesc pentru aprecieri la adresa tortuletului
lexi, uite Aici in cele cateva pagini cu siguranta este un tort cap pisica f frumos facut dar nu-mi maia duc aminte exact la ce pagina
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
anangel_lexi spune:
Monica, saru-mana mult!
Am gasit, arata super si m-a inspirat si pe mine (nu stiam cum sa "desenez" capul pisicii)
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
monica-elizabet spune:
buna fetelor
ce liniste e azi pe=aici...
lexi, ma bucur ca ti-a fost de folos si mie mi-a palcut psica aia era asa pufoasa ![]()
noi suntem bine, maine avem o serbare la ruxi la gradi si dupa ea se lasa cu o mica petrecere...ca de obicei aici
orice mic motiv este o zi de petrecere...l-am invoit si pe alex de la scoala sa mearga si el cu noi...fiindca stie despre ce-i vorba ca si el a prins petrecerile astea "pe vremea lui " ![]()
va
pe toate
pe unde sunteti? ca sa stiu sa nu alerg dupa voi ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Monica, eu sunt prin zona, aglomerata si "in hartii" pana peste cap la servici
... Aseara am fost la o intalnire intre racusoarele mele, ne-am simtit super. Abia astept sa vii si tu, sa ne mai intalnim si noi, rahovistele, ca parca suntem fiecare in alt capat de tara
, asa rar ne vedem... noroc ca mai vii tu o data pe an si ne mai dai tu adunarea.
Vio, AMR 3. Ce zice Mihnea, e incantat ca incepe scoala?
Lexi, sa ne arati si noua "pisica" cand va fi gata
. Poate atunci nu mai sunt la regim
.
Va
, o zi frumoasa si un wk minunat!
http://community.webshots.com/user/viki39
Alinutzaa spune:
Buna fetelor
Monica ce imi place de voi acolo, una doua...pac o petrecere/serbare. Pai asa...sa te tot duci la scoala si la gradinita. Cum a fost?
Lexi sa ne arati si noua pisica! Nu am vazut pozele de pe site-ul dat de Monica, dar cred ca arata tare bine un tort-pisica. Ma rog, arata bine daca e facut de altcineva, nu de mine, ca v-am zis ce-am patit eu cu tortul Mickey Mouse.
Vicky ca bine zici cu intalneala. Sa stiti ca atunci cand o fi de intalnire...vreti....nu vreti....da' o sa ma infiintez si eu. Prima o sa fiu ![]()
Noi am fost azi la doctor pentru vaccinul de 1 an. Si am fost tare bucuroasa ca nu a trebuit sa ii mai fac si doza de Vitamina D. I s-au indreptat coastele super frumos. Nu mai are aproape nimic. A vrut sa ii faca si ROR dar am dus-o cu vorba de data asta si i-am zis ca alta data. Nu stiu deloc ce sa fac cu ROR-ul asta.
Va pup
pe toate.
Sa aveti o zi frumoasa si un weekend si mai frumos.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
anangel_lexi spune:
Vicky, Alinutzza, daca iese bine pisica v-o arat. Promit.

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
a fost tare fain la serbare, au avut mai intai un dans al florilor si apoi un fel de sceneta cu frumoasa adormita dar tot pe dans...ruxi a fost vrajitoarea si si-a facut treaba bine, a adormit printesa
si un prin a pupat-o de-a zapacit-o si a trezit-o...au fost toti atat de dulci...si de frumosi...educatoarea
a facut o treaba extraordinara cu ei...toti o iubesc si ea le raspunde mereu cu aceeasi dragoste,,,de zici ca-s ai ei toti ![]()
apoi party cu de toate de mancare...am cumparat si noi multe pentru ca sunt si f bune si proaspete toate facute ieri si azi dimineata si sa facem si fond pentru gradinita fiindca toti banutii intra in fondul gradinitei si dupa o petrecere de-asta pun afis cu nota de plata cu ce-au mai achizitionat pentru gradi...
alx e la scoala inpoi...l-am dus la activitatile de dupa masa...sa nu piarda innotul si muzica dupa care e terminat
a fost fericit ca l-am luat si pe el...
in rest...abia astept sa o culc pe ruxi de pranz poate trag si eu un pui de somn cu ea ![]()
va
pe toate
vicky, si eu abia astept sa ne vedem toate 
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
violeta69 spune:
buna,
si noi pe-aici....
monica,deci micutza vrajitoare...a avut bagheta?!
sa mai vrajeasca si pe Mihnea poate il adoarme si pe el,sa stea locului ![]()
Alina,bine ca ati terminat cu vaccinul! 
Vicky,ce mai face frumuselul?!
tot cu pistoalele?
lexi,cum a iesit tortul?
mie chestiile astea nu-mi ies
asa ca nu ma bag ![]()
noi am fost azi in mall-ul acela din dr.taberei la locul de joaca si apoi am mancat pizza si ne-am distrat cu un joc de box la diverta...
mihnea ar fi vrut si el un extraterestru de la ben 10...da' nu am bani sa le iau pe toate
asa ca am plecat bosumflati...asta era numai 68 lei 
si eu va astept la intalnire...ca avem timp de acum,
we frumos va doresc,
edit:
vicky,am mai fost la magazinul tau
am trecut pe langa el de vreo 2 ori si nu-l mai gaseam pana a gasit Mihnea...si am mai luat pantaloni din raiat bleumarin si doua camasute din acelea de bumbac...
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
vio a avut o matura
si cand a fost s-o vrajeasca a lasat matura jos si tot facea asa cu mainile ca si cum ar face o vraja 
sa stapaneasca sanatos lucrushoarele mihnea
pe amandoi
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post