Rahova sau apropiere (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata,
vicky cam aceeasi uniforma o sa aiba si Mihnea..adica pantaloni negri si camase alba cu vesta din acelasi material cu sarafanul fetitelor...
deci sunt amatoare de mers la cumparaturi la magazinul tau
ma bucur ca ati scapat ieftin

monica,ati sarbatorit cu tort?!nici eu nu mai mananc tort dar imi place ideea cu albinutza...

azi tb sa dau pe la serviciu ca am ceva de facut urgent,apoi cred ca o sa incerc sa ajung la medicul lui Mihnea pt aviz epidemiologic...
vicky,tu ce stii mai tb avizul la inceputul scolii?!

sa aveti o zi frumoasa,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Vio, de aviz chiar nu stiu nimic, dar ma interesez si iti spun! Stiam ca tb. numai la cls.I...

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Vio, am vorbit cu d-na invatatoare, mi-a spus ca nu trebuie nici o adeverinta, ca vor face d-nele de la cabinetul medical triajul. Asta stiam si eu, dar vroiam sa fiu sigura. Poate la voi la scoala e altfel?

Mergi la inceput

Vicky,merci...
as incerca sa-l duc doar asa sa-l consulte sa vedem daca sunt probleme...
poate imi spui si mie unde e magazinul "minune" sa cumpar si eu hainute pt Mihnea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor
draga puteti manca tort asa la o ocazie...acum si voi...credeti ca va ingrasati cu o feliuta? ntz, ntz, ntz...
sa slabiti pana vin eu ca sa putem sa o tinem in petreceri atunci da?
alex deja facea socoteala cat mai e pana la ziua mea, pana la mosh Craciun si pana venim acasa la mamaie si sa mergem cu prietenii lui peste tot...
vicky sa stapaneasca sanatos toate lucrusoarele cumparate
vio, spor la trebushca la serv
eu azi merg cu ruxi la controlul lunar la dr sa vedem ce ne mai zice de astm nu am dus-o la gradi fiindca programarea este aiurea in mijlocul programului de gradi...
alex e la scoala...la orar scurt...la 12 suntem toti acasa
va sa aveti o zi minunata

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Monica, multumesc frumos.
Multa sanatate Ruxitei. Noi abia va asteptam!
fetele, sa aveti o seara placuta in continuare.

Mergi la inceput

monica,hai ca de la tine mancam o feliuta de tort ca stiu eu ca-l faci bun...
am terminat repede la serviciu...Mihnea a gasit o masina de scris veche si voia sa scrie la ea,da' nu i-a iesit

ne-am luat si noi hainute de la magazinul acela de care ne-a spus Vicky

Vicky nu citeste! sa stiti ca Vicky e o salbuta,nu stiu ce mai vrea sa salbeasca
si Dany e un scump si un frumos plus ca e si f finut....l-a cam stresat Mihnea cu nebuniile lui

noapte buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vio sa stapaniti sanatosi lucrushoarele
stiu ca vicky e super slabuta la fel si tu vio...aratati f bine asa ca nu va mai stresati sa slabiti

noi am fost astazi la dr la control, era ff multumit de evolutia ruxandrei in aproape 5 luni de la depistarea astmului...a spus ca ea chiar daca a racit a facut viroze, otite si altele in perioada asta...a spus ca este o minune ca ea nu a mai facut criza de astm...
chiar si acum azi cand am mers cu ea la dr...are putin roshu in gat, urechea un pic rosie..dar ea nu zice nimik...a zis sa nu-i dau nimik...sper sa fie bine cu ajutorul lui Dumnezeu si de-acum incolo...
referitor imunitate dr-ul de aici(care este seful pediatrilor Orl din toata America Latina si cercetator in acest domeniu) mi-a spus asa...NU SE DA NIMIK pentru imunitate a spus ca aste-a povesti ca bronhovaxom, lantigen B si altele de genul asta nu ajuta cu nimik organismul si sa-i creasca imunitatea...ati mai auzit asa ceva?
eu i-am spus ca i-am dat lui alex si ca anul asta a fost mai bine ca nu a mai racit asa des...si el mi-a aratat niste grafice...da..anul trecut alex avea 6 ani si era mai sensibil organismul lui anul asta la 7 ani cica a mai facut "un pas" si de aceea nu a mai racit asa des...ca nu este "meritul" bronhovaxomului
tot el mi-a mai arata alte scheme si grafice in care imunitatea este comparata cu dezvoltarea cerebrala...nu-i poti spune unui copil de 2 ani sa scrie...asa nu-i poti da organismului un medicament si sa se imunizeze rapid...a zis ca incet, incet, pas cu pas singur o sa-si ridice imunitatea...si ca abia la 12 ani si jumatate organismul uman este cu imunitatea sus in varful graficului...
ca lui ii este super simplu sa-mi prescrie aceste medicamente si eu sa le iau sa i le dau ruxandrei...dar chiar nu are rost...
am intrebat si de propolis verde fiindca i-am luat si din asta sa-i dau...si el a zis...daca vreau sa ma distrez...da...sa-i dau
dar singura care este buna in toata povestea asta este Vit C(20 de pic pe zi) care are rolul sa ajute la eliminearea toxinelor din organism si sa sporeasca oarecum imunitatea
eu acum ce sa zic...trebuie sa am incredere in acest medic dar mai ales in Dumnezeu care nu m-a lasat la greu la cele 3-4 crize pe care le-a avut ruxi si nu-i administram nici un medicament a avut grija de ea sa nu se sufoce...altceva nu am ce face...nu?
aste-a vestile de la noi...scuze ca m-am intins ca o placinta pe-aici... pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Monica, ce bine imi pare ca Ruxi e bine! Doamne-ajuta si de-acum inainte! Legat de imunitate, dr. acela, daca e si cercetator, probabil stie el ceva din moment ce ti-a spus toate lucrurile astea, suntem noi mame stresate.
Vio, am citit si. Multumesc pentru complimentele facute mie si lui Dani. Ma bucur totusi ca am mai slabit ca sa ma pot imbraca cu ce era prin dulap, altfel trebuia sa schimb garderoba, si zau nu era cazul. Iar Dani, asa e el, asa a fost mereu, mai timid, mai cuminte. Culmea e ca si fratele lui era la fel cand era mic. Sa nu se supere Mihnea ca Dani e mai zgarcit, Dani e foarte grijuliu cu lucrurile lui, el n-a stricat niciodata o jucarie, am cutii intregi de jucarii pe care daca le vezi, zici ca-s noi, dar a patit-o sa-i le strice alti copii, si a suferit tare mult. Ne cerem scuze lui Mihnea. Mihnea, in schimb, e o sursa inepuizabila de veselie si energie. Cu un copil ca el in preajma nu te plictisesti si nu poti sta suparat mai mult de 2 minute...
Ei, am destul pentru o dimineata, cine mai munceste daca eu stau la povesti?
Va cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
Wow Monica, ce bine arata tortul ala! Nu ma inveti si pe mine sa fac un tort in forma de pisica, plsss!!!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput