Rahova sau apropiere (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neatza!
La multi ani! tuturor Mariilor de astazi si la toata lumea care isi serbeaza azi ziua numelui.
Noi ne pregatim de iesit afara.
Va informez de acum ca de maine sau poimaine iar o sa lipsesc o perioada de pe forum pt. ca plecam la tara, nu stim exact pt. cat timp(probabil 2-3 saptamani).
VA pup pe toate, sa aveti o saptamana excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata,
Vicky multam pt ceai
am inceput regimul,adica nu mai am pofta de mancare

azi mergem la scoala sa luam masuri pt uniforma...am inteles ca o sa le faca o vesta si pantaloni...

monica,da a trecut repede
sa va povestestesc cum a cautat Mihnea arici de mare?!
a facut numai scufundari...practic nu iesea din apa decat cand plecam de la plaja....
asa ca a atins un arici de amre,i-au intrat acele in picior dar pe lateral...
am vrut sa mergem la doctor ca nu stiam daca nu cumva se va infecta insa pana sa ajungem acolo i-a scos gazda cu un ac...
ghida ne-a spus ca ieseau usor daca se imuia locul cu ulei de masline...
asa ca ascapat usor de data asta

sa aveti o zi buna,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Vio, m-ai dat gata... arici de mare! Mihnea fara frica o sa-i zic de-acum!
Dory, sejur placut la tara.
Si zic si eu cu intarziere (scuze) La Multi Ani! tuturor Mariilor si Marioarelor!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am vazut poze cu un Tudor frumoooooossss! Ce familie reusita sunteti, Alina!

La multi ani, Mariucelor noastre!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200522+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani Maria de Lexi
La multi ani Maria de Andreap
La multi ani Maria de miria cristina

La multi ani tuturor Mariilor si celor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui!

Vio bine ati revenit. Sa va fie de bine concediul! Arici de mare!!! Brrrrr, eu sunt cam fricoasa de felul meu cand vine vorba de diverse vietati. Vad ca Mihnea al tau n-are nici o treaba, bravo lui, baiat curajos!
Dory sa va traiasca perusii. Mie imi sunt tare dragi, am avut ani la rand perus si tare mult tineam la el. Sa aveti grija ca sunt niste pasari sensibile. Apropo de locuri de petreceri pentru copii, cand am fost la Zoo, am vazut acolo o sala in care cred ca se puteau tine petreceri (erau pe geam lipite niste poze de la alte petreceri si de aici am dedus) si mi s-a parut tare draguta ideea de petrecere la zoo.

Va multumesc tuturor pentru aprecieri!
Noi l-am tuns pe pici sambata seara. Am bagat masina de tuns in pletele lui si gata. Este scurt scurt scurt. Mi se pare ca ii sta asa de bine si ca e asa de dulce....zise cioara din mine.
In rest n-am facut nimic deosebit weekendul asta.

Va pup si va doresc o saptamana excelenta.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

am uitat sa spun La multi ani ! pt toate Mariile

am vazut pozele cu Tudor...e un scumpic

noi am fost la scoala pt uniforma dar nu ne-am inteles cu tipa aceea de le facea
asa ca a ramas sa le cumparam de la cora...pt fetite nu stiu ce sarafane si pt baieti sa vb cu cei care le fabrica din acelasi material sa faca vestute....
asa ca am facut drumul degeba pana acolo...

si vad ca e ingrojitor de cald...ma gandeam ca intre timp s-a mai racorit,dar se pare ca nu
in corfu cat era de cald nu simteai nevoia de lichide,probabil ca de la briza...
aici mori pe strada

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Vio, eu am fost sambata in Cora si am fost total si profund dezamagita, uniformele pt. baieti sunt din material sintetic, care se lipesc efectiv de piele, ieftine ce-i drept, nici incaltamintea nu mi-a placut, asa ca voi merge in Carefour sau Bucur zilele astea, de Cora m-am lecuit. Sau mai caut prin zona, pe langa casa, anul trecut am avut surprize placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim pentru urari! La multi ani si din partea noastra tuturor celor care-si sarbatoresc azi ziua numelui!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si noi multumim pentru urari
La multi ani! si din partea noastra tuturor Mariilor si Mariutelor

vio, si eu am vazut ariceii de mare dar n-am avut ocazia sa calc pe ei...bine ca a fost ok Mihnutul [pupDory, sa stapaniti sanatosi "pasarelele" si ce faceti acum ii luati cu voi la tara? si sa va distrati fain pe-acolo
Vicky, naspa cu uniformele sintetice sper sa gasiti ceva ok pana la urma
Alinutza si nu ne arati poze cu tunsulici?
andre-ea, lexi si pe voi
cris si andreap am auzit ca merg la mare...distractie placuta fetelor
noi ne pregatim incet, incet sa iesim pe usa si sa mergem sa ne serbam putin in orash, pana atunci va servesc cu tortuletul Albinuta si-un paharel cu ce vreti voi
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Sunt foarte fericita, aseara am cumparat aproape tot ce avea Dani nevoie. I-am luat niste blugi negri, taaare frumosi, pentru scoala (la el tb sa fie pantalon negru), niste tricouri cu maneca lunga - o frumusete, camasi albe super, un trening tare dragut, o pereche de adidasi... si nici nu m-a costat f. mult. Sa nu uit, si un ghiozdan nou pe care Dani a pus ochii. Bineinteles, toate de la magazinul de langa casa! Pantofi nu mai avea, dar asta nu e o problema... Asa ca, Vio draga, te astept sa te duc la cumparaturi daca esti amatoare.
Monica, nu ma ispiti cuca inca sunt la regim. Mancati voi si pt. mine.
Am renuntat la uniforma, sacou oricum nu poarta la scoala, are vestele facute pe comanda anul trecut, asa ca ramanem la blugi anul acesta!
si sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput