Rahova sau apropiere (46)
Raspunsuri - Pagina 14
monica-elizabet spune:
pe toate pe unde sunteti
eu sunt treaza de la 7 fiindca d-ra ceas ruxandra s-a trezit ca de obicei...ea nu stie ca e sambata oare? ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
preda_vicky spune:
sa
fetele, sa admir Tudorel-frumushel, sa raspund la PM lui Dory cea
, sa ma laud ca de marti am slabit 3 kg
, sa vad ce a mai gatit Monica
ca si asa nu pot gusta
, si sa va doresc wk placut in continuare!
http://community.webshots.com/user/viki39
Dory232002 spune:
Salutare fetelor!
Va ca este slaba activitatea pe aici, pe unde va petreceti we?
Vicky, primit pm, si felicitari pentru pierderea celor 3 kg.
monica, cred ca d-ra ceas
inca nu stie cat este ora
, voi ce ati facut astazi?
Eu azi am facut mancare dimineata, apoi am iesit cu fata afara, am facut putina ordine prin casa, maine am program de calcat vrem sa ajungem si la Mc. donald sa facem programare pentru ziua Alexei ca sa ne asiguram ca prindem loc
.
Voi aveti idee cum daca la mc-ul de la trafic greu este ok ?Ati fost la ziua cuiva acolo?, Ati fost multumiti se serviciile lor?Inclin intre cel de la trafic greu si cel de la unirea si nu stiu pe care sa-l alegem 
monica-elizabet spune:
vicky, felicitari pentru cele 3 kg 
dory, DA noi am facut ziua lui Alex la Mc-ul de la trafic greu, acum 2 ani parca...anul trecut am fost doar asa cu vio si mihnea si inca o fetitza...pe langa... nu in tramvai
dar atunci cand am facut noi si am mai fost si la alti copilashi acolo...da...am fost multumiti...
insa trebuie rezervat din timp
mi se pare ca daca se nimereste marti sau joi(asa era atunci) le face si pictura pe fata la toti invitatii gratuit, nu mai retin cat am dat pentru fiecare copil in parte si oricum erau alte "scoruri"atunci...
noi am luat din oficiu si pentru parintii insotitori cate un meniu fiindca asa e aiurea...cand ii intrebi hai zii ce vrei omu' se gandeste sa nu faca paguba
si zice...aaa...doar un suc, sau o cafea
asa ca din start am luat pentru fiecare un meniu doar trebuia sa aleaga ce anume vrea si bautura din meniu...
sunt 2 tipe care se ocupa de petrecere...una dintre ele se ocupa de cei mici, ii tine ocupati, le face ceva jocuri, danseaza cu ei, apoi vine cu masa astia mici mananca si apoi ii lasa sa se joace la bile, apoi tortuletul si ei dau un mic cadou pentru sarbatorit.
toti copilashii invitati la party pleaca acasa cu o jucarioara, baloane...si nici nu iesi f scump...eu zic a merita la mc...
cealalta tipa se ocupa de adusul comenzilor
noi acum 2 ani am luat timp dublu(cum ar veni am inchiriat pentru 2 petreceri la rand) era cam putin...parca o ora jumate...asa ca 3 ore a fost suficient
bine pentru astia mici cred ca nici dupa 7 ore tot plangand pleaca acasa ![]()
iarna este cald, deci no problem ca e frig sau altceva...si cam asta e...oricum iti "povesteste" tipa care se ocupa de petrecere cand o sa mergi sa faci rezervarea ce si cum...
noi azi am fost la piscina, vroiam sa facem gratarel acolo dar am papat acasa pana la urma ca a intervenit ceva si intrasem in criza de timp...asa ca daca ne mai lalaiam putin ajungeam sa mancam pe al 14 de pranz ![]()
pe toate ma duc sa imbaiez piticii
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dory232002 spune:
Buna!
Monica, merci pentru toate info. despre party la mc., in general stiu cum decurg petrecerile de acolo pt. ca am mai fost la zile onomastice, ce nu stiam era daca este okj la asta de la trafic greu pt. ca aici nu am fost la ziua nimanui.O prietena mi-a spus ca a fost la ziua unui copil acolo si ca nu i-a placut pt. ca le-a adus mancarea copiilor, nici nu ia lasat sa manance bine ca au venit cu un sac si au si strans totul de pe mese si ia luat la joaca in bile iar unii din ei au vomat...In legatura cu pictura pe fata, se plateste?, eu stiam ca nu...
Cum ai procedat sa inchiriezi pt. 3h?, ai platit ceva in plus?
Va pup pe toate, o duminica placuta in continuare 
Aaaaa, am uitat sa va spun cu ce ne-am procopsit: cu o pereche de perusi si colivia aferenta
.Ieri ia dat soacramea Alexei 1 mil., si fata a vrut papagali si ne-am executat
, numai sa vedem ce o sa facem cu ei cand plecam pt. mai mult timp de acasa ![]()
violeta69 spune:
bine v-am regasit,
azi ne-am intors din grecia,corfu.....
drumul lung-lung si f obositor...la plecare n-am resusit sa dorm mai deloc,dar la intoarcere a fost mai bine ca a dormit si Mihnea 
caldura mare,apa limpede ,curata,calda si de un albastru incredibil...
lume linistita,calma,mancare buna...ingrasat de la cartofi prajiti
vicky,ma bag si io la cura de slabire ![]()
am intrat sa va salut,va mai povestesc si cand scot pozele o sa va arat cum era de frumoasa marea(marea Ionica)....
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dory232002 spune:
Vio, bine ai revenit acasa!
Ma bucur ca totul a fost ok, ca va-ti simtit bine si cred ca va-ti odihnit si va-ti intors acasa cu bateriile incarcate, acum trebuie sa va pregatiti de scoala, 

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
vio bine ati venit acasa
ce repede a trecut tipul nu?
dory, pai le poti spune de la inceput cu vrei sa fie...mai intai zbanuiala la bile ca oricum de aceea vin cei mici acolo sa se joace nu sa manance...apoi masa si eventual daca nu termina apoi iesiti din tramvai si mai stati la masa inauntru...
iar cu timpul dublu da...platesti practic pentru 2 petreceri...se plateste meniul pentru fiecare copil si o taxa pentru fiecare copil nu mai retin oare sa fi fost 5 ron atunci...nu ami stiu...de ce sa zic prostii...
la noi azi e sarbatoare, ziua nationaal a braziliei...defilare mare...maergem si noi
pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dory232002 spune:
Monica, asa am sa fac, am sa vb. cu cei de-acolo dinainte.Distractie frumoasa si voua.Poate imi mai trimiti si mie cateva poze pe mail cu voi, Alexa ma intreba mai devreme cu cine vb., si ia-m spus :"cu mama Ruxandrei si a lui Alex" si ma tot zapaceste acum: unde e Ruxandra ![]()
preda_vicky spune:
Buna dimineata, inainte sa ma apuc serios de treaba am
cum ati petrecut in wk, acum las un ceai anti-adipos pt. Vio, sa inceapa regimul de luni
, las o
pt.restul fetelor, va
, va doresc o zi buna si o saptamana minunata.
http://community.webshots.com/user/viki39