Dr. TUTUNARU (24)
Raspunsuri - Pagina 21
alexutza_26 spune:
Musette- suntem alaturi de tineeee.....Doamne ajuta sa fie totul ok
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 27+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
felicic76 spune:
mesaj de la musette: A venit pe lume LUCA, 3650 grame si 53 cm.
Eu ma simt bine, pupici!
34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
felicic76 spune:
se pare ca acum eu sunt "next" cu musette incercam sa ne progamam in aceesi zi, sa pierdem timpul cu folos si am si reusit de cateva ori. S-ar putea sa mai am o sansa sa ne vedem la controlul de 6 saptamani, dar nu cred ca bebe mai sta atat, vedem ce-mi spune Dr. T luni. tutunicile!
34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
anasia spune:
musettepink, felicitari mamico! bb Luca bine ai venit pe lume!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
dianaf spune:
salutare!Mai avem si noi putin, ieri am fost la dr.T.si suntem la 36 sapt la 3300 kg, vinerea viitoare hotaram ...ce si cum...finalul,asa ca mai e putin!Eu am avut contractii si dr zice ca trebuie sa stau cuminte sa trec neaparat de 36 sapt, sper sa pot face cezariana!!!
magdita spune:
Musette, felicitari din suflet !!! Sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va implineasca vietile !
Felicic, Dianaf
Pup toate fetele, fara exceptie
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
monicabo spune:
Musette, felicitari, sa va traiasca copilasul si sa fie sanatos!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 30+ Ana Maria
alexutza_26 spune:
Musette-bravo mamico!!!!! sa-ti traiasca baietelul,sa fie sanatos,voiossi mancacios si tie refacere rapida!!!
Te asteptam cat de curand cu detalii!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 27+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
bebe2008 spune:
Musette!
Felicitari pt minunatia careia i-ai dat viata. Sa creasca mare si sanatos!!!!!!!!!!1
Felicic si Dianaf, ma alatur si eu voua. Sunt tot in 36 de saptamani, merg la eco pe 19 septembrie. Nu reusesc sa ma inteleg cu cineva...sa merg si eu la eco la max 2 sapt distanta, ci in general sunt programata la 3-4 saptamani. Dar inseamna ca e totul bine, nu?
Asa ca, in asteptarea bebelusei mult dorite, imi fac de lucru cu bagajul de spital sa treaca mai repede zilele pana intru in sapt 37 (sambata) si pana se intoare Tutu (luni).
magdita spune:
Bebitza, sunt cu tot sufletul alaturi de tine. Doamne ce putin mai ai ... nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul. Parca mai ieri discutam de analize hormonale si imi dadeai detalii despre laparo. Te pup dulce si iti tin pumnii .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">