Dr. TUTUNARU (24)
Raspunsuri - Pagina 20
anasia spune:
musettepink, woow, bravo!recuperare usoara, sa fiti amandoi sanatosi!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
machus spune:
Musettepink, nastere usoara si numai ganduri bune la cea mai frumoasa intalnire, cea cu Luca.
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
Bubu
Poze
tanima_i2002 spune:
Musette, daca nasteai azi iti trageam si o vizita, dar oricum iti doresc nastere usoara, cezariana mica mica, recuperare rapida si un mic mancacios cuminte.
Maine la prima ora suntem cu gandul la tine, intre timp, multe de la mine si multi pupici pe boticul ala mic al lui Luca. Cred ca ai mari emotii.
Mamica lui Rares (15 oct 2006),
musettepink spune:
Alexutza voi face anestezie rahi+epidurala.sper sa prinda caci am auZit si cazuri in care nu a prins si le-a facut anestezie totala.
Anasia merci mult
Machus merci mult,nici tu nu mai ai f mult pana la intalnirea cu bebe Bogdan!
Tanima mi-ar fii placut sa ma vizitezi...dupa ce nasc iti dau sms sa te anunt!merci pt gandurile bune!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+LUCA
AMR 1 ZI
Hera25 spune:
Alexuta nu am intrat dupa tine, noi ne-am intalnit la baie. Noi am mai vb si data trecuta cand ne-am nimerit la usa lu Tutu. Ma bucur mult ca bebelina e bine si ca e maricica.
Musette multa bafta joi si o nastere usoara sa vii sa ne povestesti, ca urmam si noi, brrrrr.....
31+
musettepink spune:
Hera promit sa vin cu detalii!
39+LUCA
AMR 1 ZI
alexutza_26 spune:
Hera-incredibil.......deci am vb destul de mult si prima si a doua oara...si ca sa vezi coincidentaaaa....mi-ai zis tu ca zice lumea ca aia nu-i burtik de 31,dar m-am uitat la semnatura si am vazut carut roz,retinusem de data trecuta(eronat normal) ca vei avea baietel...si de asta nu mi-a picat fisacum ca tu ai fi.....
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 27+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
magdita spune:
Musette, nastere usoara si recuperare si mai usoara, iar intalnirea cu bebe Luca sa fie minunata si de neuitat . Suntem cu gandul la tine .
Pup toate fetele .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
musettepink spune:
Magdita multumesc mult,Dumnezeu sa va rasplateasca pt gandurile voastre frumoase,cu un bebe.
39+LUCA
AMR 1 ZI
madlen spune:
musettepink, multa bafta maine, iti tin pumnii si ma gandesc la tine!
Madlen
37+
You live only once, but if you live right, once it.s enough.