Dr. TUTUNARU (24)
Raspunsuri - Pagina 19
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magghyc Musette, Suntem alaturi de tine! Astept vesti de la tine, sper sa fie totul super bine! Mama lui Nic cel Mic "Omnia mea mecum porto" Nic cel Mic |
maine mergem la Tutu si aflam cand ne programeaza la cezariana.Va tin la curent!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+LUCA
AMR 3 ZILE
alexutza_26 spune:
Buna dimineata burtici
Nu am mai dat de mult pe la subiect, de fapt nici pe la altele...
Mussete - acusica incepem sa facem galerie
Kid, Maghyc - sa va traiasca bebeii si mult laptic de acum incolo...
Aris - da pe 13-14 sapt poti alfa ce va fi, ori de la Tutu ori d e la Iosup!Asteptam vesti!
Eu am fost ieri la Tutu, o gramada de feteeeee, am intrat la 2 ore distanta fata de ora la care aveam programare....suntem bine, mai mari cu 4 zile ecografic, avem 1,1kg, stam deja cu capul in jos, col inchis si lung 4,5 cm, lichid ok....si era asa vesela printesa si dadea din manuteeee, atata mi-a placut de ea....
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 27+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Hera25 spune:
Buna dragelor si eu sunt pacienta dr Tutunaru, avem 31 sapt si totul e ok.
Alexuta_26 si eu am fost ieri la control la doct nostru si sunt sigura ca ne-am intalnit, din ce mi-am dat eu seama dintr-o poza de a ta, in care ti se vedea doar profilul. Cumva ai fost ieri imbracata intr-o bluzita mov?
Ma bucur ca totul a fost bine la eco.
31+
musettepink spune:
Am venit cu vesti!
joi este ziua cea mare!!!!!!
va pe toate!
39+LUCA
AMR 2 ZILE
RobeZora spune:
Musette, spuneai mai devreme ca tu nasti joi, pe 11 ? Scuze daca spun prostii, eu sunt noua aici, insa intelesesem ca dr. Tutunaru pleaca doua zile in CO, joi si vineri. S-a schimbat ceva? Intreb pentru ca si eu sunt pe ultima suta de metri si tare mi-e frica sa nu patesc ceva cand e medicul plecat. M-as bucura sa nu mai plece, cu toate ca il inteleg ca are nevoie de timp liber, si el e om.
aris26 spune:
musettepink - bravo! nashtere ushoara si recuperare rapida!
ashteptam poze cu Luca...sa fie sanatos
va multumesc tuturor pentru raspunsuri. acum ca sunt aproape sigura ca o sa aflu ce o sa avem saptamana viitoare chiar nu mai am rabdare deloc!!!
a, inca o intrebare. cand se considera ca am iesit din perioada de risc...parca tutu mi-a zis ca la 12 saptamani...asta ar fi maine
11+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
musettepink spune:
Aris merci mult!
Abia astept sa aflu ce ascunzi in burtica
39+LUCA
AMR 2 ZILE
musettepink spune:
Anaconda merci mult!!!!!!!Si poate pana vin eu cu povestea vii tu cu vesti cu 2 liniute!
39+LUCA
AMR 2 ZILE
alexutza_26 spune:
Mussette - bafta multa,bebe sanatos mancacios si somnoros...cumfaci cezariana,cu ce fel de anestezie???
Hera -vaaaii,nu pot sa cred-eu eram in bluzita mov...tu ai intrat dupa mine sau cum???
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 27+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!