Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui baby_boy
offf cum facem sa luam si noi..mi-se pare mult sa dau 300 pe hainute...sau nu?

Nu e mult deloc, suma nu e mare, doar ca dai toti banii odata si de aceea ti se pare mult, poate! Daca iei rand pe rand ce gasesti frumos sari cu mult oricum de suma aceasta pentru hainutze.
Sfatul meu e sa nu va aruncati sa luati multe hainute chiar daca sunt frumoase in poze, habar nu aveti ce calitate au, cum se comporta la spalat, ma rog, eu nu m-as hazarda sa iau cu tona marci necunoscute!

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 47 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

[size=2][font=Arial][quote]citat din mesajul lui EvaF

[quote]citat din mesajul lui felicic76
o intrebare:
www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/2611878080/in/set-72157606022340644/" target="_blank">asta cine este? ca l-am gasit printre hainute? o fi tot la ptet dumpinng? 29 lei buc? ca-mi iau trei : asistent personal, bona si menajer

Ia-i si tu diferiti, unul cu ochii albastri, unul cu ochii verzi, ceva de genul !

33+ LUCA

AMR 47 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

[size=1]“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

merg si costumati: sortulet, costum ,sport etc
(doar pentru suport moral, sa nu dau in depresie dupa nastere)

edit: plec acasa, mi-ajunge pe ziua de azi, toate!

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

quote:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Codruta 27,multumesc pentru recomandarea facuta ,am sa merg chiar maine sa mi-o i-au .Nu vreau sa ma bazez pe nimeni decat pe mine si pe sotu de aceea cred ca imi va fi necesara aceea carte.

27+

Ma bucur din suflet ca ti-am putut fi de folos!

31+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Children's place si gap sunt firme cunoscute in USA. Nu stiu de Nanette dar nici eu nu m-as arunca sa iau de pe net fara sa le pipai. Exista doua variante fie sunt aduse din USA in sistem en gros fie sunt facute in Romania in fabricile de Lohn sau cum se scrie. Oricum aceleasi marci le gasiti si in pavilionul H, la parter, intr-un magazin mic de tot pe un colt, asta pentru cine este totusi interesat si nu poate ajunge pana la cei de pe site.

Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

De Children's place nu am auzit, de Gap, evident, dar nici nu m-am uitat prea bine ce firme fabrica aceste haine din link intrucat exista atat de multe ceasuri Rolex pe net la 100€ , incat eu zic ca mai bine luati direct de pe site-ul firmei respective sa va asigurati ca sunt originale. Bucurestiul e mai plin decat Parisul de poshete Louis Vuitton, haine D&G si jeans Diesel (??? nu sunt cazute din camion, sunt pur si simplu contrafacute)incat...Acum, habar n-am, poate ma insel, eu nu am incredere in reclame facute pe site-uri foto! Eu ziceam sa incercati calitatea si apoi sa luati mai multe, dar voi faceti cum vreti!

33+ LUCA

AMR 47 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani cu intarziere pentru TEOMARIA!

Boo, ce putin mai ai, super pozele pe care le-ai postat. De camera nu iti mai zic, am admirat-o in detaliu si ti-am zis mai demult

Uff, ce de informatii, nu mai tin minte ce si cum sa raspund.
Felicic, as veni joi la intalnire, sa vad daca pot parca printesa undeva, ca daca o iau si pe ea nu ne va lasa sa ne bem linistite sucul.
In alta ordine de idei, miercuri ma duc la dr. Tu cand mai ajungi pe acolo? Spune-mi ca poate ne vedem (stii ca stau aproape de cabinet).

Iepurila, si eu am folosit ceva pe masa de infasat. Cele mai bune au fost scutecele absorbante. Ideea e ca nu poti tranti bebelusul direct pe masa de infasat (care e din musama), e rece si nesuferita la atingere. Poti pune un scutec de finet, un prosop ceva, dar se murdaresc repede (de la fundutul lui bebe plus ca au o placere imensa de a face pp chiar cand le dai pampersul jos). Iar scutecele absorbante pot fi folosite peste tot: cand il schimbi in alta camera si nu pe masa de infasat, in deplasare etc.

Mi-a placut si mie site-ul bestkids, sa vad ce praduiesc si pe acolo

Am un cui...miercuri voi stabili si eu data cezarienei...va fi in jurul datei de 30 august plus minus 2 zile...Mi se pare ca a ramas atat de putin...Emotii nu am f mari, mi-e un pic groaza de primele 2 zile dupa operatie, dar trec ele.

Muuh, mai detaliaza un pic cu pavilionul H si hainutele Gap si Children's Place. CHiar exista? Banuiesc ca sunt in lohn, dar e f f bine asa, decat sa fie facute pe vapor si sa scrie GOP sau altceva Ce smekera esti, te-au lasat barbatii singura acasa, stiau ei ca nu apuci sa iti faci de cap prea mult

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

quote:
citat din mesajul lui Muuh

andreea_and de ce vrei sa astepti asa mult pana sa ii faci lui bebe cunostiinta cu animalele? Adica, evident ca este decizia ta dar uite cum am procedat eu. L-am prezentat pe Alexei de cum am venit cu el acasa, eu pe atunci tineam un catel in casa, il tin si acum doar ca am mai "mostenit" unul intre timp. Deci am venit acasa, am urcat sus si primul lucru l-am strigat pe Schwartzie (un schottish terrier foarte foarte plin de el si de importanta) si i-am dat copilul la nivelul lui sa il miroasa apoi l-am pus in patut. De atunci si pana la 1 an catelul nu a avut nimic dar nimic de impartit cu copilul, nu i s-a schimbat comportamentul, nu a fost gelos (cel putin nu vizibil), nici macar nu s-a apropiat prea mult de el cand Alexei a inceput sa fuga de-a busilea prin casa. Acum au o relatie bazata pe interes. Alexei ii arunca mancare, Schwartzie se lasa pentru asta alergat prin casa. Pediatra a venit sa ne vada la doua zile de cand venisem acasa si primul lucru a dat cu ochii de catel, ca doar el o putea intimpina la usa. A fost super naturala si relaxata, mi-a dat niste sfaturi de bun simt si mi-a spus sa nu imi fac probleme ca se vor intelege foarte bine cu timpul. Legat de boli si alti crocobauri ce i-ar putea lua un copil de la un caine mi-a spus calma:"Tot ce ii poate da un caine ii poate da si un om. Cu cat cainele este mai bine ingrijit cu atat mai bine." Trebuie sa mentionez ca Schwartzie a avut acces in camera copilului de la inceput dar nefiind interesat nu prea a profitat de asta. Si inca ceva este tuns scurt in marea majoritate a timpului, nu din cauza copilului ci din cauza ca se respecta si trebuie sa aiba un anumit look.

Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)

Miruna multumesc de sfat, eu am zis ca voi astepta pentru ca asa am vazut la doctorita noastra veterinara, a nascut in aprilie si pediatrul ei i-a spus ca in primele luni sa nu lase pisica sau cainele deloc in camera cu copilul. Nici mie nu prea mi-a suras ideea, dar m-am gandit ca poate asa se face la inceput, oricum sunt in cautare de pediatru care sa nu interzica animalele pe langa copil. Cu pisicile e problema cu parul, eu am incercat sa le tund cu masina de tuns a sotului si din pacate nu mi-a reusit, iar de dus la frizer sunt prea multe si mi-e mila sa le stresez. Ele oricum nu au acces nici acum in toate camerele, in afara de doua care dorm inca cu noi si pe care trebuie sa le exilez tot in mansarda...Pe catei ii voi lasa s-o "miroasa" pe bebelina, dar cum ei stau in curte nu sunt tocmai curati si sa ma apuc sa fac baie la 7 caini nu cred ca vom avea timp cand vine bebe. Vom vedea pe pacurs, de crescut oricum va creste cu toti, sper ca nu va trebui sa amanam momentul intalnirii prea mult.
E bine ca Schwartzie al vostru nu e prea interesat de Alexei, eu am un caine (Ion) care cum aude copil mic plangand innebuneste si cred ca ar sari in carut sa o ajute pe bebelina daca o va auzi plangand. De ceilalti nu stiu, n-au avut pana acum de-a face cu bebei.

34+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mai zic ceva, site-ul acela cu hainute de pe flickr, nu imi inspira incredere. Nanette e o firma thailandeza (noi am primit un compleu de la ei la botezul alexandrei si scrie Made in Thailand- compleul era absolut odios, ingrozitor, cu niste briz-briz-uri de mare angajament, broderii, dantelute, randunele, note muzicale, nasturei, horror). Iar domnul din poza gasita de Felicic este importatorul hainutelor, a fost o dezbatere pe aici pe forum acum cativa ani, ca el cauta sa isi faca reclama si se certa cu moderatorii. Ideea e ca se duce in China, umple un container si dupa aceea vine aici si incearca sa isi vanda hainele cica en-gros (de unde si comanda minima). Nu imi amintesc detaliile dar mi-a ramas un gust amar...

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Chiar asa, individul care pana la urma nu e de vanzare de pe flickr de ce nu si-a facut macar un site de vanzari on-line, ca nu e mare filozofie. Poate pt ca un site de poze nu are responsabilitate juridica? Imi dau si eu cu parerea, oricum decat hainute contrafacute din China mai bine originale romanesti pipaite si verificate in magazin.
Eva multumim de vestile bune legate de Anca, 35 de saptamani deja e foarte bine iar greutatea cred ca e ok. Oricum ii tinem pumnii sa mai stea Carla in burtica cel putin doua saptamani!

34+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui andreea_and

Chiar asa, individul care pana la urma nu e de vanzare de pe flickr de ce nu si-a facut macar un site de vanzari on-line, ca nu e mare filozofie. Poate pt ca un site de poze nu are responsabilitate juridica? Imi dau si eu cu parerea, oricum decat hainute contrafacute din China mai bine originale romanesti pipaite si verificate in magazin.
Eva multumim de vestile bune legate de Anca, 35 de saptamani deja e foarte bine iar greutatea cred ca e ok. Oricum ii tinem pumnii sa mai stea Carla in burtica cel putin doua saptamani!

Si Anca, scumpa de ea spera sa mai stea Carla cumintica 2-3 sapatamani. Misca asa de mult mititica incat e vedeta spitalului! Se potriveste cu Luca, stiam eu de ce o petzesc de zor! Oricum, Anca noastra scumpa ramane la spital pana naste! :(((

Vestea trimestrului 3 in cazul meu, ca nu am avut nimic spectaculos de declarat trimestrul asta, este ca mi-a aparut si mie in seara aceasta colostrul! Am asa o stare, greu de descris, nu stiam ca voi reactiona asa, ramane de vazut cum ma voi simti cand vine laptele! Nu stiu cum, ma simt femeie, mama, nu stiu, e un amalgam! M-a si busit plansul cand am vazut!

33+ LUCA

AMR 47 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput