Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 8
dyanira spune:
M-am gandit sa va salut si eu!!!
Ma bucur ca sunteti toate bine ca aveti o stare de spirit tare buna si va doresc sa reusiti sa va mentineti tot asa !!!
Un mare
pt toate.
Diana
35+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
laureta spune:
ete si eu dupa plimbarea in parc.
Simt cum ma topesc iarasi cu caldurile astea. N am nici un chief de nimic, doar sa ma balacesc
. Raportez 14 kg in plus.
Tot visez la zilele cand am fost la mare si as mai vreaaaaa
Mai merge cineva joi la Iosup?
La multi ani Teomaria
Babytza casa de piatra , foarte frumoasa in poze
Eva eheee se pragateste papa pt Luca
Laureta bb2 - 33+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
claudinna spune:
dya, maine faci 36 de sapt!!
Eva, ma emotionezi si pe mine cu emotiile tale! felicitari pt simtziri:)
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
35+
Florin Razvan
andy.p spune:
[b]Dya [b]nu trebuia sa mergi azi la dr?
[b]Eva[b] 
[b]laureta[b]
33+
bbelina
AMR 7 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
_irina_ spune:
Eva multumim pentru vesti.
Andreea eu nu o sa o las pe mitzi in camera lui bb pana cand o sa fie maricica. Din cauza asta nici nu o voi tine pe bebelina la noi in camera, nu am cum sa o dezvat sa doarma la noi in camera si decat sa am scandal in casa, mai bine asa.
Desi am observat ca simte ca e ceva. De obicei mitzi imi facea masaj pe burtica, sau statea la mine in brate, de cand cu bebelina nu mai sta pe burtica deloc.
32+
- Andreea
laureta spune:
Noi la Inisa am avut birmanez, supeeeer cuminte. L am trimis la socri dupa ce am nascut, cam dupa 2 luni jumatate fiind ca gaseam par de la el la Inisa in patuc si pe manute cu totul ca el stia ca n are voie langa bebe si nu statea langa ea dar parul se plimbarea prin casa.
Andy
Laureta bb2 - 33+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
300 spune:
Hello si de la mine, am terminat de citit si am ingurgitat atata informatie ca nu stiu de cine sa ma iau, pe cine sa mai felicit...
Eva, ma bucur ca te simti asa implinita; pe mine cand m-a prins cu colostrul nu m-a luat decat grija ca daca ma patez in public? Mai si lucrez intr-o firma unde predomina indivizi nu individe soooo ![]()
Aha, si stiu si de cine ma iau; Dyanira adica tu tot suparata esti? De atata vreme? Nu se poate, trebuie sa iesi cumva din asta, rasfata-te, cu doctorul ce-ai mai facut? Pana la urma e Andrei Tudor sau Tudor Andrei? Oricum ar fi, sa stii ca e cel mai frumos, pentru ca e copilul tau. Tudor nu e un nume sobru,si sa stii ca baietii Tudor sunt tare simpatici. La orice varsta ![]()
Zambetmic, cred ca te-ai lamurit cu cererea dereducere program, in caz ca nu uite aici un model: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108622
Si alte chestiuni interesante pe forumul asta de legislativ:
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=4
Sa nu uit: Monica, as veni la intalirea de joi sau vineri cu mare placere, dar va trebui sa plec mai devreme de la munca. Joi suntprogramati unii cam multi la interviu, si daca nu e nevoie de mine (sef plecat sau ocupat) chiar ajung si eu.
Tre' sa ma edific si eu cu contul ala de mail comun, sa las un nr. de telefon si sa le culeg pe-ale voastre. Sper sa nu uit, azi am uitat sa sun la bcr sa ii intreb de adeverinta
, ca nu mai functionez in regim multi-tasking.
30+
fara nume
claudinna spune:
fetelor, haideti sa votam si noi subiectul asta!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
35+
Florin Razvan
babytza spune:
Sigur ca vin la intalnire !!!!!! mie sa imi spuneti ora si locatia. Si desigur , cel mai important este sa veniti si voi
Ca altfel o sa fac singura poze ....![]()
![]()
Valentina
31 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
babytza spune:
Eva multumim mult ca ne anunti tot ce se intampla cu Anca si cu micutza Carla 

Sa dea DD sa mai stea cumintica la mami in burtica si sa fie sanatoasa !!!
Valentina
31 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze