Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 9
anis spune:
ce mai fac gravidutele? sper ca nu m-ati uitat de tot...
eu sunt tot cu clexane,nu ma simt bine deloc si ma rog sa nasc la termen, nu am probleme cu bebelina..cu piciorul doar..arde de zici ca am febra pe el...in rest ce sa fac...asta e , trebuie sa suport ca de facut nu se poate face ceva.
Puiuta mea misca f mult mai ales seara ,noaptea, din experienta mea, asta ar fi ca va fi activa zdravan noaptea...poate se razgandeste si trece pe fus normal mai incolo.
am avut sambata si petrecerea lui Ingrid, a facut 3 ani,...si brusc mi-am dat seama ca o sa am 3 copilasi mici , unul dupa altul..nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi.
Bona nu am gasit..am doar pe cineva la curatenie, calcat ,gradina...sper sa gasesc si bona urgent..ca m-am hotarat sa i-au una interna.asa ca daca auziti ceva...
Chiar nimeni nu merge la munte? ca va astept in vizita ..serios..
*** AniS **
29+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gargaritza85 spune:
angelynna82 si eu la fel ca tine, CO de vineri si de pe 15 prenatal, ce ne-am nimerit
felicitari pt alegerea numelui 
monica mie una mi-ar face mare placere sa ma vad cu voi toate, dar sincer nu stiu sigur daca voi putea ajunge pt ca am un program tare incarcat saptamana asta(vizite la doctori, analize,cumparaturi cu nasii care stau doar cateva zile in tara, etc). o sa fac tot posibilul sa ajung dar sa-mi explicati si mie mai exact unde trebuie sa ajung, in tineretului stiu...dar mai departe....
felicic
ai fost criminala cu nenea ala din poza 
anis
pt Ingrid! sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa! cu 3 copilasi mici cred si eu ca iti va fi foarte dificil dar sunt sigura ca o sa te descurci intr-un fel pana la urma.mi-e dor sa merg la munte
...din pacate nu cred ca mai ajung anul acesta,sau cine stie...poate imi face tati al nostru o surpriza
si sper sa te simti mai bine
28+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
gargaritza85 spune:
uitam sa va zic, am schimbat si noi semnatura astazi...am intrat in saptamana 29
mai avem putin si schimbam prefixul ![]()
28+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
babytza spune:
Gargaritza ce mari ati crescut !!!!
Valentina
31 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
babytza spune:
quote:
citat din mesajul lui anis
ce mai fac gravidutele? sper ca nu m-ati uitat de tot...
eu sunt tot cu clexane,nu ma simt bine deloc si ma rog sa nasc la termen, nu am probleme cu bebelina..cu piciorul doar..arde de zici ca am febra pe el...in rest ce sa fac...asta e , trebuie sa suport ca de facut nu se poate face ceva.
Puiuta mea misca f mult mai ales seara ,noaptea, din experienta mea, asta ar fi ca va fi activa zdravan noaptea...poate se razgandeste si trece pe fus normal mai incolo.
am avut sambata si petrecerea lui Ingrid, a facut 3 ani,...si brusc mi-am dat seama ca o sa am 3 copilasi mici , unul dupa altul..nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi.
Bona nu am gasit..am doar pe cineva la curatenie, calcat ,gradina...sper sa gasesc si bona urgent..ca m-am hotarat sa i-au una interna.asa ca daca auziti ceva...
Chiar nimeni nu merge la munte? ca va astept in vizita ..serios..
*** AniS **29+ ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ai grija de tine si rezista !!!! Nu mai ai mult!!!! Multa sanatate !

Valentina
31 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
anis spune:
mama mia ce mista piticuta mea...serios ..am senzatia ca vad mana ,piicorul pe burtica asa tare loveste
*** AniS **
29+ ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gargaritza85 spune:
babytza multumim
anis si gargaritza mea se misca, dar nu foarte puternic, asa usor de parca ma atentioneaza ca e tarziu si trebuie sa facem nani ![]()
28+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
gargaritza85 spune:
apropo de miscari in burtica....eu de cateva zile cand ies la plimbare sau merg mai mult, simt asa o presiune jos de tot, parca ma apasa ceva...in seara asta chiar ma si durea destul de tare...contractii cumva? nu de alta dar sa fiu sincera eu nu prea stiu cum se manifesta contractiile astea![]()
28+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
simodina spune:
Gargaritzaincerc eu sa-ti descriu contractiile:
- burtica se intareste si se "muleaza" pe bebe, adica vezi ft bine in ce parte salasuieste, o simti ca o jena sau durere usoara si in general in partea de jos ( asta e BH), trece daca schimbi pozitia
- idem ca mai sus dar durerea ( nu o mai simti ca jena ) este localizata in partea de sus a abdomenului si mai ales in spate si nu cedeaza nici daca stai in cap - asta e travaliul .
Din ceea ce am inteles din descrierea ta simti de fapt o presiune puternica in pelvis si asta nu e contractie, stai linistita. Dar trebuie sa-ti spun si ca asta e doar inceputul, de acum incolo o sa o tot simti iar dupa saptamana 30-32 va fi aproape permanenta si destul de puternica mai ales cand treci din pozitie orizontala sau sezut in pozitie verticala de o sa simti nevoia sa mergi foaaaarte cracanata
. Dar nu tine mult, trece repede. Si de fapt se pregateste corpul tau pt nastere.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 36+
simodina spune:
Anis tinem pumnii sa nasti la termen si sa nu te mai doara atat piciorul. LA MULTI ANI INGRID! 3 copii mici, intr-adevar e ceva! Dar sunt sigura ca te vei descurca foarte bine mai ales ca experienta e foarte proaspata si nu ai avut cand sa uiti 
Am incercat sa citesc ce-ati mai scris azi dar nu mai tin minte aproape nimic, sunt intr-o faza de colaps de neuroni! Am retinut insa ca se pune de o intalnire joi si as incerca sa ajung si eu daca este la 18, la 20 am programat alta intalnire. Dar sustin si eu ideea cuiva de a alege o terasa cu scaune comode, moi ca pentru sarcinile trecute de 32 de saptamani e mai dificil cu sezutul pe suprafete tari. Parcul Tineretului nu-l cunosc ca sa pot da vreo sugestie.
Astazi am fost la noul magazin CHICCO care s-a deschis in floreasca, avand la mine o lista foarte clara de 4-5 lucruri din care 2 n-am gasit din motive de vacanta la fabrica din IT. Dar pe langa lista am mai luat inca vreo 10 articole de imbracaminte si incaltaminte si pentru Serban si pentru Mara. Au reduceri de 30-50% la hainute asa ca merita o vizita. Dar am reusit sa cheltuiesc iar un salariu mediu pe economie desi lista mea facea vreo 3 mil
. Preturi super Ok insa la reduceri, eu am scapat si la colectia noua pentru fata...
Somn usor!
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 36+