Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 10
monica_dicut spune:
Neatza!
Haideti ca astazi va dau eu trezirea ca nu mai dorm de pe la 5 jumate. Cred ca mi-am umplut deja bateriile si corpul meu nu mai vrea somn. Nu m-a durut nimic, dar nu stiu de ce m-am trezit o data cu pasarelele 

Va face mama o
??? ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
34+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 5+ SAPTAMANI 

AMR 40 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
aly_c20 spune:
neatza 
va invit la o cola cu gheata:)), sa mai pacatuim din cand in cand:))
nally, felicitari pt bbii tai...ce minune...sa simti 2, mi-as fi dorit sa am si eu gemeni, dar fata si baiat ca sa scap dintr-un foc...dar lasa ca ma inscriu si eu pe listutza pentru o fetita peste 2 ani:P
eva, ce dulce ai fost...ti-au dat lacrimile...eu, habar nu aveam ce e ala colostru, la mine a inceput sa curga la 20 sapt, eram in spital din cauza contractiilor si ma gandeam ca e ceva de rau si normal ca am mers la nenea dr si m-am plans ca ceva nu e in regula:))
multumim de asemenea pentru vestile despre anca, sa dea DD sa treaca cu bine inca 2 sapt, macar!
sigur mai voiam sa zic ceva, dar am uitat:(
aaa...babytza, ce frumoasa esti, frumoase foto de pe 1.08
cd, nu mai fi trista, incetul cu incetul se va rezolva totul
felicic, u ai luat pe toti nenii aia?ca nu mai au pe stoc, si voiam si eu vreo 3 bucati :)), sa mi-l imprumuti si mie din cand in cand pe ala cu ochi negri:))
fetele, dar de ratonelu mai stiti ceva?sper sa fie bine...nici pe mary b nu am mai vazut o de mult, oare s-a suparat dupa ultimele discutii?:d
piolica, sunt curioasa daca u mai conduci.imi amintesc, parca undeva prin luna 4 a ziceai ca vei conduce pana va trebui sa mergi la materniatte sa nasti:)
teomaria, multa sanatate!
toate burticile
o zi frumoasa si racoroasa va doresc
33+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
iepurila spune:
quote:
citat din mesajul lui kid2003
La multi ani cu intarziere pentru TEOMARIA!
Iepurila, si eu am folosit ceva pe masa de infasat. Cele mai bune au fost scutecele absorbante. Ideea e ca nu poti tranti bebelusul direct pe masa de infasat (care e din musama), e rece si nesuferita la atingere. Poti pune un scutec de finet, un prosop ceva, dar se murdaresc repede (de la fundutul lui bebe plus ca au o placere imensa de a face pp chiar cand le dai pampersul jos). Iar scutecele absorbante pot fi folosite peste tot: cand il schimbi in alta camera si nu pe masa de infasat, in deplasare etc.
sarumana kid.
M-ai luminat. nu intelegeam de ce imi spuneti ca pe salteaua de infasat mai trebuie sa pun un scutec. La mintea mea, chiar puneam bebelusul direct pe mushama...
doamne......sunt dusa rau.....
Eu, iepurica
28+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Muuh spune:
Eva ce sa spun....m-ai impresionat si pe mine cum ai descris venirea colostrului. Cat despre haine, subscriu 150% la ce ai spus tu.
kid hainele din H de copii (de la magazinul asta de am zis eu) sunt in linii mari ok. Eu am avut diverse luate de la ei, cei mai buni si utili au fost strampii (ciorapii lungi de iarna din bumbac), pe care nu i-am gasit pentru Alexei decat acolo. Se vede ca sunt aduse fie de la fabrica fie en gros din SUA (au etichetele originale de cele mai multe ori si etichetele magazinelor care le comercializeaza).Daca stii cum arata H-ul iti dai seama de ce imi este putin mai greu sa iti explic exact unde il gasesti dar incerc. Deci in haosul ala de jos, pe randul doi numarand dinspre lac, aproximativ pe la mijloc, la o intersectie de alei este acest magazin. Lucrurile de BB sunt mai in spate. Nu imi vine in minte e altceva as putea sa iti mai dau ca reper. Doar ca vis a vis de el, in diagonala este unul cu jeans-i si bluze din bumbac destul de shock asa si masuri extrem de slim, dupa mine.
Ce putin mai ai si tu pana la cezariana. Ieri am avut o revelatie ca mai am cel mult 1 luna si voi avea doi copii mici si m-au luat depresia si euforia in acelasi timp.
anis La Multi Ani! pentru Ingrid si tie sanatate si putere multa.
aly am vazut ca ai intrebat-o pe piolica daca mai conduce. Poate nu te intereseaza dar eu tot iti spun ca eu mai conduc, aproape zilnic pentru ca pe caldurile astea imi e frica sa nu ma dau cu roatele in sus mergand de la o statie la alta. La prima sarcina am condus pana cu o saptamana inainte sa nasc si as mai fi condus dar nu am avut nevoie.
andreea mda la tine e mai complicat cu animalutele nu stiu ce sfat as mai putea sa iti dau.
Miruna
34+ si Alexei (13.07.2006)
Boo spune:
Cred ca stiu si eu magazinul ala din H.. Adica am fost la unul acolo si dupa descriere pare ala. Au intr-adevar multe hainute dragute. Cred ca v-am si povestit la momentul respectiv. Oricum preturile sunt mai mici decat in oras.
De condus si eu conduc zilnic. Eu ma simt chiar mai bine cand sunt eu la volan decat cand ia altcineva gropile. Imi vine sa-i sar direct in gat. Nu stiu de ce, dar nu mai suport gropile si piatra cubica de cand am ramas gravida, deci nu cred ca are legatura neaparat cu faptul ca bebe e asa mare acum.
Eva ai fost tare simpatica !
la mine nu a fost chiar asa, mai ales ca la mine curge de prin luna a 2-a ceva de acolo. Mereu mi se pateaza sutienele, ca sa nu mai zis de camasile de noapte .. ca nu port sutien sau bustiera noaptea, nu am nevoie totusi. Eu m-am speriat prima oara cand a curs mai mult, ma gandeam ca daca curge asa devreme ce naiba ma fac eu pana nasc ???
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Boo spune:
Noi aseara ne-am "porcait"
Am fost la Vitan la film si am vazut Batman. Ma rog, nu-l chema chiar asa, parca The Dark Night. Inainte am fost la McDonalds si am mancat acolo si pe urma mi-am luat o mega cola. Nu prea fac eu d'astea in general, mancam foarte rar porcarii d'astea iar Cola zace doar pt musafiri in casa, dar aseara chiar am avut chef sa mananc tampenii 
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Nerantula spune:
Buna dimineata! 
Am intrat si eu sa va salut, sunt tot timpul in zona oricum, oare aceeasi dependenta de DC va ramane si dupa ce nasc?
.. ca si asa acum nu mai fac mare lucru, speram mai pe la inceput sa imi iau si eu ceva ragaz sa mai citesc, numai in concediu am reusit, ca n-am avut acces la net ![]()
Mie mi-a mai scazut tonusul, am devenit din ce in ce mai grea, suflu ca locomotiva - imi inteleg acum doctorul de ce insista atat de mult sa nu iau multe kg, fiecare jumatate de kil in plus mi se pare o tona acum si continui sa cresc si sa ma misc ca o balena, sotul ma 'alinta' uneori spunandu-mi ca-s coscogeamitea dihania
. Cel mai greu e cu dormitul si intorsul de pe o parte pe alta ..
Astazi mi-am recoltat si eu sange pentru analizele uzuale de trimestrul III, sper sa nu am vreo carenta majora. De streptococ am scapat (deocamdata), nu s-a evidentiat la analiza bacteriologica de secretie, mai astept inca rezultatul pentru candida ... pe asta o cam simt in zona 
De la 1 septembrie mi-am propus sa trec si eu la program redus de 6 ore, desi tot cam 8-9 vor fi in total, cu tot cu timpul petrecut in trafic ![]()
In week-end mai dam o fuga la mare, nu-mi imaginez viata fara valuri si soare, poate nu va fi extrem de cald sa pot sta pe plaja (sub umbrela!) cat mai mult ..
Si, cea mai buna veste a lunii: saptamana viitoare imi vine masinuta cea noua, uraaaaaaaaaaaaa!!! Ma innoiesc inainte de a naste, totul e nou pentru bebitzul meu iubit! 
32+
AMR 53 zile!! 
Haiduc iubit
laureta spune:
Buna dimineata
M am sculat si eu cu noaptea in cap dar m am tinut tare de pat sa nu ma ridic totusi prea de dimineata![]()
Am visat ca am nascut o fetitza, si ca deja dupa cateva ore ma plimbam afara si totul era okai, o fi bini?
Ieri mi a scazut brusc tensiunea si eram tremurici, aveam 8 cu 4 am baut Cola cu gheata si a durat ceva pina mi am revenit. Asa ca acum tb sa am Cola rece in frigi
( cafea nu poci ca ma urc pe pereti)
Anis bine ai revenit. Imi pare rau pt picor. La multi ani pt pitica
Laureta bb2 - 33+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
LUCUTTA spune:
Buna dimineata burtici!
Nu stiu ce este cu mine ca nu mai am somn noatea,ma trezesc din doua in doua ore.Sa fie din cauza sarcinii sau din cauza caldurii?
Pe cand sa dorm mai bine pe la 7 m-a sunat o matusa din S.U.A.sa-mi zica ca imi pune pachet pentru 
27+
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui felicic76
am revenit din drumuri......
baby boy: foarte mishto si ieftine hainele, multumesc.....
o intrebare:
www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/2611878080/in/set-72157606022340644/" target="_blank">asta cine este? ca l-am gasit printre hainute? o fi tot la ptet dumpinng? 29 lei buc? ca-mi iau trei : asistent personal, bona si menajer
![]()
Vlad
28+
bibinika
D'ale gravideniei
33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 43 ZILE