Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
citat din mesajul lui EvaF

Am vorbit cu Anca. Mai sta in spital din cauza lichidului diminuat. . Dr pe care il are acum e ok, v-am zis ca dr ei e in concediu inaugust! Carla la 35 saptamani are 2400grame, Anca zice ca e binisor!
Si eu zic la fel, a trecut pragul critic, totul e in regula cu Anca si Carla!

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 47 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Ma bucur pt Anca ca a dat peste un medic bun care o tine sub supraveghere. Sa dea DD sa se intoarca acasa cu bine si cu bb in brate sanatoasa.

33+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 43 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata fetelor. Haideti la o cu lapte . Ce faceti in dimineata asta?Aseara n-am mai avut timp sa intru..de pe la ora 17 m-am apucat de gatit..ba salata de vinete cu maioneza, ba tocanita de rosii cu pipotele,,spala la vase, apoi spala curtea si uda gradina...pe la 21 am terminat...aveam o energieee...se uitau ai mei la mine...mai stai ..n-ai obosit...nuah ce am avut..
In legatura ca hainutele de pe pagina aia aveti dreptate...e ceva dubios..putea sa faca un site domnul acela..sa trimita comenzi si in tara...mie imi pare rau ca aratau super hainutele si aveau preturi bune. Va aud vorbind de marci ca H..sau altele...din pacate prin Craiova nu prea gasesti..sunt vreo 2-3 magazine de bebei..si sincer..numai uratenii..de asta ma entuziasmasem ..erau ff frumoase...
Felicitari gargaritza pentru schimbarea semnaturii
Codruta eu o sa nasc cu Pargaru d la nr. 2, am vrut acolo pt. ca te duci la alaptat din 3 in 3 ore..si nu ai bebelul cu tine, poti sa te mai odihnesti. As vrea natural...sunt in dubii cu epidurala pentru ca nu stiu cum o sa fie durerile...sau cat de suportabile.
Ce sa va mai zic? Am intrebat ieri la posta ..comanda mea de la LR de pe 15 inca n-a ajuns..offff
Va pooop..sunt prin zona.

31

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata!!!!!!

Deci ati stabilit intalnirea?eu nu stiu daca pot ajunge,pt mine e departe Tineretului si daca nu e sotul disponibil sa ma aduca.....in fine voi stabiliti unde si cand si vad eu daca ajung.

tzitziri
vazut poze cu lucrurile lui David....super mai ales saculetul de dormit de la soacra ta,auzi nu ne-o clonezi si noua??????

babytza
ati fost f frumosi la cununie,inca o data "casa de piatra"

gargaritza felicitari pt semnatura!

Anis imi pare rau ca inca suferi cu piciorul,mai e putin.

Claugeo cum mai esti?

eva
ce trairi ai avut tu cand ti-a venit colostru,la mine nu a fost asa,eu una m-am bucurat ca am zis ca inseamna ca o sa am lapte,ceea ce am aflat ca nu are legatura dar eu asa credeam atunci.

Am vazut ca vorbeati de niste hainute de pe un site,eu am oroare de lucrurile chinezesti pt in afara ca sunt ca si de unica folosinta astia ca sa le faca ieftine baga tot felul de vopseluri toxice si alte prostii...stiu ca si hainele de firma unele sunt facute in China dar alea macar reprezinta un brand si nu sunt chiar asa de periculoase.

edit:Nanette nu e o firma care face rochii de mireasa?eu am o prietena care si-a facut rochia la ei.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s!

34+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata fetili!Idem cu somnul foiala la maxim..dar incep sa ma obisnuiesc.La noi a plouat azi noapte dar acuma nu se prea simte.
anis sa cresteti mari!Ai grija de tine ca nu mai e mult.
Intreba cineva de condus si eu conduc in fiecare zi..pe jos sau cu tramvaiul sigur n-as rezista.Si la fel cu gropile daca trec eu prin ele e k..daca trece sotzul ma apuca nervii
garga felicitari ptr schimbarea semnaturii!
toate

33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Andy cum mai esti cu mancarimile de pe burta?au trecut?la mine au trecut,am incetat sa ma mai dau cu ulei si am revenit la crema antivergeturi cu care ma dadeam la inceputul sarcinii si nu ma mai manaca deloc de cand dau cu ea si nici bubite numai am.daca vrei sa o incerci este crema asta:http://www. e farma . ro/products.php?id=1853 fara spatii.

34+LUCA

Mergi la inceput

musette..nu ma mai mamanca asa tare..nush ce am facut de am scapat..sper sa nu ma apuce iar,dar just in case imi iau crema recomandat de tine.mersik
cum stai cu zugraveala?

33+bbelina
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata la toata lumea,

noi azi stam acasa ca prea au anuntat caldura....si daca se mai anunta multe zile asa intram in concediu de odihna, ca nu se mai poate

Vazut ca spuneati de Cola....si eu cand ajung cateodata la serviciu terminata (de la caldura, desi ziua de-abia incepe), bag cate o cola....si ma simt mult mai bine.Maxim o data pe saptamana (asta in ultima vreme ca e cald, iniante era mult mai rar), dar mi se pare ca altfel nu rezist.Azi dim, ca stau acasa, am baut un pahar mare cu lapte rece cu un sfert de lingurita de Coffe Ice(sau cum se numeste prostia aia de ness pentru Frappe), frisca si sirop de cioco.Delicios si revigorant

Musette,o clonez daca se poate...atata timp cat raman (si) eu cu ea

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Andy cu zugraveala avansam incet si sigur,speram ca saptaman viitoare sa fim gata,pe 15 trebuie sa vina si patutul si vreau cand vine patutul sa fie totul aranjat decat sa-l montam si sa-l asteptam pe bebe

am vazut ca vorbeati de ajutor in primele zile cu bebe,noi am fost in weekand la o prietena si bunica ei cand ne-a auzit ca nu stim sa spalam copilul s-a oferit sa vina ea sa ne arate ceea ce ne-a suras la inceput dar ne-a trecut repede cand a inceput sa povesteasca cum a mai facut baie la un baietel si cum il scoate de gat din cadita stiu, am mai auzit ca pe vremuri asa se scoteau bebelusii dar totusi eu nu vreau sa-l scot pe Luca de gat...fetele care ati mai nascut nu le face asa ceva la beblusi in spital nu???????intreb pt ca si bunica prietenei mele a fost asistenta si ma gandesc ca a deprins tehnica din spital

34+LUCA

Mergi la inceput

Musette eu am mai spus ca la maternitate asistentele au o tactica mai rapida de spalat bb-eii.Acasa nu-l speli tu ca ele nici intr-un caz,adica eu nu l-am scos never de gat din cadita.

33+bbelina
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

'neata burtici
si eu tot asa cu foiala noaptea, si mers din minim 2 in 2 ore la baie ... dar ata ete
am insa o noua paranoia
ce ma deranjeaza in ultimul timp sunt starile de ameteala si faptul ca orice as manca am stare de voma, sau chiar vomit
iar azi cand am luat dosarul guguloiului pt ca am programare la consult am vazut la paginile cu evolutia pe saptamani de pe DC ca scrie ca acestea sunt simptomele preeclamsiei si ca trebuie monitorizat cu grija
sper sa nu fie asa si sa ma linisteasca medicul dupa amiaza, dar deocamdata dupa cum spuneam sunt iar cu paranoia la brat

30+ cu Vladut

Mergi la inceput