Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
citat din mesajul lui musettepink

Buna dimineata!!!!!!

Deci ati stabilit intalnirea?eu nu stiu daca pot ajunge,pt mine e departe Tineretului si daca nu e sotul disponibil sa ma aduca.....in fine voi stabiliti unde si cand si vad eu daca ajung.

tzitziri
vazut poze cu lucrurile lui David....super mai ales saculetul de dormit de la soacra ta,auzi nu ne-o clonezi si noua??????

babytza
ati fost f frumosi la cununie,inca o data "casa de piatra"

gargaritza felicitari pt semnatura!

Anis imi pare rau ca inca suferi cu piciorul,mai e putin.

Claugeo cum mai esti?

eva
ce trairi ai avut tu cand ti-a venit colostru,la mine nu a fost asa,eu una m-am bucurat ca am zis ca inseamna ca o sa am lapte,ceea ce am aflat ca nu are legatura dar eu asa credeam atunci.

Am vazut ca vorbeati de niste hainute de pe un site,eu am oroare de lucrurile chinezesti pt in afara ca sunt ca si de unica folosinta astia ca sa le faca ieftine baga tot felul de vopseluri toxice si alte prostii...stiu ca si hainele de firma unele sunt facute in China dar alea macar reprezinta un brand si nu sunt chiar asa de periculoase.

edit:Nanette nu e o firma care face rochii de mireasa?eu am o prietena care si-a facut rochia la ei.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s!

34+LUCA

Saru'mana pt intrebare, sunt mai binisor cred insa continui sa am contractii din cand in cand si ma trezesc mereu din somn speriata ca sunt uda, insa e doar de la transpiratie Doamne ajuta.
Incerc sa ma obisnuiesc ca voi sta in casa pana nasc, asa ca fac inventarul hainutelor pe care ni le-a adus tati din State (ca tot se vorbea de firme precum Gap, a luat tati de 40 usd hainute de la ei cam o sacosa mare - body-uri, sosete, rochite si salopetute de blugi).
In rest ce sa zic, acest cu nerabdare sa merg vineri la medic la consult sa imi spuna ca e totul bine si ca bb creste si se dezvolta cum trebuie.

33+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 43 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Clau tin pumnii pt vineri dar eu zic ca totul e ok,te cred ca e tare nasol sa stai cumintica in pat dar pt bebelina merita sacrificiul!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s!

34+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neatza si de la noi, raportez un bebeloi care m-a batut toata noaptea
Anis La Multi Ani pentru Ingrid, sper sa gasesti curand si bona sa te ajute cu picii
Ma duc sa pap si revin
Am uitat sa va zic, nu numai ca muncesc, dar tin si locul unei colege, ca doar lumea mai are si vacante, nu e ca mine sa stea in casa sa munceasca ca oricum nu poate pleca nicaieri

32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

CD cred ca bb-eii nostri au fost la party azi noapte...ca si a mea intr-una m-a lovit.

33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Fetelor voi mai rezistati cu ,caldurile astea?ca eu nu mai pot ,parca nu imi ajunge aerul.
Andy.p unde mai exact ii magazinul acela in iosia?da-mi un punct de reper.

27+

Mergi la inceput

Lucuta ca sa ajungi la magazin mergi pe cazaban si unde e statia de autobuz este o straduta erofte grigore,pe colt e o banca cred ca raiffesen.Acolo pe strada e magazinul.Cand vrei sa mergi?

33+bbelina
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am schimbat semnatura azi!!!
Ma rog ca totul sa fie bine in continuare!!!
La fel pentru toate gravidutele,sa ajungem cu bine cat mai aproape de 40 de saptamani!

Diana
36+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Dya felicitariCe faci?Cum mai esti?N-ai fost la dr?

33+bbelina
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

...neata ...cred ca e ceva in aer...ca si bebe meu ( mic,mic da voinic) m-a altoit toata noaptea ......

Am si eu nevoie de un sfat.....ce ma fac ...ca am luat patutzul de la Graco (vezi poza la semnatura)....si salteaua cu cocos de care tot ati vorbit e de 120cm...si patul 117....ce saltea ii pun?...de unde?...mai sunt mamici cu paturi similare????

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 25+ Deniel Alexi
--------------------------------------

AMR 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Andy merci Am fost ieri la el la spital ca era de garda si mi-a facut un eco mi-a spus ca masuratorile sunt ok, BB are deja 3200g si mi-a dat nr de tel al altui medic care am inteles ca e un medic mai tanar.Mi-a spus si ca , daca am alta optiune pentu un alt doctor pentru el e ok.De parca asa usor poti gasi medici acum la 8 luni care sa te preia.Nu cred ca se zice asa ceva dupa ce 8 luni am fost la el la control dar ma rog.
Sunt tot la fel de suparata ba pot sa spun ca am ajuns disperata in legatura cu problema asta cu medici!Si acum mai am si o alta paranoia nu stiu de ce mi-a intrat in cap[ ca poate a gresit sexul BBelului

Diana
36+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput