Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

alexa, ar fi 2 idei mari
in primul rand nu stiu daca la tipul ala de patut mai trebuie saltea ...
la cele de lemn, da, dar asta stiu ca are deja un suport destul de tare, pe care poti pune o paturica apoi lenjeria si pe bebe
daca totusi vrei neaparat si saltea, cred ca o diferenta de 3 cm la tipul acela de pat ti-ar permite totusi utilizarea unei saltele de cocos, doar sa fie una mai groasa, gen cum am luat eu si tzitziri, cea subtire ma gandesc ca ar fi mai usor deformabila
patuturile tipul acela din ce am mai pus si eu mana pe ele sunt maleabile, deci cu un pic de forta si constrangere cred ca ar intra salteluta
bine ar fi daca ai putea sa gasesti pe cineva aproape de tine care are acel tip de saltea, sa probezi si apoi sa vezi daca iei sau nu

31+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare tuturor!
Eu sunt harnica de dimineata..am calcat hainele noastre, sper sa calc azi si hainutele lui Lucas...Aici e racoare ca a plouat de dimineata.
Eu nu mai conduc pt ca nu-s o soferita experimentata si acum cu tensiunea asta..nu-mi trebuie emotii!Stau cu 2 masini in parcare, dar fiindca sotul e plecat iau taxiul!
CAtelul meu nu va avea acces in camera copilului pt ca curge parul de pe el si in camera lui Lucas am o mocheta tare pretentioasa care se curata tare greu. Sper ca atunci cand voi lua copilul dupa mine in alta camera sa nu ajunga la el parul de la caine!
Ce se intampla daca inghite par de caine?

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Multumesc Zambetmic

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 25+ Deniel Alexi
--------------------------------------

AMR 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya felicitari ptr bb..e mare deja.Si ai luat legatura cu dr recomandat?Ar trebui cat mai repede sa vezi cum e si daca puteti comunica..e ff important.De ce crezi ca ti-a gresit sexul la bb?

33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mi-am facut o programare pentru joi la dr recomandat sa vad ce si cum.Da BB e mare deja sper sa nu depaseasca 4 kg.
Nu stiu ce am acum cu sexul copilului dar faptul ca la ultimele 2 eco nu am mai intrebat daca e tot baiat ma face sa cred ca poate a gresit

Diana
36+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Dya, felicitari pt bebe grasun!Eu sunt sigura ca iti va placea f tare noul doctor si vei uita repede toate aceste griji si ganduri negre.Ti-ai facut deja programare la el?sa treaca stresul
Clau hai ca nu mai e mult(asta e sa-mi intre si mie in cap sa suport mai usor statul in casa)!!!Multa sanatate!
Anis LMA printesei!Imi pare rau pt pb cu piciorul!
Alexa, ti-am vazut pozele..esti frumoasadar ce comentarii ai pus!!Hihi

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Vad ca mai multi bebei si-au batut mamicile noaptea trecuta, al meu cred ca s-a raznunat ca acum 2 nopti eu am visat urat (bateam un copilas cu palmele si m-am trezit dand palme sotului)
Am vazut ca vorbeati de niste scutece impermeabile care se pun pe salteluta de infasat sau in alte locuri unde ai nevoie, unde se gasesc (banuiesc ca pe la farmacii)dar...cum se cheama, cum sa intreb sa nu ac de rasul gastelor acolo? am vazut la cineva, erau asa mari ca o paturica, dar n-am intrebat ce si cum si am ramas in ceata

32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya va fi bine vei vedea

33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
citat din mesajul lui bitza2008

Dya, felicitari pt bebe grasun!Eu sunt sigura ca iti va placea f tare noul doctor si vei uita repede toate aceste griji si ganduri negre.Ti-ai facut deja programare la el?sa treaca stresul
Clau hai ca nu mai e mult(asta e sa-mi intre si mie in cap sa suport mai usor statul in casa)!!!Multa sanatate!
Anis LMA printesei!Imi pare rau pt pb cu piciorul!
Alexa, ti-am vazut pozele..esti frumoasadar ce comentarii ai pus!!Hihi

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

PUP SI EU

33+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Dyanira – felicitari pentru semnatura! 3200 g Felicitari! Sa fiti amandoi sanatosi si nu mai fii asa suparata ca-l superi si pt bebe.

Eva – multumim pt vestile de la Anca. Multa sanatate le dorim si ca micuta Carla sa nu se grabeasca, sa mai stea la mamica ei in burtica.

Freshanana - sper ca te simti bine si te odihnesti.

Corrina - cum e acasa? sper ca esti bine

34 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput