Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 14
clau_geo spune:
Feteleeee
cele care ati mai trecut printr-o nastere, poate ne spuneti si noua cum ne dam seama ca a inceput travaliul daca nu s-a rupt apa? cum e cu dopul gelatinos (cum arata cand cade) si daca stiti cumva cum e cu fisurarea membranelor?
de contractii nu va intreb ca aici pot sa fac diferenta intre cele dureroase ca de nastere si cele de miscare sau BH.
33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
Alexa.1983 spune:
...din cate am inteles dopul gelatinos e ceva asa maroniu....poti sa nici nu-ti dai seama ca l-ai pierdut cand te duci la baie.....asta stiu de la cineva care abia a nascut....scuze ca ma bag...
bitzaaa
...Vine un
la mami...
...Poze bebe!!!...
LAURA
25+ Deniel Alexi

--------------------------------------
AMR 15 sapt 

bitza2008 spune:
Uitasem sa zic ca, desi imi lipseste Anca, ma bucur ca totul e bine cu bebelina si cu ea!Deci cand revine pe forum e cu printesa in brate!!Oau...Doamne ajuta sa fie totul bine cu ea si cu noi toate!!
Claudinna, te intrebasem daca tie ti-a recomandat cardiologul sa faci cezariana sau mergi pe nasterea naturala?
35+
LUCAS
AMR 5 saptamani!!!
andreea_and spune:
Neatza fetele! Ce bebei batausi aveti
,
toti nazdravanii!
anis La Multi Ani pentru Ingrid si tie multa sanatate!
Laureta ce bine de tine ca trebuie sa bei cola
. Sanatate multa si sper sa nu mai ai probleme cu tensiunea.
Nerantula felicitari pt masinutza noua! Mai da voi va innoiti cu totul, nu gluma.
Dyanira felicitari, ai intrat in luna a 9-a nu? Si ce bebe mare ai, sa-ti traiasca! Sunt sigura ca si noul doctor va fi ok si nu cred ca e cazul sa-ti faci atatea probleme, nu esti singura care ramane fara doctor in perioada asta cu concediile. Cine stie, poate e chiar mai bun decat dr tau, oricum iti urez multa bafta!
Piolica bafta azi la eco 
!
Alexa ce frumoasa esti
!
CD27 eu am vazut scutece din-alea de la Bella parca, in selgros. Daca mai ajung ma uit si iti spun sigur.
Eva ce draguta ai fost tu cum te-ai emotionat..la mine ca si la alte fete a venit mult mai devreme si eram prea ingrijorata de sangerari si alte probleme ca sa constientizez..oricum ce sa-ti spun, felicitari mamico, mai e putin si bebe Luca va profita de
.
Laura, musette, Monica, bitza si cine mai e prin zona
.
34+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui Alexa.1983
...din cate am inteles dopul gelatinos e ceva asa maroniu....poti sa nici nu-ti dai seama ca l-ai pierdut cand te duci la baie.....asta stiu de la cineva care abia a nascut....scuze ca ma bag...bitzaaa
...Vine unla mami...
...Poze bebe!!!...
LAURA25+ Deniel Alexi
![]()
--------------------------------------AMR 15 sapt
Mersi frumos, am tot auzit variante si vreau sa fiu pe faza sa imi dau seama daca se intampla.
33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
dyanira spune:
Multumesc tuturor pentru felicitari si incurajari si in special la Andy
(sper sa nu se supere nimeni) dar imi e tare draga si tot timpul a fost atenta cu mine si cu tot ce am intrebat.
Sper sa imi revin incet , incet si incerc sa gandesc pozitiv si anume ca tot raul spre bine si ca toate lucrurile se intampla cu un scop deci probabil e mai bine asa!!
Bitza tu ai recomadare de cezariana pentru tensiune mare?Si eu am tensiunea mare si dr meu dinainte nu mi-a recomandat , el este adeptul nasteri naturale.Acum o sa ii prezint situatia si noului medic si vedem ce zice.
Diana
36+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
CD27 spune:
dya 3200g
, stai mami linistita nu mai fi suparata, lasa-l incolo de dr, cu asa bebeu mare, totul va merge ca pe roate indiferent de medic si daca ti-a recomnadat si unul mai tanar....atunci ce sa mai...
; sigur a ramas baietel, nu mai gandi ca a gresit dr![]()
32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
baby_boy spune:
CD27, eu am luat paturici absorbante de la Happy .sunt 7 ron -5 bucati.
Dyanira..felicitari pt. schimbarea semnaturii
La noi e canicula..stam in casa..pe langa calculator
31 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
andy.p spune:
clau Dopul e o chestie gelatinoasa ..poate fi maronie si cu firicele roz.poti sa-l pierzi fara sa-ti dai seama sau tot cate un pic.
Dya
.Voiam sa te intreb cum ti-ai rezolvat cu concediul pre si posat natal pana la urma?La mine a ramas tot asa il iau tot dupa.
Andreea_and
33+
bbelina
AMR 7 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
Nausica spune:
Salut, fetelor.
Iaca m-am intors si eu din weekendul prelungit petrecut la Timisoara. Am plecat vineri dimineata si ne-am intors aseara. Drumul a fost destul de ok, am luat-o pe tot soiul de variante ocolitoare ca sa evitam blocajele. Si iubitul meu a avut grija sa nu ma zguduie prea tare. Nedelcu n-a avut nici o treaba, a mai facut niste tumbe pe-acolo, dar nimic spectaculos.
Singura problema este ca prietenii nostri ne-au indopat de-a dreptul, adica as putea spune ca trei zile am mincat in continuu, cu mici intreruperi pentru a mai face una alta. Si cintarul arata acum 71 kg, adica am pus deja 11.
Azi am schimbat semnatura.
Si vestea cea mai buna este ca pe drumul asta lung ni s-a aratat, in sfirsit, si numele lui Nedelcu. Asa ca pe fetita noastra o sa o cheme Ania.
Va pup pe toate si ma bucur ca sinteti ok. (Evident ca aseara am recuperat).
Nausica
29+ si bebe Nedelcu
poze