Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 15
clau_geo spune:
Am adaugat si eu 2-3 poze cam de acum 1 luna de cand imi era bine si eram la nunta domnisoarei mele de onoare ![]()
33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
bitza2008 spune:
Eva, esti o scumpa emotiva!Si colostrul asta pateaza sutienul, curge cum e?
Piolica, bafta la eco!

Dya, si doctorita mea e adepta nasterii naturale. Ea mi-a zis ca daca,,,cardiologul zice ca pot naste natural..natural nasc!PAna acum cardiologul zice ca pot naste natural(in urma ekg)azi merg sa fac si eco la inima si in functie de ce iese imi da recomandarea finala!
35+
LUCAS
AMR 5 saptamani!!!
Nausica spune:
CD27, intrebai de paturicile pentru masa de infasat. Se gasesc si la farmacii si la supermarketurile mari (Cora, Carrefour, Selgros). Exista de la mai multe firme - Bella, Happy, Seni.
Dar generic se numesc aleze.
De regula sint pe linga pampersi - posibil si in zonele cu tampoane etc unde sint pampersii pt adulti.
Nausica
29+ si bebe Nedelcu
poze
bitza2008 spune:
NAusica, felicitari pt schimbarea semnaturii si pt alegerea numelui!!Imi place tare Ania!
Clau..ti-am admirat pozele..aceeasi mamica zambitoare!!!Felicitari pt optimismul tau!Superba rochie!
35+
LUCAS
AMR 5 saptamani!!!
kllemi spune:
buna fetelor
, offfff ca nu mai termin odata cu zugravitul asta, daca nu termin nici saptamana asta cred ca o s-o iau razna
, sunt atat de suparata ca am observat printre picaturi, ca am pierdut o garamada de lucruri aici
De unde ma vaitam pe la 21 de sapt. ca bb al meu nu misca acum nu ma mai lasa nici sa dorm, nu mai stiu ce sa mai fac, mai ales ca sta si numai in zona ficatului, este normal????? adica de ce nu sta si el pe mijloc
........
30+ mami super fericita de 
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui bitza2008
NAusica, felicitari pt schimbarea semnaturii si pt alegerea numelui!!Imi place tare Ania!
Clau..ti-am admirat pozele..aceeasi mamica zambitoare!!!Felicitari pt optimismul tau!Superba rochie!35+
LUCAS
AMR 5 saptamani!!!
Saru mana frumos, atunci eram inca zambitoare, acum nu prea mai sunt insa incerc sa fiu optimista. Rochita e facuta insa nu sunt prea multumita de cum a iesit. Multmesc oricum

33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 SAPTAMANI
CD27 spune:
Merci mult pentru informatii fetelor,deci paturici absorbante/aleze...in we urmator le caut si pe astea, le trec deja pe lista
, eu in fiecare we mai iau cate ceva..in ritmul asta....cred ca o sa ma duc si in primul we cand vine Mikul sa mai iau una alta
, trebuie sa ma organizez, nu se mai poate![]()
32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
clau_geo spune:
Piolica bafta multa la eco si sa vii cu zambetul pe buze inapoi!
Klemi, stai linistita e normal sa te supere, a mea a stat aproape toata sarcina pe splina insa de vreo saptamana vad ca ii place pe ficat
dehhh, au si ei preferinte
33+ Mami fericita de
Irina
AMR 6 SAPTAMANI
CD27 spune:
Nausica, felicitari pentru alegerea numelui
, foarte dragut
32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
clau_geo spune:
burtici eu va las cateva ore si merg in sufragerie (schimb patul) pt a ma racorii, ca acolo e AC-ul.
si ne auzim spre seara.
33+ Mami fericita de
Irina
AMR 6 SAPTAMANI