Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 16
andy.p spune:
Nausica ff frumos numele
clau esti o gravidutza taaare frumoasa!!
Piolica bafta la dr sa vii cu vesti bune.
33+
bbelina
AMR 7 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
kllemi spune:
da CLAU ai dreptate, dar parca numai acolo sta foarte rar se mai plimba si in alta parte, offf si cu mofturile astea ale lor
, eu ce sa cred acum ca sta mai mult treaza noaptea, ca o sa fie "pasare de noapte" adica nu o sa ma lase sa dorm???? sau din contra???
31+ mami super fericita de 
dyanira spune:
Andy am vorbit si eu cu medicul de familie si a zis ca imi da tot concediul post natal adica 126 de zile deoarece acum am conceidu de odihna.Cred ca ne avantajeaza putin si pe noi asta chiar daca noi in invatamant avem salariile mai mici cred ca tot e mai mult de 6 milioane cat primim in concediu de maternitate.
CD 27 vroiam sa iti spun ca am luat si eu de la Happy paturici absorbante sunt foarte utile si in spital eu am vazut cand a nascut nasa mea ca si-a pus pe pat sa nu pateze lenjeria ca nu prea o schimba aia in spital.Asa ca astea era mai simplu.Deh , Romanica!!!
Ce vroiam eu sa intreb si ma framanta: eu am luat deja 2 cutii de lapte pentru BB: NAN1 ca sa am asta din cauza ca eu nu am nici cea mai mica urma de colstru si mama mea nu a avut lapte deloc cu nici una din noi , bunica mea la fel cred ca e mostenire de familie. Cam cate cutii se consuma pe luna sau ma rog cam cat ajunge o cutie? Am vazut ca au 400g.
Diana
36+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
andy.p spune:
Dya ne avantajeaza un pic ca e mai mult decat 6mil.
Laptele praf ajunge o cutie cam 3-4 zile maximum.La noi mergea pe banda.![]()
33+
bbelina
AMR 7 saptamani 
CD27 spune:
3-4 zile o cutie din aia de lapte praf si am vazut in carrefour e peste 2o ron (era undeva mai ieftina un pic...kaufland parca), dar totusi.....asa putin e intr-o cutie?

32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
laureta spune:
Eu si Inisa am iesit pina la magazinul langa noi. E un aer sufocant afara
. Si a seara era aproape 9 si tot cald era.
Acum Inisa imi cere balaceala cu ratustele asa ca o sa ma conformez
. Poate ma racoresc si io. Dupa aia ne apucam de lupta noatra zilnica, masa de pranz
( apropo cum papa copii vostri cele cu bb1 )
Am tinut si eu leg cu Anca, o intrebam daca i fac ceva pt lichid si zicea ca nu se poate face nimic doar o tin sub observatie.
Ma bag si eu in clubul mamicilor "batute"
, pina la 2 noaptea m a sutat la greu dupa aia nu mai stiu ca am adormit, dar la 6 si ceva avea deja calcaiul bagat adang in coasta mea![]()
Eu termin saptamana asta concediul de odihna si mai iau CM pina la sfarsitul lunii. Si din septembrie intu in prenatal.
Musette eu n am scoso niciodata pe Inisa din apa de gat, mi se pare ceva barbar. Nici la spital nu au facut niciodata chestia asta.
Eu am lasato doar o data pe soacra mea so spele si m am ingrozit am crezut ca ineaca cupilu
, asa cu spor i punea apa in cap ochi nas gura
, cred si u m as fi sufocat :)
zambet eu am dus la servici o cere pt reducerea programului unde am trecut si paragraful din lege si atasat adeverinta de la medicul de familie care recomanda reducerea programului. Am depus la HR cu nr de inregistrare si gata.
In leg cu voma cunosc foarte bine situatia, n avem c fac din pacate
clau in general e o secretie mai colorata maro sau rozaliu si e mai gelatinoasa( albus de ou). Daaaar poate sa nu fie nimic si nastere sa inceapa cu contactii regulate.
Ce frumoasa esti in poze
piolica bafta la echo
nausica bine ai revenit, fumos nume Ania
Laureta bb2 - 33+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
andy.p spune:
laureta si noi ne chinuim cu mancarea..toata ziua mere sau banane,spaghetti cu ketchup si paine cu unt,dulciuri si suc.
La noi s-a innorat cred ca vine ploaia.
33+
bbelina
AMR 7 saptamani 
musettepink spune:
laureta si mie mi se pare barbara metoda,bine ca a fost tanti inspirata sa ne povesteasca ca sa stiu sa nu o chem.....lasa ca ma descurc eu,incet incet,ce poate fi asa geru sa faci baita la un bebe????o sa ma ajute si sotul.spor la balaceala!
Clau esti superba in poze iar rochie e fff frumoasa si culoarea si modelul si ti-a venit f bine,de zici ca nu ti-a placut cum a iesit?imi poti da ceva detalii unde ai facut-o si cat a fost?merg si eu la o nunta si sunt in cautari.merci.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s
!
34+
LUCA
zambetmic spune:
ma termina calduraaaaaaaaaa (in conditiile in care am aer cond in birou, dar tre sa ies afara ca sa merg la toaleta
)
nu ai ce respira, ma ia cu ameteala intr-o secunda
noroc ca mi-am luat creme si un spray mentolate de la Oriflame si ma dau la glezne si ma mai invigorez ca altfel ... nu stiu ce faceam
aaa, apropo, eu am inceput sa ma umflu la maini si la picioare intr-un hal fara de hal, azi dimineata eram asa umflata ca ma dureau mainile (m-am mai linistit tot cu spray-ul ... chiar daca cica e pt picioare
)
oare o fi vreun remediu pt asta? sau tre sa astept cuminte sa iasa la lumina guguloiu
?
31+ cu Vladut
andy.p spune:
zambet mic multe lichide,fara sare si picioarele ridicate.
33+
bbelina
AMR 7 saptamani