Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 17
zambetmic spune:
andy, fara sare mananc de cand ma stiu, spre disperarea musafirilor care toarna cauta sarea cand vin la noi la masa ![]()
intr-adevar lichide beau cam putin, in schimb mananc fructe non stop
bun pana aici... dar ... cum ma ajuta picioarele in sus sa nu ma mai doara mainile ?!?!?!? 
nu te supara, fac si eu haz de necaz .... multumesc frumos pt sfaturi 
31+ cu Vladut
Nausica spune:
fetelor, vreau sa va intreb ceva:
cum stati cu nr. la pantofi?
eu purtam inainte 38-39, in functie de calapod, si din nr meu vechi mai pot purta acum doar sandalele cele mai decoltate. si crocsi - in asta am umblat toata vara.
ei, acum la timisoara am probat ceva pantofi de la prietena mea care poarta 40-41. si am constatat ca imi sint foarte buni si comozi, chiar si cei cu toc.
bine, bine, ma asteptam sa mi se umfle picioarele, dar chiar asa? adica 2 numere? o sa-si revina?
Nausica
29+ si bebe Nedelcu
poze
baby_boy spune:
Nausica..si mie mi s-a intamplat la fel..purtam 38 ..mi-am luat la inceputul sarcinii niste sandalute superrr.. si cand sa le incalt la cateva zile..de unde..nu mai sunt bune..poate le port la anul...e normal sa se intample asa..o sa revina la loc![]()
31 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
kllemi spune:
NAUSICA esti super haioasa, eu momentan nu am probleme cu pantofii, dar cine stie, acum ma gandesc ca este vara si mai merge o pereche de papuci dar ce o sa ma fac mai la toamna,ce o sa port????
.....
31+ mami super fericita de 
Nausica spune:
hehe, eu am primit de la prietena mea niste Skechers super misto pentru toamna, numarul 41.
Nausica
29+ si bebe Nedelcu
poze
kllemi spune:
mai ftelor ce inseamna marimea 50,56 67, pt copii adica la ce varsta se refera, ca mie daca nu imi spui pe luni ma uit la ele ca vitelul......stiti voi, va rog sa imi raspunde-ti si mie daca stiti......pleeeeeeeeeeeeeeeeaseee
musettepink spune:
Kllemi eu stiu ca 56 e pt nou nascut si sunt f micute deci 50 imi imaginez ca sunt minuscule,daca exiasta caci eu am vazut numai de la 56 in sus.restul corespund diferitelor luni dar nu le stiu,67 probabil ca 3 luni nu stiu...
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s
!
34+
LUCA
kllemi spune:
quote:Merci mult MUSETT, chiar nu ma pricep, nici eu nu stiu ce sa zic, am gasit un sait HAINUTE.RO si astia ma enerveaza ca dau numai marimile, nu si la cate luni sunt bune si ma enerveaza chestia asta.......
citat din mesajul lui musettepink
Kllemi eu stiu ca 56 e pt nou nascut si sunt f micute deci 50 imi imaginez ca sunt minuscule,daca exiasta caci eu am vazut numai de la 56 in sus.restul corespund diferitelor luni dar nu le stiu,67 probabil ca 3 luni nu stiu...
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s!
34+
LUCA

EvaF spune:
Hello, hello!
Eu azi fac treburi decorative/ renovative: vopsesc o masuta de lemn care va merge in camera lui Luca. Am imbracat-o in autocolant alb dar trebuie vopsite si picioarele in alb. Apoi mi-am propus sa spal de mana hainutzele puiului si sa calc perdelele daca oi mai avea chef!
Am de gand sa fac si niste decoratiuni cu manutza mea, din carton, hartie creponata, lipici si funii, un bonhomme si diverse chestii de atarnat pe perete! Mi se par mai originale facute de manutza mea! Ora de lucru manual!
Bitza, colostrul nu curge ca la robinet, nu am patat absolut nimic. Apar din ambii sani niste broboane de colostru atunci cand verific daca iese ceva, singur asa deocamdata nu iese!
M-am emotionat pentru ca eu sunt mai impresionabila si pentru ca e prima oara ca mi se intampla! Eu am plans in prima zi de scoala, de ce nu as plange si in prima zi de colostru?! ![]()
Dyanira, colostrul nu are treaba cu laptele, stai linistita, sunt femei (multe!!!!) care au colostru de la inceputul sarcinii, au sanii cat China de fel sau devin pe parcursul sarcinii si cand sa puna puiul la san...niet lapte! In plus, dr mea a zis clar, laptele nu are treaba cu genele, nu e ereditar, nu se mosteneste, deci nu fii tu asa sigura ca nu vei avea lapte!
Pentru ca se vb pe aici, eu am acelasi nr la picior, 37-38, port sandalele cu toc de acum un an, si aceiasi tongs. Mi se umfla gleznele din cand in cand dar nu si talpa piciorului!
Nausica, m-ai omorat cu crocs-ii aia, sunt originali? Aia din nu stiu ce rasina care te fac sa nu iti transpire piciorul? Vad ca si Franta se umple de ei, nu doar SUA si Canada. Tie chiar iti plac, e o nebunie in toata lumea cu ei, vad!
33+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 46 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Muuh spune:
dyanira eu zic sa mergi cu inima si mintea deschisa la noul doctor. S-ar putea sa ai o surpriza foarte placuta si sa poti sta in sfarsit linistita.
musette asistentele il spala la maternitate intr-un anumit fel care pot spune ca este ametitor. Nu il trage nimeni de cap sau asa doar ca iti dai seama ca ele au prins o dexteritate de invidiat. Le poti ruga frumos, la Elias e una mai purie, Maria, si iti arata ea asa mai pe indelete. Daca esti atenta cu ea poate iti arata si cum se face un masaj.
laureta Alexei mananca ok in general dar are faze si faze. Pentru mine nu a fost niciodata importanta masa, daca manca bine daca nu sa fie sanatos pentru ca eu merg pe ideea ca nu se va infometa singur daca are ce manca.
Si pe mine o cutie de lapte ma tinea la inceput maxim trei zile.
Miruna
34+ si Alexei (13.07.2006)