Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 18
Nausica spune:
Eva, in legatura cu crocsii.
prima oara mi-am luat de la Miniprix unii originali, desi nu Crocs. si in Grecia m-am ars f tare pe labele picioarelor si o vreme n-am mai putut umbla cu altceva.
apoi, tot in Grecia, am cautat sa-mi cumpar niste sandale comode si haioase, dar nu-mi era bun nimic. bine, eu probam in continuare 38-39, plina de speranta.
asa ca am investit intr-o pereche de Crocs originali care, intr-adevar, sint facuti dintr-un cauciuc special. pe linga faptul ca sint extrem de comozi se spala extrem de usor si se usuca in no time.
da, am observat si eu ca in Romania se uita lumea mai lung la crocsii mei, dar imi pasa atit de putin!
Nausica
29+ si bebe Nedelcu
poze
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui Nausica
Eva, in legatura cu crocsii.
prima oara mi-am luat de la Miniprix unii originali, desi nu Crocs. si in Grecia m-am ars f tare pe labele picioarelor si o vreme n-am mai putut umbla cu altceva.
apoi, tot in Grecia, am cautat sa-mi cumpar niste sandale comode si haioase, dar nu-mi era bun nimic. bine, eu probam in continuare 38-39, plina de speranta.
asa ca am investit intr-o pereche de Crocs originali care, intr-adevar, sint facuti dintr-un cauciuc special. pe linga faptul ca sint extrem de comozi se spala extrem de usor si se usuca in no time.
da, am observat si eu ca in Romania se uita lumea mai lung la crocsii mei, dar imi pasa atit de putin!
Eu am vazut un lung documentar despre firma, cu patronul american (sunt doi asociati, parca) care a cumparat firma de la canadieni si i-a adus renume mondial; spunea ca tocmai nu sunt facuti din cauciuc, asa par, dar cei din cauciuc sunt contrafacuti (chinezarii) sunt din rasina si nu da formula ca altfel ...nu a facut nimic. Tocmai in rasina asta sta succesul, ca sunt 100% naturali nu iti transpira piciorul! O fi Marketing? O fi! Cert e ca asta zicea nenea asta. In Franta ii vad peste tot, mai ales ca au culori shock, ce sa zic, nu sunt deloc feminini, si plini asa ca un sabot, eu nu ader deloc! Prefer clar tongs! Stii tu, de gustibus...dar e interesanta isteria la nivel mondial! Stiu ca aveau un slogan de genul "ugly is beautiful" sau ceva de genul asta!
33+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 46 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Muuh spune:
Crocsi sunt din rasina sau mai bine zis un fel de spumo rasina. Au copilul si sotul si confirm ca nu transpira si nici nu put. Si eu iubesc tongs-i dar imi fac cu ochiul o pereche de Crocs care arata ca niste sandale mai ales ca nu mai pot purta decat doua perechi din tongs-i mei preferati.
Miruna
34+ si Alexei (13.07.2006)
Nausica spune:
da, si ai mei sint mai rotunjiti, nu chiar cei gen sabot. rasina, ce-o fi, in orice caz e cu totul alt feeling decit in aia chinezesti pe care-i gasesti la tot pasul.
o alta varianta de incaltaminte comoda sint sandalele de chinga, cu talpa aderenta. cele care se folosesc si pentru mers pe munte. au chingile acelea reglabile, deci se pot ajusta pentru picioare umflate.
nici crocsii, nici sandalele de firma nu se pot compara cu tongs si flip-flops, pentru ca iti tin piciorul mult mai bine. dar da, trebuie sa recunosc ca "ugly is beautiful" mi se pare un slogan foarte potrivit.
Nausica
29+ si bebe Nedelcu
poze
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui Muuh
Si pe mine o cutie de lapte ma tinea la inceput maxim trei zile.
Miruna34+ si Alexei (13.07.2006)
Sper sa imi ajute Dumnezeu sa am lapte, ca altfel doar de la Pampers si lapte praf ajungem la sapa de lemn! Nu mai vorbesc de alte treburi strict necesare...
33+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 46 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui kllemi
mai ftelor ce inseamna marimea 50,56 67, pt copii adica la ce varsta se refera, ca mie daca nu imi spui pe luni ma uit la ele ca vitelul......stiti voi, va rog sa imi raspunde-ti si mie daca stiti......pleeeeeeeeeeeeeeeeaseee31+ mami super fericita de
Kllemi, uite marimile dupa care ma iau eu. Oricum, e specificat pe eticheta pt cate luni:
50cm: Nou nascut (eu zic sa iei f putine chiar deloc, nu stiu cati bebei au 48-50cm, putini dupa parerea mea)
Marimea: 0 (50-56 cm) recomandat pentru 0-3 luni
Marimea: 1 (56-62 cm) recomandat pentru 3-6 luni
Marimea: 2 (62-68 cm) recomandat pentru 6-9 luni
Edit: Uite marimile pe site-ul acesta: http://www. c h i c b e b e . ro/products/220-012_luni/3479-rombaby_body_7_capse_cu_guleras_tunica.mbsT (sterge spatiile)
33+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 46 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
Nausica spune:
fetelor, voiam sa va zic ca am gasit chiloti din aia de mamaie la Jolidon, din bumbac 100%, albi si culoarea pielii. in jur de 7 lei perechea.
si am mai gasit la TCM, 25 ron setul de 8. eu mi-am spus ca am facut afacerea vietii, ca mi-am luat un set, dar am ajuns acasa si imi sint mici. adica eu o mica dantelutza care ma cam stringe. altfel sint tot de bumbac 100% si au culori haioase. dar probati-i.
camasi de noapte stie cineva unde gasesc? e un magazin in Unirea, aripa calarasi, unde au numai pijamale si camasi de noapte. a incercat cineva acolo? daca nu, o sa trec eu zilele astea si o sa va spun ce-am gasit.
Nausica
29+ si bebe Nedelcu
poze
piolica spune:
salut fetele!
ici la toate.
am inteles ca la Bucuresti e jale, caldura mare mon cher! aici a plouat, asa ca sint cam 24-25 de grade! este superrrrr!!!!
aly, da, inca mai conduc si nu am nici o jena. weekendul trecut am fost pina la aeroport sa-l iau pe sotul meu si asta se intimpla pe la 11 noaptea. asa ca, daca ma lasa bebelina o sa conduc pina nasc. am vazut ca zi miruna iti spune ca ea continua sa conduca. si imi amintesc de kid cum povestea ca ea era gata-gata sa conduca pina la maternitate.
34+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica spune:
dyanira, felicitari pt noua semnatura, si eu trebuie sa o schimb tot azi. vad ca esti cu o saptamina mai mare.
34+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui andreea_and
Piolica bafta azi la eco!
34+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
si tie bafta la control, sa fie totul bine

35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------