Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 19
anis spune:
quote:
citat din mesajul lui clau_geo
Feteleeee
cele care ati mai trecut printr-o nastere, poate ne spuneti si noua cum ne dam seama ca a inceput travaliul daca nu s-a rupt apa? cum e cu dopul gelatinos (cum arata cand cade) si daca stiti cumva cum e cu fisurarea membranelor?
de contractii nu va intreb ca aici pot sa fac diferenta intre cele dureroase ca de nastere si cele de miscare sau BH.33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
cand ai contractii de nastere dor de mori asta pret de cateva minute,apoi te lasa, si nu trec cu nimik no spa etc.Apa..se rupe ,fiindca iti curge un lichig incolor...ca si cum ai face pipi pe tine
PT PROTECTII DE PAT asa se cheama scutecele de marime 60X60 ori 60X90 se gasesc in carrefour...la raionul de scutece pt adulti
*** AniS **
29+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui Nausica
Si vestea cea mai buna este ca pe drumul asta lung ni s-a aratat, in sfirsit, si numele lui Nedelcu. Asa ca pe fetita noastra o sa o cheme Ania.
Nausica29+ si bebe Nedelcu
poze
este un nume foarte frumos, dar ia spune-mi, cum vi s-a aratat acest nume? sau e numai pe drumul de la Timisoara?

35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica spune:
Nerantula, sa stapinesti fericita noua masinuta!
ce fericita poti fi!
35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Banu2268 spune:
buna gravidutelor
sper ca toate sunteti bine sanatoase, sa va povestesc pataniile mele de ieri si azi
Eu vin de la cabinete de dr unde de fiecare data trebuie sa fac un scandal monstru sa intru in fata ca sunt gravida si am prioritate si ca asa e legea, si ca scrie pe usa sau la intrare, si ca n-am facut eu legea si ca e pentru toata lumea si ca eu sunt gravida si trebuie sa intru in fata!!!!!
ieri la dr de familie a trebuit sa ma cert cu o baba dupa ce i-am spus ca eu intru acum ca sunt gravida si ea imi spune frumos ca sarcina nu este o boala si eu ii spun si mai frumos ca n-am facut eu legea si n-am afisat-o eu la intrarea in policlinica si cand sa intru a trebuit sa ma bag in fata si ea a intrat dupa mine in cabinet!!!!!! Zicand ca ea e la rand si eu spunandu-i a...... mia oara razand ca eu sunt gravida si gata!! In fine dl dr razand si el stiti ea e gravida ..... si uite asa mi-am facut eu loc in fata la medicul de familie.
Azi la cardiologie medicul era de garda era decat asistenta intru sa intreb ceva .. am stat cam mult pana la urma asistenta draguta mi-a facut si un ecg ... si mi-a zis sa o astept pe dr daca vreau pe hol. Nici nu ies bine ca puhoi de lume nemultumita c-am intrat eu si a trebuit sa incep iar ca stiti ce eu sunt si gravida asa ca am prioritate!!! Si comentarii si lume necivilizata care nu e instare sa poarte o conversatie...... si dai si aminteste-le iar cu legea ca n-am facut-o eu si gata si....... pana la urma am intrat i-am zis asistentei ca n-o mai astept pe dr si ca vin in alta zi
maine poimaine cred ca va anunt ca m-am luat la bataie cu lumea si am trecut la paruieli pe la cabinetele medicale de stat..... cred ca nu mai e mult oricum pana la asta

a si cel mai rau e ca n-am auzit pe nimeni din cei ce asteapta la medic ca da domnule e gravida are priorotate sa fim si noi oameni si lasati-o sa intre
Banu
27+
Salih
anis spune:
Cum va suna ELINA MEDEEA ? Elina e un nume grecesc..deocamdata aici m-am oprit ca nume ..mai vad eu..dar astea sunt favorite
Sunt disperata ca nu gasesc clexane in tot buc..cum naibii sa fac tratamentul??
*** AniS **
29+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Nausica spune:
Piolica, pai sa-ti spun eu reteta:
vreo doua trei luni, am incercat sa-mi conving sotul sa-i punem lui Nedelcu numele mamei mele. in acelasi timp, voiam de fapt sa ma convinga el pe mine, pentru ca nu eram nici eu prea sigura ca e ok. (mama mea a fost o persoana foarte speciala, de care toti oamenii care au cunoscut-o isi amintesc cu placere). si avea un nume unic, inventat de bunicii mei: Taina.
apoi am venit eu cu tot soiul de propuneri trasnite, care s-au lovit de comentariile (intemeiate, de altfel) ale sotului.
apoi m-am apucat de copy/paste de pe liste cu nume de copii de pe internet. am ajuns pina pe la litera B.
in paralel, treceam undeva in agendutza mea numele care-mi treceau prin cap si care-mi placeau, oricit de vag. daca n-aveam acces la agendutza, le scriam pe telefon.
ei, cu ocazia drumului spre Timisoara, am facut eu o selectie din aceste 4 liste si am inceput munca de convins sotul, in ideea ca tot refuza ciudateniile mele, pina s-o satura sa refuze si o accepta unul din ele. dar el nu si nu.
si, dintr-o data, imi trece prin cap Ania. si e de acord.
eu am zis "ok, il pun in capul listei", dar el insista ca n-are rost sa mai cautam, din moment ce am cazut de acord amindoi.
in concluzie, n-a contat nici o lista, asteapta pur si simplu si se va arata.
Nausica
29+ si bebe Nedelcu
poze
piolica spune:
Nausica, super! merci pt reteta. iar numele este deosebit, imi place foarte mult. stai linistita ca nu ti-l iau 

35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
CD27 spune:
Banu

eu imi imaginez fazele astea, la medicul de familie n-am fost de cand sunt
, ca acolo vin numai mosi si babe si sigur ma luau la bataie (o trimit pe mama sa stea pe la cozi saraca
)
32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
piolica spune:
bitza, clau-geo, andy.p, laureta- merci. sper sa vin cu vesti bune de la eco, nu am mai fost la doctor de o luna.
clau-geo, ai grija de tine, mult a fost putin a mai ramas. cred ca ti-e destul de greu sa stai numai in casa, dar o faci pt o cauza nobila.
laureta, si unde o duci pe inisa la balaceala?
35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
piolica spune:
anis,mie-mi place tare mult Medeea, de Elina nu stiu ce sa zic, nu ma pot pronunta. nu pot sa-ti spun nici ca-mi place, nici ca-mi displace, doar am senzatia ca e 'Elena' scris gresit. stii cum e, gusturile nu se discuta, eu ti-am spus parerea mea sincera.
35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!