Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Banu, ai grija sa nu ajungi la paruiala, insa eu nu inteleg ceva, cum e cu legea asta? eu credeam ca batrinii, gravidele si copiii intra in aceeasi categorie.

35+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

cd27

hehe
mama s-a dus de vreo cate ori dar poti sa stai 2 ore la coada?
te apuca toti dracii

eu asa ma duc cu o fata de om suparat si serios intreb cine-i ultimul si apoi ii anunt pe toti ca eu sunt gravida si ca am prioritate si scrie pe usa la intrare si intru imediat chiar daca iese cu scandal

Banu 27+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

PIOLINA SA STII ca la elena nu m-am gandit..dar ma framanta ca rimeaza tare mult cu iarina numele fetei mici ..iarina elina..cam lipsa de inspiratie....

medeea e in lista de mult timp e sarbatorit si la sf andrei..asa ca m-am scos ca nume de sfant

*** AniS ** 29+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

multumesc mult EVA chiar ma ajuta........

Buna BANU,ce mai faci?? eu vreau sa iti spun ca am terminat serviciul, GATA pina aici....

31+ mami super fericita de

Mergi la inceput

pai cu legea

scrie clar pe usa asa

urmatoarele categorii de pacienti au prioritate
urgente majore
gravide
in unele parti si persoane cu handicap
si personal medical

nu zic ca la cardiologie azi pe la avizier scria gravide handicapati si urgente majore

da nu stiu cine s-o fi gandit sa scrie HANDICAPATI in loc de persoane cu handicap care suna un pic mai bine

Banu 27+ Salih

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui anis

PIOLINA SA STII ca la elena nu m-am gandit..dar ma framanta ca rimeaza tare mult cu iarina numele fetei mici ..iarina elina..cam lipsa de inspiratie....

medeea e in lista de mult timp e sarbatorit si la sf andrei..asa ca m-am scos ca nume de sfant

*** AniS ** 29+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

inseamna ca mai ai si tu de sapta pentru primul nume? intr-adevar rimeaza cu numele celeilalte fetite. eu iti doresc mult succes si sa gasesti un nume potrivit pt bebelina din burtika.

35+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Banu2268

pai cu legea

scrie clar pe usa asa

urmatoarele categorii de pacienti au prioritate
urgente majore
gravide
in unele parti si persoane cu handicap
si personal medical

nu zic ca la cardiologie azi pe la avizier scria gravide handicapati si urgente majore

da nu stiu cine s-o fi gandit sa scrie HANDICAPATI in loc de persoane cu handicap care suna un pic mai bine

Banu 27+ Salih

aha, am inteles. eu, sincer, credeam ca batrinii si copiii intra in aceeasi categorie... iar urgentele sint pe primul loc...

pai atunci cereti drepturile! insa daca vezi o doamna batrina, batrina, ma intreb - intri in fata ei? daca nu ai chef sa raspunzi, ignora intrebarea...

35+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

eu nu stiu ce sa zic cu batranii....cel putin cei de la medicul meu de amilie, eu cred ca vin acolo de plictiseala, sa socializeze si sa-si povesteasca viata si nu se compara timpul pe care il petrec ei inauntru ce medicul, cu timpul pe care il petrece o gravida care cere o adeverinta/reteta/trimitere si poate isi ia tensiune (in cel mai bun caz)
anis si mie imi place medeea, elina....piolica are dreptate, lumea o sa-i zica elena, ca asa or sa inteleaga ei (sotul stie cel mai bine saracul, il cheama Chris in buletin si toata lumea are impresia ca e Cristi si ca se alinta singur)si chiar seamana elina cu numele surioarei

32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

buna kllemi

ce sa fac eu program de scandal dupa cum vezi
hehehhe un pic mai am pana la paruieli
imi si imaginez aparitia bodyguardului
hehehehe

bine c-ai scapat de servici felicitari

Banu 27+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

da Banu, cam atat sta si mama pe la cozi saraca, dar eu daca ma duc...tot atat stau, nu ma lasa nimeni, imi povesteste mama cum mai stau fete gravi pe la usi, nici jos nu te lasa sa stai si dr nu zice nimic pentru ca mosii si babele sunt clienti fideli, le cunoaste toate povestile

32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput