Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

offf nu stiu cum sa facem..dar trebuie sa luam..eu deja sunt , da..vad ca au depozit in bucuresti..dar noi cum suntem prin toate colturile tarii ..

31

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

mai, de acum incolo avem tot timpul din lume sa le luam la bebelusi tot ce vrem si ce putem:)
eu ma consolez cu ideea ca o sa ma duc chiar cu el acolo si o sa-i iau ce o sa i se potriveasca.
e cam greu cu masurile pe net, cel putin de la unele firme si mai ales ca nu stii cat de mare va fi bebe, cat d erepede creste si in ce anotimp va purta o anumita masura.

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

35+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

la vanzarile en -detail, care inseamna peste 300 RON, cica se aplica o majorare de 25%.....deci treaba asta e ok pt cei cu magazine, ca la en-gross e pretul asta...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

35+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Tzitziri multumesc pt raspuns, sper sa il primesc si eu maine, poimaine.
Felicic in primele luni nu cred ca le vom face cunostinta animalutelor cu bebe, pisicile le vom tine in mansarda iar cateii sunt in curte. Trebuie sa gasesc un pediatru care nu e impotriva animalelor in preajma lui bebe si cand ne va da unda verde le facem cunostinta. De-abia astept!
Angelynna bafta cu zugraveala, sa terminati cat mai repede!
Piolica merci! Sa venim numai cu vesti bune maine!
Chiar asa, Anca ce mai face, Eva mai sti ceva de ea?
Monica daca n-ai intrebat si de mine nu vin la intalnire . Glumesc, inca nu stiu sigur dar mi-ar placea tare mult sa va vad. Fac tot posibilul, dar nu promit ca sa nu cad de neserioasa.
Baby boy la prima vedere par foarte frumoase, ma duc sa pap si le iau la puricat cand ma intorc. E comanda minima si daca te duci la magazin? Oricum, merci de link.

34+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Va salut si va pup, fete cucuiete!

Am vazut pozicile cu mamicile frumoase, si lucrusoare asijderea!

Lucutta, tu parca intrebai de carte. Si eu iti recomand cu cladura "Mama si copilul" de Herta si Emil Capraru. Super carte! Chiar daca nu ai pe cineva care sa te ajute, ai in ea fiecare detaliu despre ingrijirea lui bb.

Baby boy, tu la ce spital nasti, si cu cine?

Claudinna, din cate am inteles eu o cezariana e in jur de 8 mil, acum nu stiu ce sa spun despre Patru...ca nu am auzit despre preturi"personalizate". Cred ca cele mai multe detalii le vei afla la spital.

Fetelor, mai e atat de putin! Atat de putin!

Pupici apasati!

31+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

am revenit din drumuri......
baby boy: foarte mishto si ieftine hainele, multumesc.....
o intrebare:
www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/2611878080/in/set-72157606022340644/" target="_blank">asta cine este? ca l-am gasit printre hainute? o fi tot la ptet dumpinng? 29 lei buc? ca-mi iau trei : asistent personal, bona si menajer

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

andreea_and de ce vrei sa astepti asa mult pana sa ii faci lui bebe cunostiinta cu animalele? Adica, evident ca este decizia ta dar uite cum am procedat eu. L-am prezentat pe Alexei de cum am venit cu el acasa, eu pe atunci tineam un catel in casa, il tin si acum doar ca am mai "mostenit" unul intre timp. Deci am venit acasa, am urcat sus si primul lucru l-am strigat pe Schwartzie (un schottish terrier foarte foarte plin de el si de importanta) si i-am dat copilul la nivelul lui sa il miroasa apoi l-am pus in patut. De atunci si pana la 1 an catelul nu a avut nimic dar nimic de impartit cu copilul, nu i s-a schimbat comportamentul, nu a fost gelos (cel putin nu vizibil), nici macar nu s-a apropiat prea mult de el cand Alexei a inceput sa fuga de-a busilea prin casa. Acum au o relatie bazata pe interes. Alexei ii arunca mancare, Schwartzie se lasa pentru asta alergat prin casa. Pediatra a venit sa ne vada la doua zile de cand venisem acasa si primul lucru a dat cu ochii de catel, ca doar el o putea intimpina la usa. A fost super naturala si relaxata, mi-a dat niste sfaturi de bun simt si mi-a spus sa nu imi fac probleme ca se vor intelege foarte bine cu timpul. Legat de boli si alti crocobauri ce i-ar putea lua un copil de la un caine mi-a spus calma:"Tot ce ii poate da un caine ii poate da si un om. Cu cat cainele este mai bine ingrijit cu atat mai bine." Trebuie sa mentionez ca Schwartzie a avut acces in camera copilului de la inceput dar nefiind interesat nu prea a profitat de asta. Si inca ceva este tuns scurt in marea majoritate a timpului, nu din cauza copilului ci din cauza ca se respecta si trebuie sa aiba un anumit look.

Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui felicic76
o intrebare:
www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/2611878080/in/set-72157606022340644/" target="_blank">asta cine este? ca l-am gasit printre hainute? o fi tot la ptet dumpinng? 29 lei buc? ca-mi iau trei : asistent personal, bona si menajer

Ia-i si tu diferiti, unul cu ochii albastri, unul cu ochii verzi, ceva de genul !

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 47 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Am vorbit cu Anca. Mai sta in spital din cauza lichidului diminuat. . Dr pe care il are acum e ok, v-am zis ca dr ei e in concediu inaugust! Carla la 35 saptamani are 2400grame, Anca zice ca e binisor!
Si eu zic la fel, a trecut pragul critic, totul e in regula cu Anca si Carla!

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 47 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Codruta 27,multumesc pentru recomandarea facuta ,am sa merg chiar maine sa mi-o i-au .Nu vreau sa ma bazez pe nimeni decat pe mine si pe sotu de aceea cred ca imi va fi necesara aceea carte.

27+

Mergi la inceput