Timisoara, Impreuna! ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
citat din mesajul lui alex2alex

Buna, sunt noua pe plaiurile acestea.
Legat de prajitura cu afine....Eu am facut un blat obisnuit (nr oua= nr linguri faina=nr linguri ulei=nr linguri zahar) iar cand l-am turnat in tava de copt l-am pus jumate si am presarat 1 cana de afine, dupa care am pus jumatatea cealalta cu inca 1 cana de afine(asta pt 4 oua).
Cantitatea de afine depinde de cat de mut blat ai facut.

Dupa coacere am cernut putin zahar praf (numai atat ca o pot combina la servire).
Am servit-o cu inghetata / frisca/ comput sau salata de fructe sau pur si simplu la cafea.

Sper sa te ajute.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

laura25, multumim!
alex2alex, multumim de reteta! tare bine suna! la mine e o pb majora: trebe aprins cuptorulsi la caldurile astea nu-mi vine deloc. mai bine maninc afinele in starea lor naturala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

iooooooiiii, alex2alex...asta-i reteta pentru legume (tute) din astea ca noi (ma rog..ca unele dintre noi..nu ma ating de profesioniste )
numa' buna de incercat. sa-ti traiasca

Katik, n-ai focuri? nuuuu maaaai aaaiii focuuuuri?? chiat tu???

Laura, multumim de helpuire - se pierdea in negura net-ului bunatate de reteta

io am iarasi ora sexuala cu netul, caut cazare si imi spal ochii ce de-a locuri bestiale poa' sa se existe colo sha...am plecat la lucru, nu ma mai joc asa...

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Maria ia de aici

la noi ploie si e urat ...si friiiiiig

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

"Neata...Bay,lipseste omu' ca are treaba si cand se intoarce..ce sa vezi?!Lumea e pe aratura in totalitate si zau de n-a innebunit lupu'...hai sa-mi...alea-alea!

Hai ca am gatat albumul...daca aveti timp,chef si placere...luati de vizionati: Concediu Iulie 2008

Ma'c sa beau cafeaua si revin!

PS.Bay Dorisake...m-ai spart cu apusul ala de soare...nebunatico!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ana, super poze, super concediu, super famelie...
Mie mi-a ramas la suflet poza cu Palaria bunicului, si aia cu VIP-ul din Sapanta.

PS: bey, ala e apus de Sanandrei

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ano super pozele,ati colindat nu gluma,mey dar ce super se vede transfagarasanul de m-a luat cu ameteli si eu asi vrea sa fac odata turul Ro,cel mai fain a fost in Piatra Craiului cu corturile unde am fost si valea Cernei.
Noroc ca m-a trezit Ana cu peisajele ca altfel era muci,inca nu am facut cafeaua,ai mei sunt plecati la sat asa ca sunt gazda,nu pot mai sa dorm de la caldura asta,sunt KO de somn.
Mariaa si zici ca noi stim retete mai bune tks.
Ela vad ca te-ai distrat si tu pe aici cu fetele,hai nu iti fie frica ca nu musca nimeni .
Mira felicitari ptr noul job,totusi va mutati inspre soacra,ai grija,zici ca iti place pe la timisorence .
Katik la voi gata concediul asteptati masina,
Dana ma omori cu baile alea aromate ma da pe caldurile astea,s-a topit ciocolata ,a depistat lori pana la urma ce face mamanu ei.
Doris zici ca esti in dilema unde ne duci,egal numai together sa fim, zici ca Helmut aterizeaza cu parasuta,pai ar veni el maine daca se poate,aseara io trebuit sa ii arat tzitzile la web sa nu il mai recunosc draga,a stiut Mariaa ieri ce a zis de el.
Laurel nimik, Anda numai te minunasi si ai pus usturoiul deja, Aida nimik,cum va merge.
Merg si eu sa fac cafeaua, la toate.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui claudia74

aseara io trebuit sa ii arat tzitzile la web

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

si i le-ai aratat? cum? asa?

Stai numa, ca asta seara poate vrea sa vada si asta...

Hai ca-s pe jos de ras...mi te si imaginez...

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mah...io stau inca si cuget, nu rad ca io mai am si alte feeling-uri despre exemplarul helmut...sa se adevereasca si alea oare?!
dupa fazele facute asa-i aratam doo tzitzi de le simtea fix prin monitor direct in plex. sa ma scuzi Clau, comunicam direct cu helmut acuma

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Ce-a fost editia aniversara a cap 100, e joaca, mic copil, pe langa perlele ce le strang acum...

Si daca Dorisake va invita la Samba, cred ca la cap 200, va invit la cha-cha...

POZE CU NOI

Mergi la inceput