Timisoara, Impreuna! ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Io votez Gataia. Au un parc minunat si e o liniste ... am fost in vizita la inundatii si imi povesteu dr ca la ei vin si personaje importante - artisti si oameni de afaceri - pentru o "refacere mica" asa ca o fi bun si pentru noi.

Si da, Dorisake, perpetuez civilizatia, ca pt spcie mi-am facut datoria.

Da Calin are prestanta, nu ? Ca nu l-ai trecut pe lista soti intrati in hora. Are domle omu asta un dar sa se impuna, ceva rar, tot timpul scapa nesmotrocit! Si asta fara sa faca nimic special ... o fi din cauza zodiei?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Oameni de afaceri ai zis?! Wowww... eu merg cu toata familia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Mira, saru'mana de incurajari, probleme e ca nu stiu bine engleza pentru ca n-am fost atat de desteapta s-o invat de acasa, sunt convinsa ca o sa apara ceva orice.

Noapte buna Timisoara!

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

acuma am ajuns acasa de la o bericica in Unirii cu huzbantu..asta ca sa razbun furtuna de aseara...

nu mai pot decat sa adaug ca noi meritam peron special.
pe cuvantul meu daca nu! ce peronul 4, fratele meu...linia 1 cu avariile puse!

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Aaaa, deci ne laudam cu ce facem? Pai eu is campion! terminata psihic - evident - am pus piciorul in prag. Am facut o baie cu .... cub de zahar efervescent cu aroma de ceai verde, pus masca cu ciocolata, plus un esantion de crema simandicoasa. Asta in timp ce Calin strunea Spiridusul sub urmatoarea amenintare: daca intra fica-ta in baie si incepe sa urle ca vrea masca cu ciocolata, tu topesti pe aburi materia prima si o dai cu ea, ca eu de cand visez sa ma rasfat ... iar acu, dupa ce a adormit Lori cu bine, beau - dupa model Katik - o bere rece si ne uitam pe calc la Jumanji! Eh?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

mintru si io sa va zic cugetarea anuala si ce gasesc?!
giiizaz

nu mai zic nimic...ma duc sa pun usturoiu' la usa sa nu ma molipsesc cumva...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Luati de www.youtube.com/watch?v=UzSafavBJWM" target="_blank">ascultati

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

morning

hai ma andule ca puteai sa scapi totusi cugetarea aia anuala, asa ne-ai lasat in vant inca un secol pana mai dai matale pe aici dada...sa vina usturoiu'
Dana, asa chiauna de somn cum sunt la ora asta am o singura imagine in fata mea...cum esti cu masca aia de ciocolata pe fata mey???
Silvana, bun Bregovic, da acuma-i mult prea abrubt pentru neuronu meu...Sper ca tu esti mai bine.
Katik umflata si cu nervi cu caru' ai prestat ce ai prestat ieri??? poi cum te manifesti cand esti in zile bune, iubita???
cat despre faptul ca esti pe baricade in toate domeniile, nici nu ma gandeam altfel despre matale
Doris, tu fa rost de locomotiva care sa ne traga ca suntem grele rau (..de cap)

hai sa curga drogul zilnic si sa mai colindam si azi pe campii si pe dealuri si pe culmi

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

da, da, da!!!!!

sa colindam!!!!!!!!
nu ma pot trezi nicidecum. iara n-am dormit de caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Colindam, stai sa-mi caut zurgalaii...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput