Timisoara, Impreuna! ( 116 )
Raspunsuri - Pagina 7
Doris-Alina spune:
Trenul personal dc in directia Gataia, pleaca din statie de la linia 4 perooooon.
Fiindca suntem deja de un an in tratament la Vacarescu (si tot degeaba), propun sa ne indreptam spre Sanatoriul din Gataia.
Au conditii bune, avem si parc, si biblioteca, si sala de cinema, mai vreti ceva?
Poate ne vindeca aia...
Pai zau asa...
Va las pe prima pagina, vin stoarsa de caldura de la munci, si va gasesc pe pagina 6.
Asta n-ar fi nimic nou, da sa vorbiti alambicat 5 pagini? si sa nu pricep nica? e cu bai...
Maria, vine cu propunerea sex in grup...io stau si ma cuget...care-i grupu?
cine cu cine? care cu care?
Tzudi cu cine?
Pliutza in ce fel?
Bogdan printre ce?
Radu cum?
Helmut cu ce?
Jaki langa cine?
Marius sub cine?
Clau intre care?
Florin pe care?
oho, si lista ar fi mai lunga...
Katik apropa ...si rade...deci, ganditi si voi...
Danitin, nu e pe treaba ei, e clar...nu vrea sa-i demoleze dusmanii frumusetea de oras...nu trebuie sa inteleg, ca doar pricep...perpetuarea civilizatiei , asta era!
Maria, si-a pus GPS-u pe bitzigla...ca sa vedem peisaje marete, vine Katik si vrea sa-i ia GPS-u...ca sa vada alpii elvetieni , cu zapada si cu vaca Milka!!!!!
Si apoi cugeta pentru cap 200, din nou Maria:
cu biscuitii prin conducta:
buey...diferenta dintre 'pachetele' si milka stii care e ?????
primele ard caloriile, a doua aduna colesterolul
Mihi, scoate tzatza din gura americanului, si printre doua alaptari urla pe aici:
olari uhuuuuu,
apoi ne acuza ca privim de pe margine sexu in grup...
Danitin propune ca in ciorba Laurei sa intre si Firava patrunjoaica Ela, Maria propune sa o cheme Doamna Curcubitacee, egal... sper ca Laurelu sa fie pe faza, si sa editeze ciorba.
Ela si-a facut o parere:
Psihologii ghicesc tot ce gandesti, nu e bine sa ai de-a face cu ei... mai bine cu un manager ajuns in top...
Normal ca isterizata, Maria declara:
da, da...ca ala nu vede decat targhete si traininguri si teambuldinguri
stie ea ce stie...
No, faceti-va bagajele, ca io sun la Gataia...
Urmatoarea intalnire, pe peronu 4 la gara de nord.
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
ioi doris, da' nu-i cu nici un bai mama!!!! chiar deloc!!!!!!
esentialul: ia o bere rece, pune-te pe fotoliu comod si citeste incet-incet! vei vedea altfel imediat tot ce se scrie!!!!
ela03 spune:
Io zic ca la Jebel sunt conditii mai bune si poate am ceva pile, ca mi s-a spus acu ceva vreme de postul de asistent social de-acolo...
katik spune:
io am vazut clinica din jebel acu doi ani si era ok, aveau un pavilion nou-noutz, si fac si ergoterapie
ela03 spune:
M-am laudat la katik ca eu mi-am desenat rochia in care m-am maritat, asa ca ma ofer sa va desenez costumele... cum le vreti voi... albinutze, gandacei, furnicutze.... si punem de-un bal mascat la Jebel...
Doris-Alina spune:
Acu Jebel sau Gataia?
ca pana va hotarati, nu mai sunt locuri libere...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
silvana75 spune:
In grupa ala ma inscriu si io ... in rest no comment
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
Aparui dar is turtita rau, car rusii dupa mine, ma doare spatele de ma indoi, n-am chef nici sa respir asa ca
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
katik spune:
silvana, si la mine urmeaza sa apara, sunt umflata ca un balon, am draci cu caru', da' sunt pe baricade in toate domeniile