Timisoara, Impreuna! ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Maria, da, ai priceput bine. Ti-am urat sa te tot ce vrei tu in concediul asta. Da sa iei cu lngura mare, nu asa ....

Mihi, dupa postari si spusele voastre, simpla impresie...

Ela, ce manager de top, astia-s specia cea mai ciudata. Plini de ei, cu ochi alunecosi da zero din pdv emotional. Mie mi-ar trebui un psiholog ... dar daca vrei sa scapi de el trimite-l la mine, ca la ce trairi am in zece minute ia primul avion spre Bucuresti.

Dyanira n-am auzit de dr. Murariu. Eu am nascut la Odobescu, prin cezariana, cu dr Pascut, despre care am numai cuvinte de lauda, atat ca om cat si ca profesionist. In rest nu prea stiu de alti ginecologi ...

Katik, mare domn Bogdan al tau ... jur ca n-am glumit cu berea.

Ma duc sa fac un dus, o baie, ceva, ca simt de parca am fiert si io in ciorba aia de-ati pus-o voi la cale, pe postul obisnuit de morcov sau ca gaina batrana, daca ma'ntelegeti ce zic...

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

quote:
citat din mesajul lui ela03

Daca e cel de care stiu eu, e un tip mai bine facut... el e? La dr. Murariu ma refer.

Nu stiu cum arata ca de abia joi o sa merg sa il cunosc.Eu am mers la alt medic pana acum.Din cate am inteles este destul de tanar daca zici ca au o fetita de 4 ani s-ar putea sa fie el.Lucreaza la Odobescu si la particular la policlinica Grigoras.
Voi ati avea ceva recomandari sa imi faceti?

Diana
35+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Dyanira, cand eram eu eleva de 17 ani el era medic, au trecut vreo 13 ani de atunci, deci are cel putin 13 ani experienta. Stiam ca tipa atunci s-a maritat cu un ginecolog si si-a schimbat numele in Murariu. Ne distram de faptul ca sotia era slaba ca scandura si el maaare de tot...Insa despre el ca medic n-am auzit nimic, sincer... nici de bine, nici de rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

no hat, bag io de seama ca aci cheful este in toi!!!!!
dyanira,bine ai venit la noi! sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bb sanatos si mincacios iti doresc! io am nascut de ambele dati la bega cu dr.bran, de la odobescu stiu numai pe dr.sas, in rest doar din auzite pe unul si pe altul.daca dr tau te-a trimis la dr.murariu, inseamna ca i-a si povestit "istoria" ta medicala. ma gindesc ca ar trebui sa mergi sa vezi, acum in al doisprezecelea ceas cam greu de schimbat medic, sau nu?io altceva nu stiez sa iti zic
danaaa, sunt cu o bere rece in fata!!!!!!. a inceput omu' sa studieze temeinic problema!!!
mariaa, da bey, io tot vreau pe culmi, merge si fara gps, na!!!! ma descurc io!
mira, esti super draguta, multam! io va doresc sa rezolvati cit mai repede cu casutza de vis!apoi cind om ajunge catre voi, om vedea. sotz a fost in elvetia, a cam umblat in lung si in lat, numai cu glacier expresul n-a mers ca tocmai era furtuna de zapada sus si nu mai urcau trenurile din interlaken.eu sunt indragostita de tzara aia, n-as da-o pe toate plajele din lume
ela, go for it!!!!!!!
bey, care faceti placinta cu ceva fructe (egal de care!) aruncati si incoace ca io numa de aia n-am vreme si chef, de ce sa n-o spun pe aia dreapta!

Mergi la inceput

bey, io bag de seama ca avem ceva absente pe aci: silvana, ana, laura, geta, lore, lormi, ia da-ti si voi un semn, cit de mik!
iar pt liana, ca stiu ca citeste din umbra!!!!
mariaa, concediu placut va doresc de acuma, sa fiu sigura! io vreau sa vad poze originale, facute de voi acolo!!!!!
dana, pai voi pe d-l sotz il veti sarbatori in deplasare?????ce fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Mi-e rauuuuu

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

acu sunt singura pe aici?
ia poftiti, poate va ademenesc cumva:

Mergi la inceput

ce patisi soro?????????????????????????????????????????????????

Mergi la inceput

Mai katik, nici un go for it, ca n-am nevoie sa-i fie cine stie cui mila...
Fetelor, imi curg e-mailurile si telefoanele, m-au pus astia responsabila cu proiectuuuuu'... imi scriu toti strainii, si eu merg de vineri la ore de engleza.... sa mor io daca nu ma fac manager....
Pe de alta parte, mi-a trimis cineva adresa unui site cu lenjerie intima, si ma distrez... c-am gasit acolo tot felul de minuni... costum de menajera (vreo 3 modele), de scolarita, de asistenta, de politista, de marina, de albina...mai! si de Scufita Rosie! Nu le e rusine?! Isi bat joc de personajele din povesti! Ba e unul si de profesoara!
Ma chinui sa gasesc unul de cucoana manager si nu gasesc... asa ca nu comand nimic....

Mergi la inceput

Hei, Doris, revino-ti! Sa sun terapeutul din Bucuresti?

Mergi la inceput