Timisoara, Impreuna! ( 116 )
Raspunsuri - Pagina 5
alex2alex spune:
Buna, sunt noua pe plaiurile acestea.
Legat de prajitura cu afine....Eu am facut un blat obisnuit (nr oua= nr linguri faina=nr linguri ulei=nr linguri zahar) iar cand l-am turnat in tava de copt l-am pus jumate si am presarat 1 cana de afine, dupa care am pus jumatatea cealalta cu inca 1 cana de afine(asta pt 4 oua).
Cantitatea de afine depinde de cat de mut blat ai facut.
Dupa coacere am cernut putin zahar praf (numai atat ca o pot combina la servire).
Am servit-o cu inghetata / frisca/ comput sau salata de fructe sau pur si simplu la cafea.
Sper sa te ajute.
ela03 spune:
Vai, bine v-am gasit, sper ca voi nu sunteti deja fierte. Oricum ma chinui sa v-ajung din urma.
dyanira spune:
Buna!!!
Dupa cum o sa vedeti si la semnatura sunt o graviduta in 35 de saptamani din Timisoara!!!!
Sper sa nu fiu off topic dar tare mare nevoie am de sfaturi.Trebuie sa nasc in aceasta luna si dr meu care mi-a urmarit sarcina pleaca in concediu.M-a lasat la un alt doctor dar nu prea am nici o informatie despre acest doctor.Daca puteti sa ma ajutati cu vreo informatie despre dr Murariu?Sau eventual daca puteti sa imi dati un sfat ce ati face in locul meu?Ati cauta un alt doctor acum?
Va multumesc inca de pe acum pentru raspunsuri si mabucur ca am gasit acest topic.
Diana
35+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
ela03 spune:
Sigur el e. Sotia lui e avocat si mi-a fost profa de psihologie in liceu. Au o fetita e 4 ani. Pot sa ma interesez cum e ca medic.
ela03 spune:
mai fetelor, nu stiu ce naiba se-ntampla, m-a sunat tipul cu care am facut cursul de psihologia familiei in Arad, desi la curs n-am scos o vorba... Sa-mi spuna ca o sa tina un curs la Timisoara la care vrea sa ma invite, si pe langa altele sa am mai multa incredere in mine ca mi-s plina de calitati. Pai i-am multumit frumos da acu mi-am dat seama ca m-a cam tras de limba de m-am apucat sa-i spun tot ce am eu pe suflet. Cica imi trimite o carte de-a lui Adler despre copii. Na, sa fie sanatos, sper ca nu scrie pe fruntea mea "dusa cu pluta".
miraklucker spune:
Va suflu eu de aici niste vant si ploaie ca noi avem prea multa.
Mihi ce ti se pare complicat?? da poti face in prajitura cu visine, doar in loc de visine sa pui afine.
v-am pupat, inca nu am plecat acasa
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mariaa spune:
dyanira, nu stiu nimic de medicul asta dar iti urez nastere usoara si un bebe sanatos!
ela-ela mai, mai...ne dam noi in barci aici de dimineata si ne rupem in figuri, toate babaciunile de la postul asta (cu mici exceptii) si tu vii si ne-o trantesti cu nonsalanta
mey...omul ala a vazut ce trebuia si ce e de vazut la tine! numai un orb nu vede, daca ma intelegi ce vreau sa spun
hai, kip going
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
ela03 spune:
Maria, crede-ma ca nu-mi arde de rupt in figuri si am o mare problema cu specia... asa ca daca e vorba de proiecte, cursuri, masterate si alte de-astea e ok, daca nu... sa se care... tipul e din Bucuresti, ne-a ramas vorba ca mai povestim cand oi trece eu prin Bucuresti, adica in alta viata.
Psihologii astia ghicesc tot ce gandesti, nu e bine sa ai de-a face cu ei... mai bine cu un manager ajuns in top...
Mariaa spune:
da, da...ca ala nu vede decat targhete si traininguri si teambuldinguri nu zii niciodata 'in alta viata'
nici nu stii aia 'alta viata' cand poate sa apara si sa-ti lumineze asta' viata
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara