Timisoara, Impreuna! ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

no ca gatai vinetele de copt si dovlecelul de fiert...io asa fac salata ca-i mai dulce...apropo Mira nu vrei sa fi vanata din mancarea noastra?...si tu Ella dovlecelul?

Clau nici nu ti-am multzumit...ca te-ai ocupat de pizza mea...si tzie Mariuka ca te-ai ocupat de piticul meu...asa sa tot vin la intalniri...

daca stitzi careva ceva retzeta de prajitura cu afine sa-mi zicetzi si mie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Maria ce bine e cand poti negocia. eu inca nu sunt impacata cu noul job, mi-e mai aproape, castig 20% mai bine, dar am o saptamana de vacanta mai putin...poate ceva ore suplimentare daca mai pica.
...pai e numai o poza. ale mele le voi pune candva....sigur pana pleci tu in vacanta

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Mira, iubita...in cazul meu numai negociere n-a fost...dupa 3 luni din anul asta petrecute prin spitale cu mama...din cele 7 luni cate au trecut, hmm...mai poti zice ceva?!
am lasat totul de-o parte si l-am implorat...ca altfel sigur ajung cu acte-n regula la Vacarescu...
in plus de asta am noroc cu un boss de milioane, sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Clau, da' de cand ti-e frica?!?! mamaaa, daca te aude Helmut sa vezi cum vine de repede

buey...e criminal de cald afara sa te ia cu lesin, nu alta.

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Salutari, eu acu m-am intors de la storsul creierilor cu proiectul, si daca tot ati vorbit de legume, ma cam simt leguma, asa ca no pb daca ma faceti dovleac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mey, ma uit, citesc, si ma tot minunez .. discutia asta anoastra de astazi clar e ciorba de legume.

Maria, sa-ti fie de bine concediul, sa te relaxezi, sa te bronzezi, sa te ... ce vrei tu. Si da, io in loc de nisip subintelesesem gaura, ca nu stiu de ce mi se parea mie ca se asorteaza in context.

Iar pe Ela nu o vad dovleac, trebuie sa fie ceva mai stilat, mai finescu - poate un fir de patrunjel?

Da mey, caldura maaaare .... ia poftiti de luati de aici

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

quote:
citat din mesajul lui Mihi

no ca gatai vinetele de copt si dovlecelul de fiert...io asa fac salata ca-i mai dulce...apropo Mira nu vrei sa fi vanata din mancarea noastra?...si tu Ella dovlecelul?

daca stitzi careva ceva retzeta de prajitura cu afine sa-mi zicetzi si mie...

ma rog, daca tu asa vrei,nici o problema ... dupa ce criterii s-a facut alegerea????.

....si pajitura cu afine. Pai prajitura cu fructe (aluatul cu oua zahar ulei faina) si peste fructe, sau noi facem des placinta cu fructe de care avem. O foaie de placinta cumparata, peste se pun niste nuci macinate (alune sau migdale, ce o fi, asta pentru fructele zemoase), se pun peste fructele.Cand e aprope gata se toarna peste, 2-3 oua batute cu creme fresch (smantana acra, din aia mai tare) si 2-3 ...sau cate vrei linguri de zahar. si gata.
...la noi totul trebuie sa mearga repede ca altfel le trece foamea la teroristii mei cei mici si raman cu mancarea ne-nceputa pe masa.

Maria e super cu asa sef!!

....eu cred ca m-am scos pentru o luna, azi cu voi la taclale.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mai pai numai stiez de cand nu vazui ceva... hai ma ca la Helmut ii e mai frica ca mie...i-am sugerat sa vina mai repede dar nu se poate....,mai io nu-s leguma de la caldura ca am dus dorul dar in schimb pe Andi l-o batut rau de tot caldura,e muci face 2 pasi si pica,numai stiu numarul vanatailor de pe picioare,la intrare in magazine,la urcat in tramvai,la borduri,m-a disperat deja ca una doua era pe jos,copil finut obisnuit numai cu curu-n masina si io-l cart pe aici pe jos tot orasul,acu rupe bitzigla pe strada, eu mai am de facut un drum pana la catedrala sa obtin adeverinta mea de la prima cununie religioasa, la catolici am rezolvat deja de dimineata.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mama mia ce reteta fulger ai scos Mira si e plina piata de afine sa ma risc sa ma apuc iarasi de vechile mele indeletnciri,am zis ca iau o pauza am facut numai mancare de prajituri pe caldurile astea nu stiu daca am chef sa ma apuc,dar parca vreo tarta cu afine.....,hai Laurel faci ceva ca vin la tine.
Mariaa ai rezolvat deja cu concediul.
Claudia waick up stii ce ai de facut,ce mai face Robi.
Silvano,la voi cum mai e atmosfera,se intelege bine Paul cu maika.
Aida ce mai face Emma,a facut baie in piscina in we.
Doris curajoasa amazoanca ta deci la Sanandrei mergeti la calarie

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Vanata si dovlecelul lipseau din retzeta Laurei...

http://dctimisoara.blogspot.com/2008/04/lucrare-de-gastro-bucatarie.html

...dani tu de unde o sti pe Ela...ai'? ...dovleceii mamei din gradina sunt dulci si zveltzi...

Mira...ca esti bruneta...si consistenta......io cred ca fac ca si tortul de mere intregi sau ca si checul cu visine...sau nu-i ok?...sunt prea zemoase?...mi se pare complicata a ta retzeta....

mihi

ana, aiduska si laurelu vad ca absenteaza azi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Clau, io tot rezolv . nu se esista 'nu se poate'
Mihi, asa-ti trag una ...placerea a fost de parte mea! integral si total! cat despre americanu' mic nu cred ca pot zice acelasi lucru
si apropo...clau vrem poze de la intalnealaaaa! si da! vreau sa vad cum imi sta cu bb mic in brate, poate mi se face pofta pana la concediul (de parca mi-ar fi disparut vreodata..)
Doris, trebuie sa-l vad si eu pe Izabel...m-am indragostit de el. e superb!
Dana asa zici? sa ma...ce vreau io?!
dati pe ignore, va rog...io deraiez de pe la pranz deja...caldura mare monchair multzam de inghetata, a picat la fix
ela, curcubitaceea, bine ai venit in ciorba!

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput