Timisoara, Impreuna! ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ala e matterhorn-ul, nu?bey, in loc de mustacila ala io imi imaginez vaca milka, na!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

buey...diferenta dintre 'pachetele' si milka stii care e ?????
primele ard caloriile, a doua aduna colesterolul

dana...m-ai spart, ca sa zic asa...

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

deci ca sa ajungi la ...uhh uhh ahh ahh sau olari uhu...e nevoie de gps...asa imi explic cum ajunse mariuka prima pe "culmi"...

Mergi la inceput

Mihidutza, n-ai inteles nika
pe culmi vrea Katik, io vreau pe nisipul adriaticii

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

mda, Matherhorn, poate candva voi ajunge si acolo deocamdata noi pe aici ne tot plimbam.

Katik pai va invitam la noi...cand mai cresc copii., asa mai pe la anul Pana atunci sper sa avem casuta noatra ca sa avem loc de cazare.
mie imi place marea. Nu pot spune ca mutele nu-mi place. doar ca de cand ma stiu am fost la mare. anii in care nu am fost ii pot numara pe degete. si cred ca anul asta o sarim

..........ca fapt divers. Azi dimineaza am citit in ziar ca azi noapte la ora 1 au fost facute publice primele fotografii ale bebelusilor Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt, iar in contul lor au intrat 14 milioane de franci

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Maria, tare ma mai tenteaza sa-ti dau o replica, da imi e rusinica .. fantezia mea si gura sloboda abia se abtin. Ah, nu pot, pur si simplu nu pot ... deci Kati vrea pe culmi, si tu in < .... >?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

pe unde umblara-ti virtual,m-asi racori si eu putin mai ales dupa plimbarea prin caldura asta si mai am si deseara un drum de facut,Andi a vrut si ceva jucarii asa ca am fost cu el prin bazare,aloooo v-ati descretit!!!!!!!!!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

tu n-ai inteles nimica...ca scrisai metafora-n... metafora...
restul gagicelor unde suntetzi?... nu mai participa nimeni acia la ...sex in grup?...peverselor privitzi de pe margine...

Doamne iarta-ma ca tocmai o inceput postul Sfintei Marii...si io numa prostii debitez...sper sa nu se transmita prin lapte ... ca tocmai alaptai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

io no tks,la capitolul asta is varza,mi-e si frica,cred ca ma ia cu ameteli daca vad ceva.......... vai de steaua mea....

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Dananisip am zis...s-a inteles altceva?!
Mira nu se vad pozele :((
Marea Adriatica inseamna MUNTE+MARE, nimic mai frumos!

si...Clau n-ai citit bine...nu virtual, ci for real!!
o sa va trimitez poze de pe meleagurile cele
na, ca am zis-o!

Mihi, io nici nu ma mai mir cand imi zice cineva ca nu pricep nika...deci nu ma supar am declarat de la prima ora ca-s dusa departe in balarii...

am lins net-ul (mai aveam putin si era la propriu deja ... mai putin si era ora de sex cu netul )...si cum ziceam dupa ce am primit confirmarea ca mai pot pentru ca sa lipsesc 5 zile de pe frontul de lupta, adica job...am lins net-ul cum putem rezerva/ajunge la Budva. ca noi vroiam de fapt in Croatia, dar fiind mai lung drumul nu se merita la asa scurt timp.
so, linsul s-a dovedit fructuos asa ca din 26 august v-am pupat pe frunte si dusa mi-s pana in 1 sept. in frumoasa Budva de unde v-am prezentat imagini de vis

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput